Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...........
Naposledy upravil(a) milius dne 12 čer 2009 23:58, celkem upraveno 1 x.
A sedet se da i jinak?Berca píše:... Chci sedět v sedě, ...

Mam H100 a s nastrelem byli take problemy. Nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem pouzil "bipod" (plastove nozky) a pulhodky strilel z leze.
Do terce moc casto nestrilim, ale z 10m je to pohoda, z 15 to jeste kolem 10 nebo 9 lita. Z 20m to chce mirit kousek vys a v okoli stredu (10 - 7) to jde take udrzet.
Z 30m zatim jenom krabicky od Tic-Tac, ruzne plechovky apod. Nutno podotknout, ze jsem zatim spatny strelec a moc nastrileneho toho nemam. Cca 500ran.
Jeste jsem zkousel strilet na 60m do terce o plose 0,5m^2 a z 10 strel v nem skoncilo 5 zasahu.
Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO
hatsan
sorry lidi tak jsem tu fotku hatsana dal až dnes
, minule to totiž nějak blblo 
Je to na předchozí straně 

Naposledy upravil(a) Kony dne 27 bře 2008 07:14, celkem upraveno 1 x.
optika u Hatsan90 set
Ahoj, chci tátovi koupit na narozky nějakou tu pušku (shořela mu CZ-200, ale na tu bohužel nemám), tak mě finance donutily ke koupi Hatsanu90 + optiky. Chtěl bych poradit, jestli je lepší koupit set s optikou Optima 3-7x20 za 3000,- nebo koupit zvlášť pušku a zvlášť puškohled do 1.000,- případně jaký. Jsem opravdu omezen cca 3.000, vím, že se nadjde spoustu lidí, kteří tento typ odsoudí, ale v té cenové hladně jsem nic lepšího nesehnal. Chtěl bych taky přikoupt sinější pružinu do H90. Máte nějaký tip, kde se dá sehnat. Díky moc všem za rozumné odpovědi.
Naposledy upravil(a) PabloS dne 26 bře 2008 18:36, celkem upraveno 1 x.
Puškohled Ti doporučím Deltu 4x32AO.InfoZDE .
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Já myslím, že pokud měl tatík předtím CZ200, tak tím Hatsanem mu moc radost neuděláš.
Ale třeba se umí dobře přetvařovat.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Vím, ale co nadělámKubajzz píše:Já myslím, že pokud měl tatík předtím CZ200, tak tím Hatsanem mu moc radost neuděláš.

za málo peněz mc muziky nebude, on si časem koupí zas něco lepšího a do té doby mu i tohle radost udělá, navíc to pak samozřejmě "zdědím"

Teď mě napadlo, že by jsi nakonec mohl koupit CO2(např. Umarex Air Magnum 850), to bys ale musel šetřit.Vysokou tehdy, zda plánuje střílet i pomocí mířidel(tzv. podhled), jinak nízkou.Ta je lepší v tom, že optika je blíž ose hlavně.
Naposledy upravil(a) Erix dne 26 bře 2008 19:08, celkem upraveno 1 x.
Erix
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak tu optik,co je v tom setu http://www.finexhobby.cz/index.php?typ=FXA&showid=77 jsem po přečtení mnoha příspěvků jakožto variabilně stavitelnou zavrhl, ale přesto, má s ní někdo zkušenosti ? Původně jsem si říkal, že když to je v sadě, že bude optimalizovaná pro daný typ...