Nov? CZ SP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ono taky záleží čemu říkáš dost dobrý, že......Rys píše:Asi bude rozdíl kus od kusu, ale oproti "běžným" CZ by spoušť měla být o dost lepší. Já měl v ruce 2 fungl nový Shadow (jedna je moje!!) a obě měly spouště dost dobrý (nechci psát super).
Co je dobrý pro Tebe můžu já považovat za sračku.
Mě osobně se prostě tovární provedení spouště u Shadowu nelíbí, protože by to mohlo být ještě mnohem lepší. Za ty prachy určitě. Nejde mi o odpor ale o plynulost chodu.
Opravuji svůj příspěvek:Alfonss píše:Ono taky záleží čemu říkáš dost dobrý, že......
Mě osobně se prostě tovární provedení spouště u Shadowu nelíbí, protože by to mohlo být ještě mnohem lepší. Za ty prachy určitě. Nejde mi o odpor ale o plynulost chodu.
Spoušť u SHADOW mám z výroby dost dobrou. Pro jiný to může být sračka.

Jak chceš poměřovat po netu co je dobrý a co ne? Vždycky to budou osobní názory a dojmy, pokud nepůjde o měřitelné (a změřené) hodnoty. Ne?
Máš samozřejmě pravdu.
Jen jsem chtěl poukázat na to, že co je pro někoho dost dobrý a stačí mu to, tak pro jinýho to dost dobrý není, holt má na zbrań jiný nároky. A věř mi že na zbraň která stojí to co Shadow bych měl ty nároky docela vysoký. A s tou spouští (ať už u novýho nebo u lehce zajetýho Shadowu) jsem teda moc spokojen nebyl. Za ty prachy by to mělo vypadat jinak.
Jen jsem chtěl poukázat na to, že co je pro někoho dost dobrý a stačí mu to, tak pro jinýho to dost dobrý není, holt má na zbrań jiný nároky. A věř mi že na zbraň která stojí to co Shadow bych měl ty nároky docela vysoký. A s tou spouští (ať už u novýho nebo u lehce zajetýho Shadowu) jsem teda moc spokojen nebyl. Za ty prachy by to mělo vypadat jinak.
-
- Kontaktovat uživatele:
protože to je alfonssRys píše:Opravuji svůj příspěvek:Alfonss píše:Ono taky záleží čemu říkáš dost dobrý, že......
Spoušť u SHADOW mám z výroby dost dobrou. Pro jiný to může být sračka.![]()
Jak chceš poměřovat po netu co je dobrý a co ne? Vždycky to budou osobní názory a dojmy, pokud nepůjde o měřitelné (a změřené) hodnoty. Ne?
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Ale ne pánové, vážně.....
SHADOW se prezentuje jako špičková zbraň, ale já na ní nic špičkovýho, když vyleze z fabriky, nevidím..... Je na tom pořád co dodělávat.... a až se to dodělá tak ano.....je to skvělá zbraň.
Ale asi jsem moc náročnej, na zakázku stavěný EDGE od V. Martínka bylo taky "surový železo", musel jsem se v tom dost povrtat aby to bylo takový jaký si to představuju.
SHADOW se prezentuje jako špičková zbraň, ale já na ní nic špičkovýho, když vyleze z fabriky, nevidím..... Je na tom pořád co dodělávat.... a až se to dodělá tak ano.....je to skvělá zbraň.
Ale asi jsem moc náročnej, na zakázku stavěný EDGE od V. Martínka bylo taky "surový železo", musel jsem se v tom dost povrtat aby to bylo takový jaký si to představuju.
Alfonss...člověče, tobě i kdyby člověk dal mercedesa, tak budeš řikat, že má ojetý gumy....já mám shadow a jsem s ní nadmíru spokojen. Co se týče spouště, neměl jsem z fabriky doposud u žádné zbraně lepší spoušť.
Buď trochu u země Alfe, každej nemáme doma laděný sportovní speciály...prostě Shadow je z fabriky excelentní.
Buď trochu u země Alfe, každej nemáme doma laděný sportovní speciály...prostě Shadow je z fabriky excelentní.

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Neříkám, že by nebylo co vylepšovat, ale jako fabrickej standart /oni tvrdí nadstandart/ mi to přijde více jak slušné
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Když jsem porovnával svoji laděnou spoušť z Leika na SP01 s fabrickou Shadow až tak velký rozdíl to není, nazval bych to u Shadow jako super služební spoušť pro schopného střelce a pro závodníka jako vhodná pro zaběhnutí celé zbraně. Dá se jistě doladit, ale mnoha lidem třeba už sedne přímo z fabriky...si to porovnejte třeba s Tanfem, taky dobrá spoušť, ale za pistoli dám o 13tis. více...a to nevyvolávám polemiku co se spolehlivosti zbraně týče.
Lukas V.
www.kvzpolna.wz.cz
www.album.volny.cz/kvz.polna
www.youtube.com/lukipsc
www.kvzpolna.wz.cz
www.album.volny.cz/kvz.polna
www.youtube.com/lukipsc
-
- Kontaktovat uživatele: