vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
hm...uzasna rada...ked neviem poradit zbytocne nebudem zahnojovat forum.Shiva píše:nezlob se na mne, ale zavolej si do prvni prodejny a zeptej se.
na co vlastne potom taketo forum je, ked by sme pri nejakom probleme vzdy mohli zavolat do prislusnej predajne?

pretoze v predajni ti neponuknu objektivny pohlad...kazdy shit vychvalia do nebies len aby sa to dobre predavalo (su aj vynimky

a snazim sa ziskat informacie od viacerych zdrojov...
PS:ani ty sa na mna nehnevaj

Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
Mozna by jsi mel par veci ujasnit.LOVEC7 píše:zdravim
ja by som chcel malorazku na lov skodnej.rozmyslal som nad ZKM 452 ...ale nedavno som videl najaku rusku TOZ.predavac vravel ze je velmi presna,spolahliva,lahucka...za cca.8000 Sk.
chcel by som vsak .22WMR...o kolko je (trebars aj ZKM 452 .22WMR ) drahsia ako .22LR ?
dakujem
z tveho dotazu vyplyva nasledovne.
O necem jsi premyslel, neco by jsi chtel a nekdo ti neco doporucil. Tohle celkem nikoho nezajima a ani se k tomu neda odborne vyjadrit.
Jedina otazka, alespon jsem to tak pochopil, byla o kolik je neco drazsi nez neco jineho. Nezlob se na mne, ale toto nejjednoduseji zjistis dotazem v patricnem obchode. Proto jsi ty zahnojil dementnim dotazem forum.
Bud se nauc formulovat spravne dotazy aby bylo vsem jasne na co se ptas nebo se chyt za nos a oprav dotaz.
Invektivy si odpust. Protoze na blbou otazku dostanes blbou odpoved.
co se tyce obchodniku, ano, doporuci ti vse jen aby prodali, na druhou stranu, v Cechach je malo lidi, kteri mohou objektivne rici, ze tato zbran je lepsi nez jina. Vzdy to je subjektivni nazor a ten kdo ma Tikku ti bude Tikku vychvalovat horem dolem, ten co mam Sako bude delat totez a ten co ma Remington bude rikat take to same. Malokdo rekne, nemohu si dovolit koupit lepsi zbran nez ...... ale za ty penize jsem s ni spokojen. Mit vic penez tak si koupim ........ atd.
Takze se uklidni a udaje jez jsou verejne dostupne si najdi na webu nebo v obchodni siti. A nezahnojuj debilnima dotazama forum.
Pokud mi chces sdelit neco osobniho co nema se zbranema nic spolecneho, napis mi mail nebo SZ. Protoze tvoje reakce vede k tomu ze se forum zahnojuje jak tvyma tam myma OT reakcema.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
hej obaja to tu zahnojujeme...
asi som to zle sformuloval.ten cenovy rozdiel ma nezaujimal az tak ako to aky nazor maju tu pritomni na malorazky TOZ...
preco by som mal mat proti tebe nieco osobne?ide len o to ze som dostal normalne odpovede a ty jediny si napisal prispevok absolutne od veci...takze problem je asi v tvojom chapani,nie v mojej formulacii...zamysli sa.
tuto vec pokladam za uzavretu
PS:odznievaju tu ovela dementnejsie otazky ako ta moja.ked uz si ju tak krasne nazval...

asi som to zle sformuloval.ten cenovy rozdiel ma nezaujimal az tak ako to aky nazor maju tu pritomni na malorazky TOZ...
preco by som mal mat proti tebe nieco osobne?ide len o to ze som dostal normalne odpovede a ty jediny si napisal prispevok absolutne od veci...takze problem je asi v tvojom chapani,nie v mojej formulacii...zamysli sa.
tuto vec pokladam za uzavretu
PS:odznievaju tu ovela dementnejsie otazky ako ta moja.ked uz si ju tak krasne nazval...

Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
Šel jsem fotit kufr a hele co jsem objevil:

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Suhl 150
Tak teda trochu oprášíme tento thread........na dotaz co hodlám pořídit na Suhl 150 jsem asi na 99% rozhodnutý pro Deltu Titanium 4-16 x 42 (6-24 bych bral taky ale na některých soutěžích kdybych se k tomu rozhoupal je jak jsem si všiml je omezení na 4x tak bych to mohl zafixovat na té 4)
jenom nejsem rozhodnutý jestli Duplex nebo Mil-dot......někde v diskuzi jsem si všiml, že ten Mil Dot je výrazně silnější než Duplex, takže bych uvítal radu a zkušenosti......od doby co se to tady rozebíralo uplynula už zase nějaká ta doba takže třeba přibude názor a zkušenost (tímto se omlouvám za opakující se téma )
jenom nejsem rozhodnutý jestli Duplex nebo Mil-dot......někde v diskuzi jsem si všiml, že ten Mil Dot je výrazně silnější než Duplex, takže bych uvítal radu a zkušenosti......od doby co se to tady rozebíralo uplynula už zase nějaká ta doba takže třeba přibude názor a zkušenost (tímto se omlouvám za opakující se téma )
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Presto ze jsem Ti odpovidal na SZ napisu jeste neco sem, protoze tento Tvuj prizpevek jsem cetl az pote..
Sam jsem porovnat MilDot a Duplex na Delte Titanium zatim nemohl, protoze jsem oba puskohledy nazar vedle sebe nemel .. ale co jsem koukal na fotky, ktere poridil tusim Kubajzz, tak mi to zas tak hrozne neprislo. Proto bych - kdyz uz, tak asi poridil MilDot, protoze se muze brzy objevit v soutezich MaO strelba na ruzne vzdalenosti a tam se tento kriz osvedci! Pokud je stred krize jen o malinko sirsi, tak to nebude tak veliky handicap.
Kvuli soutezi "Mizive cile do 50m" bych urcite volil radeji 4-16X.
Sam jsem porovnat MilDot a Duplex na Delte Titanium zatim nemohl, protoze jsem oba puskohledy nazar vedle sebe nemel .. ale co jsem koukal na fotky, ktere poridil tusim Kubajzz, tak mi to zas tak hrozne neprislo. Proto bych - kdyz uz, tak asi poridil MilDot, protoze se muze brzy objevit v soutezich MaO strelba na ruzne vzdalenosti a tam se tento kriz osvedci! Pokud je stred krize jen o malinko sirsi, tak to nebude tak veliky handicap.
Kvuli soutezi "Mizive cile do 50m" bych urcite volil radeji 4-16X.