Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Nakadah
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Nakadah » 16 pro 2007 22:30
ss2men> hmm 900psi (6,2MPa) to tam asi meli krapanek tepleji
Kazdopadne snad mu ten leguan chutnal...Nak
CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
-
ss2men
Příspěvek
od ss2men » 17 pro 2007 06:58
roxor
Mne sa ozvali z
www.municak.sk vraj v piatok jednu .177 dostali, ale kúpil som do zbierky ďalšiu vz.47 tak mi neostali peniažky, snáď na budúci rok to vyjde.
stará online súťaž, výsledku k dispozícií
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
-
Neznalek - Příspěvky:55
Příspěvek
od Neznalek » 18 pro 2007 12:13
Vcera mi to jezisek teprve koupil a uz pri kupovani (vybiral jsem mezi 4x32AO a 3-9x40) me bylo jasne, ze jste meli vsichni pravdu. Mam Tasco 4x20. Sice kdyz jsem ho poridil a zacal s QB78 strilet myslel jsem jak je dobre a presne (kovovy tubus - neprislo mi jako hracka), ale jak jsem mel poprve v ruce Deltu tak se mi teprve rosvitilo. Me Tasco stalo nastesti jen 215Kc takze skoda docela mala, ale pripojuji se k ostatnim nema cenu kupovat ty CZUB, Tasco ... 4x15,4x20 jsou to vyhozene penize (stojej az ke 400kc). Tasco dam detem na drevenou flintu urcite si s nim pohrajou, bohuzel mam deti tri a Tasco jen jedno. Takze az budete tyhle puskohracky vyhazovat ozvete se.
Jinak aktualni cena v Binoxu vcetne jednodilne 10cm montaze 1890Kc. Vzal jsem tu kratsi protoze byla v cene kompletu. S 12cm by cena byla 2090Kc. Tak jsem ty 2 cm ozelel snad jsem opet neusetril na nepravem miste. No holt nekteri se chybami neponauci.
-
Apevia - Příspěvky:3179
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Apevia » 18 pro 2007 16:04
2Neznalek:ja sem taky koupil tu 10cm, koupil sem to s bratrancem. Jinak ja mam vyhodu, znama dela v obchodu, co odsad taha veci, takze to budu mit este levnejsi, ale bude az pod stromeckem

, ale uz bude mit brzo svyho panicka

Jinak mas tam propichovac novej na 7g bombicky? Nebo novou klicku s tou objimkou, nebo ten sroub co drzi ten kov se drevem pohromade, nebo ty vicka vzadu na konci? Nebo proste nejakou upravu?
Cogito ergo armatus sum.
-
Neznalek - Příspěvky:55
Příspěvek
od Neznalek » 18 pro 2007 18:55
No mam prodlouzenou pazbu a propichovac z gola orisku na jednu ceskou CO2. Po testovani jsem zjistil, ze dve se v podstate nedaj najednou spravne propichnout (i logicky se na to da prijit proto original ma pohyblivy propichovac - po napichnuti jedne jiz neotocis zatkou aby si napichl druhou) a kdyz tak ta jedna je pichla nedokonale a po dostrileni a vyndani vystreli jako raketa, takze strilim na jednu bombicku a jsem spokojenej. Jinak me "upravy" jsou zde ve foru i s fotkami, ale nejde o zadne upravy. Vse maximalne jednoduche zvladnutelne bez zpecialniho, naradi za par minut. Ten propichovac je tak jednoduchej az se za to stydim, proti dokonalim konstrukcim a provedeni od ostatnich, ale pro nas mene zrucne splni ucel stejne.
-
LaRi
Příspěvek
od LaRi » 18 pro 2007 20:04
Ježíšek mi dneska koupil Deltu 4x32AO.Akorát potvora,zaplatit jsem si jí musel sám.Ale kouká se přez ní hezky.
-
LaRi
Příspěvek
od LaRi » 18 pro 2007 20:11
Koupil jsem ji v Binoxu Křižíkova 91 Praha 8.A proč mi tam ty příspěvky lezou dvakrát

Naposledy upravil(a)
LaRi dne 18 pro 2007 21:02, celkem upraveno 1 x.
-
roXor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od roXor » 18 pro 2007 20:40
LaRi píše:Ježíšek mi dneska koupil Deltu 4x32AO.Akorát potvora,zaplatit jsem si jí musel sám.Ale kouká se přez ní hezky.
kde si ju kupil
-
LaRi
Příspěvek
od LaRi » 18 pro 2007 21:04
Kultura prodeje mě moc nenadchla, ale nákup za necelé dva litry asi neni žádný terno.
-
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Apevia » 19 pro 2007 15:12
Tu kulturu prodeje sem neresil, kupovala to znama, dal sem ji jen money, natahla to na shop, takze byla i sleva.
Cogito ergo armatus sum.
-
PajaHradec - Příspěvky:411
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od PajaHradec » 19 pro 2007 16:33
Tak tady je objimka, ktera drzi zasobnik a hlaven u sebe, delal jsem to z hliniku a pridal jsem desetinu milimetru na roztec tech velkych der, abych mel malililinko zvedlou hlaven.Jinak kdyby nekdo neco chtel tak SZ.
- Přílohy
-

-
Kutil
Příspěvek
od Kutil » 19 pro 2007 18:06
Zdravím všechny přítomné , tak dnes jsem se stal majitelem QB78mičky , ještě čekám na Deltu a bude komplet , doufám , že z této kombinace bude mít syn na Vánoce radost ( a já taky ... ) . V českém návodu ( odsud z Gunshopu )je uvedeno červeným písmem ( skoro na konci ) " nestřílejte naprázdno ! " . Není ale uvedeno , jestli s natlakovaným zásobníkem plynu , nebo tím míní suché natahování závěru a spuštění ( bez plynu, bez diabolky ) .Podle mne ani jeden z případů nemůže vést k poškození ( pokud bych si s tím uvedeným způsobem nehrál celou noc ) . Máte s tím někdo zkušenost , proč je tato výstraha v návodu uvedena ?
-
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Apevia » 19 pro 2007 18:49
Mysli se tim to "suche" vystrelovani. Kdyz tam mas CO2 tak se tim vypousti, jinak to z toho nedostanes. Takze s CO2 se neboj, jinak to nevypustis, jinak kdyz je to "uplne" naprazdno tak to nevim, taky by me to zajimalo.
Cogito ergo armatus sum.
-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 19 pro 2007 19:51
Zákaz střílení naprázdno je spíš záležitost pístových vzduchovek.
U QB78 bych řek, že ji to asi neprospívá, ale zároveň ani nijak zvlášť nevadí.
-
Kutil
Příspěvek
od Kutil » 19 pro 2007 21:26
Díky za rychlé odpovědi , myslel jsem si , že to může být nějaká obecná formulace ( typu nesušit kocoura v mikrovlnce ) , ale přece jen mi to nedalo se raději nezeptat ( doma jsem navíc měl vždycky jen Slavie ). Podle prvního osahání musím uznat - tedy v poměru k ceně - se QB-78 netváří vůbec zle , trochu začistím okraje gumy na botce pažby , i to dřevo je na omak příjemné , no - ta miřidla - to neřeším , v pátek dorazí optika ( doufám ). Syn je teď asi 3/4 mých rozměrů , tak mu to bude velikostí akorát tak do ruky . A na rozdíl ode mne vidí jak šakal , tak se těším na jeho nástřely ( abych se před ním nakonec nemusel stydět .... ).