Tuning vzduchovek
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jde mi o to že 634 má rychlost střely 240m/s a 631 170m/s.Tak je jasné že 634 je výkonější a proto se ptám na tu pružinu.634 sem ještě neměl v ruce ale co jsem koukal na net na obrázky zdá se mi že ty vzduchovky jsou skoro stejné.A tak bych chtěl vyzkoušet dát tam tu pružinu ikdyž ten výkon nemusí být jen tím.Dík za odpověď
- roXor
- Kontaktovat uživatele:
Do piestu ani neradim zasahovat ci us skracovat alebo odlahcovat pomocou vrtani dier a ten puskohlad ak si mal nejaky 4*15 alebo 4*20 tak tomu sa ani nediv lebo taketo "puskohlady" sa kupuju len raz clovek to kupi a mysli si aky bude on snyper a po par vystreloch zisti ze puskohlad ktory kupil za 300 sk nu odpadne , nedrzy nastrel alebo sa jednoducho ako aj mne rosype osnova .Kocmiš píše:Hmm.Do pístu asi zasahovat nebudu ikdyž by to pro mě nebyl problém.Prosím tě jak se ti střílí s optikou?Já sem jí tam měl a sundal sem jí protože mi to střílelo pokaždé nějak jinak.Prostě se líp trefím bez toho.
Tak to je jasný sem to vždy seřídil jak matěj a pak sem šel střílet a mohl sem to dělat znova.Ta optika co mám je gamo ale nevím označení ale stála kolem 500.Ty 2 J to je docela málo.A o kolik je ta pružina cca kratší?A co bych musel vše udělat abych dosáhl podobného výkonu jako u 634.Jestli je to však vůbec reálné.
- roXor
- Kontaktovat uživatele:
risopepi píše:A co bych musel vše udělat abych dosáhl podobného výkonu jako u 634.Jestli je to však vůbec reálné.
Kúpiť S-634 !
suhlasim s tebou risopepi ale podla mna keby chces vecsieho vykonu tak by to chcelo original piest zo 634 aj s tym tesnenim co by asi znamenalo prerobit spustovy mechanizmus ale mozno by to tam pasovalo neviem a tiez ako som pisal keby tam das strunu zo 634 tak bude mat asi vôlu tak by to chcelo niecim vypodlozit .
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Všeličo sa dá porobiť,a pritom ešte ani zákon neporušíš.Ale k tejto téme sa neviem bližšie vyjadriť,lebo popri toľkých vzduchovkách tú 634 ešte nemám.Neže by som ju nechcel,ale u nás sa teraz nedajú zohnať iba 5,5-ky,a ja chcem klasiku.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
- roXor
- Kontaktovat uživatele:
To asi kvoli tomu ze sa ta vyroba stahovala spat do ciech sak nikde sa teraz neda zohnat ani na slovensku ani v cesku .risopepi píše:Všeličo sa dá porobiť,a pritom ešte ani zákon neporušíš.Ale k tejto téme sa neviem bližšie vyjadriť,lebo popri toľkých vzduchovkách tú 634 ešte nemám.Neže by som ju nechcel,ale u nás sa teraz nedajú zohnať iba 5,5-ky,a ja chcem klasiku.
Robin ju objednaval priamo z virobne asi pred troma tyzdnami a este stale ju doma nema .
- roXor
- Kontaktovat uživatele:
To by chcelo aby si niekto zobral 631 a 634 obydve ich rozobral porovnal piesty a bolo by . Problem je ale v tom ze niekto kto ma 631 nema 634 . Ja mam zas 634 a zo 631 som mal len od kamarata pozicanu s ktorym sa stretnemm raz za uhorsky rok . Neni tu nejaky zberatel vzduchoviek znacky slavia ? co bude mat 631 a 634Kocmiš píše:A proč si ji neobědnáš z ČR.Taky sem měl 5,5 ale využil sem ji na něco jiného je to pěkné ale 4,5 je lepší.Jinak s tím pístem se vsadím že by tam pasoval ale ten spoušťový mechanismus asi bude jiný.