Vady a Zavady CZ 75
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
zajic- na vystrelene nabojnici je zapalka uplne v poradku ani nafoukle ani povytazene- nic zvlastniho tam neni. je to zvlastni fakt by me zajimalo proc se to vytvorilo ale moc tomu neverim ze na to prijdem.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
vcera sem si po vystrileni 90ti ran vsiml ze mi chybi pravy zachyt zaveru
http://shop.czub.cz/objects/1074636661.html packu sem nasel na zemi a ten nakruzek co se odlomil zustal v ramu- zbran dale fungovala ale uz sem to radsi nepokousel takze bylo dostrileno
a aby toho nebylo malo tak na strelnici zrovna probihalo skoleni novacku na prakticke zkousky takze sem byl za slusnyho exota a udelal CZUB skvelou reklamu
a samozrejme to nemuzu mit tak jednoduche ze bych obednal dil z internetoveho obchodu a bylo vyrizene ale musim shanet starsi provedeni praveho zachytu protoze ten soucasny ma vetsi vnejsi prumer nakruzku takze se mi nevleze do ramu
takze pokud nahodou vite kde ho sehnat budu vam moc vdecny pokud mi date vedet.

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Tadle součástka je to, co se většině lidí na pětasedmě posere jako první. Někomu po tísíci, někomu po dvacetitisíci ranách. Jeden náš kolega (na nick si nevzpomenu) tu psal, že si k nový číze rovnou přikoupil i záchyt do zásoby, aby ho pak, až přijde jeho čas, v klidu vyměnil za nový...takže klid. 

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
edelweiss- zvetsovat diru v ramu prave nechci pac vrtat do ramu se mi prici jak zidovi hailovat. to uz radsi koupim moderni dil a na ten starej ho upravim
ale samozrejme bych nejradsi sehnal primo ten co mi pasuje. rozeslal sem maily kde se dalo tak uvidim co bude za odezvu...

Pokud to zvětšila fabrika,tak je to možná cesta.Moderní zbraně už moc netahám 75ka mi nesedí tak jsem to řešit nemusel.Jestli to chceš sondovat kolega má tu oboustrannou můžu omrknout co to bude chtít (vrták by mohl stačit) 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Cz75 nevlastnim,ale zazil jsem tyhle drobne ZAVADY:
pri podavani naboje jeden vyletel a do hlavne se nasunul az ten pod nim (dobre,byla to cz97,ale nekamenujte me)
sp-01 shadow skripala naboje ve vyhoznim okenku,od prebijenek,norinca az po sb
a to je vsechno.cz75 nesnasim,ani nevim proc.pokud bych sehnal DOBRY kus za gut cenu,jdu do ni.ale kupovat cz75 je jak hazet kostkou,6 je tam jen jednou
jinak,VADY cz75 obecne-pro me a moji stredni ruku:zachyt zaveru v zakladu kratky,cz 75 phantom hrozna ergonomie-jazyk spouste v okamziku plneho stisku (skripe mi to brisko ukazovaku,stejne jako cz100),u sp01 maly a kluzky hmatnik zaveru,nic vic nevim.
Vady hotovy,dovolite mi OT?proc maji nekteri,kteri evidentne jeste moc nenastrileli a ptaji se na zakladni otazky,u nicku napsane ODBORNIK NA ZBRANE?A jini,co tomu evidentne hovi,tam nemaji nic?jak mam potom odhadnout relevantnost odpovedi?dik a dyk more
pri podavani naboje jeden vyletel a do hlavne se nasunul az ten pod nim (dobre,byla to cz97,ale nekamenujte me)
sp-01 shadow skripala naboje ve vyhoznim okenku,od prebijenek,norinca az po sb
a to je vsechno.cz75 nesnasim,ani nevim proc.pokud bych sehnal DOBRY kus za gut cenu,jdu do ni.ale kupovat cz75 je jak hazet kostkou,6 je tam jen jednou

jinak,VADY cz75 obecne-pro me a moji stredni ruku:zachyt zaveru v zakladu kratky,cz 75 phantom hrozna ergonomie-jazyk spouste v okamziku plneho stisku (skripe mi to brisko ukazovaku,stejne jako cz100),u sp01 maly a kluzky hmatnik zaveru,nic vic nevim.
Vady hotovy,dovolite mi OT?proc maji nekteri,kteri evidentne jeste moc nenastrileli a ptaji se na zakladni otazky,u nicku napsane ODBORNIK NA ZBRANE?A jini,co tomu evidentne hovi,tam nemaji nic?jak mam potom odhadnout relevantnost odpovedi?dik a dyk more

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.