Josef Ma??n dostane medaili, ledy prolom? Topol?nek

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět

Bratři Mašínové měli být:

oceněni už dávno.
46
34%
nikdy neocenění.
89
66%

Celkem hlasů: 135
J.Laser

Příspěvek od J.Laser » 09 bře 2008 23:59

Myslím si,že kdyby paragáni ze skupiny Silver A místo Heydricha zastřelili pár nácků co hlídali Libeňský nádraží,tak by je taky asi nikdo nepovažoval za hrdiny co si zaslouží medajli. Na Mělníku jeden vožralej patla podpálil cukrovar a do dneška ho nikdo a ani on sám sebe nepovažuje za hrdinnýho bojovníka proti komunismu. A to teda byla pořádná sabotáž.
Když se chci považovat za hrdinu odboje tak musím zaútočit na hlavu hada jako Gabčík s Kubišem a né posrat uliční důvěrnici KSČ schody jako Mašíni.

Aquila non captat muscas
Máša75
Kontaktovat uživatele:

Mašínové

Příspěvek od Máša75 » 10 bře 2008 01:24

No myslím že pro Mašíny je ocenění tak doživotí a né metál, nevidím vraždu jako hrdinský čin, když podřežou rukojmí které je bezvíznamné proti komunismu, byl to jen řaďák u VB či to jejich loupežné přepadení s následnou vraždou, ale to vypadá že zachvíli budou běhat s metálama po Valdicích atd. Nejsou to taky náhodou hrdinové, když dělali taky mordy? :twisted:
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 10 bře 2008 23:55

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Zapy

Příspěvek od Zapy » 11 bře 2008 07:43

Nesmrtejný major Zeman: "Idol" mých rodičů z dob ještě nedávno minulých.. Díl Strach sem si ze zajímavosti pořídil (z DVD edic nějakých novin, moje paměť je děravá a z doby kdy ho dávala ČT si ho nepamatuju). Kdo ho neviděl tak vřele doporučuju. Bratři mašínové alias bezcitné, psychopatické ,vraždící nestvůry vs. správný český Honzík Zemanů, který mě svou hláškou o zabitém SNbákovy "Vidíš mámo, my čekáme že se nám narodí kluk, novej, krásnej život a tady, kousek za Prahou, se stane taková hrozná věc" dostal do kolen..
Bohužel pro lidi, kteří byli za totáče perzekuováni estébáckýma bestiema nebo pro lidi, na které chodila udání od estébáckých důvěrníků, nebo pro pozůstalí obětí násilných výslechů je tento blivajz plivnutím do tváře!

Štve mě že na té DVD edici není dokument, jež ČT vždy pouštěla po každém díle....
-- Life is pain --
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 11 bře 2008 09:00

Síla, co?
A nejhorší je, že většina lidí ten případ zná jenom z toho majora Zemana, to je vidět i tady v diskuzi.
Vraždící dvacetileté stvůry, které se snažily s režimem něco dělat v době, kdy probíhala každý týden jedna poprava (justiční vražda) a každý den zemřeli v lágrech dva lidi.
Blivajz - tos napsal dobře.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Rys

Příspěvek od Rys » 11 bře 2008 13:22

Tak si říkám, že kdyby spartakiádní vrah Straka prohlásil, že vraždil a znásilňoval proto, aby zastrašený režim zrušil spartaiádu, tak by byl taky hrdina. Jenže se, vůl, přiznal k sexuálním pohnutkám...

A další pohled... Když sludejete dokumenty o WW2 a mluví tam němci, tak do dneška nepochybují o tom, že bojovali za správnou věc. Přitom je celý svět odsoudil za válečné zločiny.

Když jsem viděl Paumera v televizi, tak taky nepochyboval. Ani nemůže pochybovat, protože by tím přiznal že správně nejednali.

Závěr - pro mne nejsou Mašínové a spol. hrdinové.
bartus

Příspěvek od bartus » 12 bře 2008 20:51

Jo, je pravda, že mnozí čerpají info pouze z toho Zemana, akorát si přehodili znaménko.
Komunisti Mašíny označili za vrahy, já nesnáším komunisty, ergo - jsou to hrdinové.
Stejně hloupá zkratka jako: Nemám rád Američany, Al-kajdá zabíjí Američany, tedy.....Al-kajda jsou hrdinové.
Nikdo

Příspěvek od Nikdo » 13 bře 2008 11:03

Hrdinové nehrdinové, pobitevní generálové je soudí nebo glorifikují...
Ale facka komoušům je to slušná, ne? :twisted:
Marthy

Příspěvek od Marthy » 16 bře 2008 10:48

Prosím neberte to jako flame odkaz

EDIT : nevšiml jsem si, že to tady už je :oops:
Karl Třaskavina

Příspěvek od Karl Třaskavina » 17 bře 2008 18:02

Nojo, vavážený článek z Rudého práva. :lol: Nejlepší jsou ty fotky podříznutého Honzátka, soudruzi asi potřebovali ukázat krev.

Jinak je to jako by potomci příslušníků SS fňukali, že jim jejich rodiče zabily odbojáři. :!:
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 17 bře 2008 19:25

Nezlob se, ale tohle absolutně nevhodné přirovnání (měl jsem na mysli jiná slova, ale ta se sem nehodí)
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 17 bře 2008 19:32

Příslušníky SS bych přirovnal k StB a venkovskýho policajta k vojákům Wehrmachtu........
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 17 bře 2008 19:35

Venkovskýho policajta bych nepřirovnal k vůbec ničemu. Je to prostě normální venkovský policajt
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 17 bře 2008 19:48

kterej jen dělá svoji práci, bez ohledu na to co si o ní myslí.....
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 17 bře 2008 19:52

Ano, ale nedělá práci, která by ostatní nějak omezovala. Je to prostě úplně obyčejný policajt. Wehrmacht nebyly tak úplně obyčejné vojenské jednotky
Odpovědět