J?k? pu?kohled Delta optical
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to Silencer: Binox momentálně jinou osnovu než 4A IR u 50tky nemá - ta delta 4-16x50AO je jako výprodej skladových zásob...
Teď jsem si ji u nich v Binoxu objednal, tak jsem na ní zvědav. Ostatní "komponenty" si koupím tak nějak do konce roku (puška, láhev...).
Kdyby náhodou někdo z vás věděl, kde se dá 200S v Pardubicích sehnat, tak napište, jinak bych asi pro ní musel do Prahy.

Teď jsem si ji u nich v Binoxu objednal, tak jsem na ní zvědav. Ostatní "komponenty" si koupím tak nějak do konce roku (puška, láhev...).
Kdyby náhodou někdo z vás věděl, kde se dá 200S v Pardubicích sehnat, tak napište, jinak bych asi pro ní musel do Prahy.
Zkus to tady, na požádání mohou prý objednat:
www.loveckepotreby.wz.cz
Jinak, ten červený bod bych bral taky.
www.loveckepotreby.wz.cz
Jinak, ten červený bod bych bral taky.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
to:Barbucha - zkus to tady http://www.cevoxhunt.cz/cs/kontakty
Zdravím,
zhruba před půl rokem jsem se rozhodl, že svoji Slávce obstarám kukadlo. Nakonec jsem se rozhodl pro polskou Deltu 3-9x40. Na první pohled pěkný kousek, pěkné zpracování a hlavně včetně masivní montáže. Nastal ale problém, montáž je stabdartně na 11 mm rybinu a Slávka jak všichni víme má 13 mm rybinu. Všechny montáže od delty jsou uspůsobený i na 13 mm rybinu, jde o to že se ten plýšek co se přišroubuje k montáži otočí. Tohle řešení jsem vyzkoušel ale moc se mi nezdála ta fuka co tímto vznikla. Vyrobil jsem distanční podložky síly 2 mm a šrouby jimi podložil. Po připevnění na vzduchovku celá sestava drží a ani po cca 1500 výstřelech se montáž nikam nepohnula. Největším problémem u toho puškohledu je to že při změne zvětšení nedrží nástřel což je jeho velké mínus ale při ceně kolem 1500,- se to dá očekávat. Já střílím při zvětšení 9x a plně to vyhovuje. Jakmile se puškohled nastřelí při požadovaném zvětšení tak již problém není. Korekci paralaxi tento model nemá, já jsem to vyřešil tak, že jsem si ostrost upravil na nějakých 30 metrů a slouží to dobře. Teď přemýšlím o koupi větrovky ale nemám ještě jasno. Takový základ bych bral CZ 200S, ale na polským netu mě zaujali čínské větrovky BMK, díly se výrábějí v Číně ale montáž a přezkoušení je v Anglii. Hlavně jsou cenově zajímavé. Dá se pořídit pěkná za cca 1300 PLZ což je velice pěkná částka.
