Malor??ky,malor??kov? st?elivo a debata o nich
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
100m
Potřeboval bych poradit jaké by bylo vhodné střelivo pro MaO pro střelbu na 100m , chtělo by to něco trochu rychlejšího aby ta dráha byla při té vzdálenosti trochu plošší....ale taky aby to nelítalo pánubohu do oken. (13.4. je závod na střelnici Orlová-Lazy na 100m) S tím co střílím na 50m by to jak to odhaduji padalo tak o 25 čísel níže.(Lapua Master M)...dík za radu
...tak mě momentálně napadá Eley High Velocity Solid nebo Lapua Speed Ace, ale nezkoušel jsem ještě
...tak mě momentálně napadá Eley High Velocity Solid nebo Lapua Speed Ace, ale nezkoušel jsem ještě

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Re: 100m
A v čem je tedy problém? Tak to bude o 25cm níž, no a? Co takhle naklikat, nebo přenéstspider74 píše:S tím co střílím na 50m by to jak to odhaduji padalo tak o 25 čísel níže.(Lapua Master M)...

Tohle jsem nastřílel vcelku náhodou, když jsem se pokoušel určit o kolik to na 100m klesne, když mám nastřeleno na 50m. Proto to není na střed... Vsedě s dvojnožkou, čtvrtou jsem utrhnul (blbec na spoušti

Harry
100m
soustřel je na 100m velice pěkný
..........měřil jsi o kolik cm to šlo níže ?

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, mam dotaz na majitele ZKM 456 (brno mod. 4) ohledne zaveru: mate na tele valcoveho zaveru vyrobni cislo identicke s tim co je na hlavni a pouzdru zaveru? ja mam jen na klicce vyrazenou prebiraci znacku- lva a z druhe strany kliky je Q v krouzku a U v krouzku pak je jeste v zhruba polovine valcoveho tela zespodu vyrazeno pismeno Q diky za odpovedi
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Par rad....
Ahoj. Chci se zeptat na neco ohledne streliva a chodu spouste u malorazky se znacenim: BRNO Mod 1 .22 Long Rifle. Doufam, ze je toto to spravne oznaceni.
Takze a ted k problemum...
1. Pouzivam strelivo zn Aquila-22LR Aquila Standart ( http://www.lesanka.cz/index.php?produkt=569 ). Vystrilel sem cca 230ran bez nejakych potizi a presnost pro me uspokojujici. Stalo se mi, ze se mi cca 5 naboju pri vytahovani sekly (z 230 ran), ALE dnes byl velikej problem. Strilel sem dalsich tak cca 30 ran a to se mi seklo tak cca 25ran
. Rikal jsem si cim to muze bejt, pak jsem totiz zkousel jeste brokove strelivo zn Winchester a ty to vytahovalo normalne, pak jsem vystrilel jeste dalsich 5 ran jinych naboju a ty mi to taky dobre vytahlo. Ale tyhle ne. Tech predchozich 230 ran bylo v pohode (teda az na tech cca 5 ran). Cim to muze byt? Vse sem po prichodu vycistil a naolejoval, takze nevim jak to strili/vytahuje ted. Ale nevim, jestli to nemohlo byt tim mazadlem z tech kulek (preci to neni nejkvalitnejsi strelivo), protoze pak ty jiny sly dobre... Az se dostanu na strelnici tak dam vedet.
2. Chtel sem se zeptat jak se tady u teto malorazky nastavuje delka chodu spouste. Myslim si, ze se to nastavuje asi v zaveru, ale nevim jak. Spoust je jen takova "kolebka" bez jakehokoliv sroubu, proto si myslim, ze se to nastavuje prave nekde v tom zaveru. Nevim ale jak a doufam, ze mi nekdo z vas pomuze.
Predem moc diky za vase rady...
Takze a ted k problemum...
1. Pouzivam strelivo zn Aquila-22LR Aquila Standart ( http://www.lesanka.cz/index.php?produkt=569 ). Vystrilel sem cca 230ran bez nejakych potizi a presnost pro me uspokojujici. Stalo se mi, ze se mi cca 5 naboju pri vytahovani sekly (z 230 ran), ALE dnes byl velikej problem. Strilel sem dalsich tak cca 30 ran a to se mi seklo tak cca 25ran

2. Chtel sem se zeptat jak se tady u teto malorazky nastavuje delka chodu spouste. Myslim si, ze se to nastavuje asi v zaveru, ale nevim jak. Spoust je jen takova "kolebka" bez jakehokoliv sroubu, proto si myslim, ze se to nastavuje prave nekde v tom zaveru. Nevim ale jak a doufam, ze mi nekdo z vas pomuze.
Predem moc diky za vase rady...

Cogito ergo armatus sum.