Po provolané cca petistovce a po zjištení že mně robot na freemailu sázel poštu z Albionu rovnou do spam koše, a po té že nic mít nebudu, dorazilo včera 2100gramů vážící zabalené cosi.
Jel jsem si to vyzvednout s větrem o závod - přítelkyně potvrdí.
Hup spátky do rachoty, všichni nejen já oči navrch hlavy - anglie hmmm co tam máš - asi pistoli - kamarád co nemá zbraně zrovna v lásce mně podal ruku a že jede radši k ženě.
No tak co nožík a do ruky a rozbalit si dodatečny sám sobě koupený dárek k narozeninám. Jako když přišla od B.A.R. optika balíček zabalen v 5ti vrstvách bublinek, klasická papirová krabice a hršššš je tam.
TAM mezi molitanam leží ... ONA ona krasavice 8miranka Falcon FN8-PG Raptor Pistol . Celá se krásně černě leskně mosaz hesky probleskuje a moje srdce je až někde v krku,
Němel jsem ji ani 5 slovy pět vteřin v ruce a už jde z ruky do ruky.
Je super.
Dal v krabici leží 3 8mirane bubínkove nabíječe, pak mosazné něco ( nikde to není vyobrazeno.... ted než jsem začal smolit tenhle novej thread jsem konečne přišel naž to mosazneé něco je... na ládovaní bubínku aby nevypavali duabolky.
Pistolová pažba se až překvapivě dobře drží a že mám tlapu jak medvěd.
Jsou 5 hodin ráno tak rozhodě nepůjdu zatím střilet na chrona, každemu kdo mně zná je jasné že to mám v ráži ,22, pistole je kompletně v kovu at uz železo nebo maosat , jen pažba je jasně že ze dřeva a typnul bych si ořech ( tedy já jsem chtěl ořech ), pistole ej pro praváka takže natahování zavěru se provadí levou rukou ( chytré ) mechanizmus nabíječe se vkaldá z pravé strany do zařezu drží jak přilepenej, posun bubínku je řešen revolverovým ozubem.
Délka hlavně 21 cm , hlaven Lothar Walther, celková délka 38 cm šířka pistole 31 mm, plně stavitelný odpor spouště. pojistka výstřelu pod palcem pravé ruky.
Na vrchu pistle je vyfrézováná šína pro kontáž puškohledu.
Jinak kdyby měl někdo dotaz kolik to lít atk opakuji ještě nevím. Ale chi to v 16ti joulech

Pokud chce nekdo řešit proč zrovna tuhle psitoli ,,, protže mám rád anglickou produkci a Falcon je znovu oživená značka která nějak spadá pod AirArms, což ovšem neznamená že to dělá česká zbrojovka ( narážím na Cz200 )
Doufám jen že se mne podaří nahrát par fotek.