zhruba před půl rokem jsem se rozhodl, že svoji Slávce obstarám kukadlo. Nakonec jsem se rozhodl pro polskou Deltu 3-9x40. Na první pohled pěkný kousek, pěkné zpracování a hlavně včetně masivní montáže. Nastal ale problém, montáž je stabdartně na 11 mm rybinu a Slávka jak všichni víme má 13 mm rybinu. Všechny montáže od delty jsou uspůsobený i na 13 mm rybinu, jde o to že se ten plýšek co se přišroubuje k montáži otočí. Tohle řešení jsem vyzkoušel ale moc se mi nezdála ta fuka co tímto vznikla. Vyrobil jsem distanční podložky síly 2 mm a šrouby jimi podložil. Po připevnění na vzduchovku celá sestava drží a ani po cca 1500 výstřelech se montáž nikam nepohnula. Největším problémem u toho puškohledu je to že při změne zvětšení nedrží nástřel což je jeho velké mínus ale při ceně kolem 1500,- se to dá očekávat. Já střílím při zvětšení 9x a plně to vyhovuje. Jakmile se puškohled nastřelí při požadovaném zvětšení tak již problém není. Korekci paralaxi tento model nemá, já jsem to vyřešil tak, že jsem si ostrost upravil na nějakých 30 metrů a slouží to dobře. Teď přemýšlím o koupi větrovky ale nemám ještě jasno. Takový základ bych bral CZ 200S, ale na polským netu mě zaujali čínské větrovky BMK, díly se výrábějí v Číně ale montáž a přezkoušení je v Anglii. Hlavně jsou cenově zajímavé. Dá se pořídit pěkná za cca 1300 PLZ což je velice pěkná částka.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
ano, uvahy o inej vetrovke ako CZ su lakave a tiez som nad nimi stravil peknych par hodin. problem je ale s legalizaciou takejto pusky doma. oficialne by mala prejst skusobnou, dostat znacku, ze vyhovuje, ze neprekracuje zakonny limit atd... co urcite so sebou prinasa naklady. navyse treba pocitat s komplikovananou reklamaciou, keby doslo k najhorsiemu.
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
Největší problém bych viděl právě s tou reklamací. Bydlím blízko polských hranic takže udělat si výlet k sousedům by nebyl problém. Jde však o to zda tyhle vzduchovky například z Číny mají požadovanou kvalitu a přesnost, vím že od jisté doby se Čína v přesnosti hodně zlepšuje ale stále není na evropské úrovni. Těžko říct. Hodně se mi líbí Air Arms S410 Classic i když cena nějakých 21.000,- je docela dost ale zase to podle mě za to stojí. Ale musím připočíst pár tisíc za láhev ventil atd. Má ale obrovský zásobník a nějakých 90 výstřelů. CZ 200 má výhodu ceny, dvoudílná pažba je ale na prd a ani není nijak hezká. Kdyby někdo měl nějaké poznatky nebo info o AA 410 Classic tak prosím napište rád se dozvím nějaké nové poznatky.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Ja jsem si objednal na zkousku deltu 3-9x40 a uvidime.Pujde na predovku,takze se strelivem,ktere pouzivam ted,zpetny raz minimalni,proto jsem vzal tohle obycejne kukatko.Uvedomuju si problemek s nedrzenim nastrelu pri zmenach zvetseni,ale beztak cmoudim jen na 50 a 70m takze snad v poho.Jen nevim jak s montazi.Mam zaver kulatej a otevrenej,takze potrebuju dvoudilnou a vyssi,kvuli obcas prskajicim zapalkam.Musim to jeste pomerit,ale kazda cast montaze bude prichycena dvema sroubama.Doufam,ze kdyz to vezmu k puskari,tak,ze bude vedet co s tim.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kubin: nejake info o AA410 najdes na sidewinderovych strankach o vetrovke. pisal tam o nej chlapik, ktory ma tusim na tomto fore nick Honza. aj ja som sa ho uz na to pytal, ale neodpovedal... tak som si precital britske fora, je tam toho tolko, ze to neprecitas ani za rok. 

"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
To duffioso: Ta Delta se standartně dodává s jednodílnou montáží. Je jednoznačně lepší co se týče pevnosti. Když jsem ji já kupoval tak mi ji chlapík vyměnil za dvoudílnou a to z toho důvodu že by se cca 14 cm dlouhá montáž na krátkou rybinu S631 nevešla. Tahle ale drží taky v pohodě, kukátko je to dobrý horší je ta změna nástřelu při změně zvětšení ale s tím už se dá nějak poprat. Tak střelbě zdar!
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Tak to bylo kdysi.
Pak zjistili, že můžou tu montáž prodat zvlášť a dostat z tebe další prachy.
Pak zjistili, že můžou tu montáž prodat zvlášť a dostat z tebe další prachy.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.