To som uz videl. Nejaky arabsky sejk ked mu davali kablovku, zakopali krompacom a vytriskla ropa. Nevedel co s peniazmi a tak kupil kurioznu flintu a likviduje dorast videl som video kde to nejaky europan, zrejme lovec celkom pekne ustoji.
Ja by som sa rozhodol pre 700 Nitro Express
Ked uz, tak uz. Ten strelec to celkom pekne ustoji, ale ma co robit. Realne vyuzitie vidim tak do 600 NE vsetko vyssie je uz len nezmyselny boj konkurencnych zbrojoviek o vecsi, tazsi, rychlejsi a likvidacnejsi obrovsky knedlik.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Robi to Ferlach a aj ine znacky. Na lov sa s tym velmi nechodi. Obcas sa najde nejaky manik ktory s tym chodi, ale je to vynimka ktora potvrdzuje pravidlo. Videl som video kde profesionalny lovec striela z guloveho dvojaku 600NE a staci mu to bohate. Myslim ze je to predimenzovane na nasu planetu Ani na slona netreba naboj s vykonom cez 11 000 J. Cital som knihu kde jeden pracovnik kancelarie v Afrike, zhodou okolnosti cech, nasiel slonicu chytenu v pytliackej pasci. Musel cim skor skoncit jej trapenie a tak ju dostrelil jedinou zbranou ktoru pri sebe mal-gulovnicou raze 7x57!!!
Myslim ze pre africke podmienky v pohode staci nieco od 338Lap. Mag-375H-H, na Hrubokozce 416Rigby 458WM(o tom by mohol porozpravat Edelwiess ) az po 500NE-600NE co povazujem za hranicne a unosne.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
No je to hezký, ale uz to tu bylo mockrát. Zato v posledním čísl SR je tlumič na dělo tanku ráže 120mm a to mě teprve lezli oči z důlku. Je mě jasný že to sem nepatří, ale su ohromen že nevím kam to vkládám. Admin odpustí Ještě sou tam fotky v akci.
Já bych se spíš bál v tom tanku
Dělostřelecké granáty se dají lokalizovat radarem a podle balistické křivky prý docela přesně dopočítat odkud to bylo vystřeleno. Takhle bude ten tank jen snáze odhalitelný pro družicové zaměřování