Pro milovn?ky fotografie...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem se poptával na to kde bych mohl střílet. No a mám to kousek
. Mohu na vojenské střelnici, takže můžu střílet na jakou vzdálenost chci a mám to co bych kamenem dohodil
,ale nebudu moct kdy se mi zachce
. Pouze když tam budou střelby. Jinak do Brna to na 100 metrovku nemám daleko a na 300 m do Olomouce taky kousek
. Takže teď už jen vybírat sniper rifle 

Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat.
Do pr..., celou dobu sem se držel, ale co je moc, to je moc! Kde na to, sakra, berete? Já už sem nebudu chodit, já začínám mít strašný tušení - sice rodina bude na Vánoce bez dárků a manželka se mnou nebude půl roku mluvit.... Ale já asi budu fakt nutně potřebovat nějakou pěknou, malou, nebo možná i velkou bouchačku. Nebo dvě.... 

Walther P99 AS cal. 9 mm L, ZKM 456 .22LR + Leapers 4-16x50 AO
-
- Odborník na zbraně
To Johnny: Železo za 3,1 v bazaru, optika 5 (Hawke Target 6-24x50), asi za 2 tis. materiálu a pak spousta bezesnejch nocí při vymejšlení, co jak udělat, ruce jednoho slušnýho truhláře a jednoho nástrojaře na strojní práce a další spousta hodin při dokončování a skládání dohromady. I montáž dalekohledu je vlastní konstrukce (jednodílná ocelová, oka KOZAP). Dvojnožka v jednom případě Versa Pod, v druhém případě přestavěná z UK 59 podle Versy - ta druhá je lepší. Nejraději to má ELEY Match EPS (4,50/ks), ELEY Tenex Ultimate EPS (6,50/ks) a RWS R50 nebo R100 5,50/ks). Lapuu nepapá. Současná cena takovýhle zbraně by byla cca 30 - 40 podle optiky, nicméně tyhle dvě jsou neprodejný. V žádným případě to nemá být inzerce. Já radši střílím, než vyrábím.
Jsem poměrně mlád a i docela slušně zaměstnán. Bohužel jsem rok po pořízení vlastního bydlení a pár měsíců po svatbě. No a žena, uvažující o potomkovi, má v tomto směru radikálně odlišné představy o vhodném investování peněz. Co vám budu povídat, i na moji první (a jedinou) zbraň doteď hledí dost nevraživě.... Ale malou odstřelovačku bych bral. Moc.... Ale jak se říká, trpělivost přináší růže.....
-
- Kontaktovat uživatele:
to neřes já mam polovinu kvérů na tajno před drahou polovičkouLanky píše:Jsem poměrně mlád a i docela slušně zaměstnán. Bohužel jsem rok po pořízení vlastního bydlení a pár měsíců po svatbě. No a žena, uvažující o potomkovi, má v tomto směru radikálně odlišné představy o vhodném investování peněz. Co vám budu povídat, i na moji první (a jedinou) zbraň doteď hledí dost nevraživě.... Ale malou odstřelovačku bych bral. Moc.... Ale jak se říká, trpělivost přináší růže.....

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Kdybych stavěl barák, určitě bych nezapoměl nejen na střílnu, ale ani na malou střelnici..
Bohužel máme jen byt v paneláku - a tím pádem bych "malou odstřelovačku" před polovičkou asi jen tak neschoval. Tak malá zase není - a to jak flinta, tak i žena... 

Lanky: Musíš svoji polovičku postavit před hotovou věc
Ono si sice potom vyslechneš pěknou držkovou a možná se s Tebou nebude pár dnů bavit. Ale pak to přejde a ty budeš mět zbraň na několik let
Hold musíš tomu něco obětovat. 

Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Lanky: Já to vždycky zkombinuju s nákupem nějaké věci do domácnosti, ze které má ženská radost
´Před nákupem se nikdy neptám, jen oznamuji
No a po nákupu tvrdím, že už je poslední

No a po nákupu tvrdím, že už je poslední

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.