Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Z akeho roku je ta slavia? ja som mal 1978 a bez problemov, teraz mam zelezo z 1973 a taktiez bez problemu.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
z jakého roku je, to nevím, ale už má rybinu, což některé starší verze neměly. No asi to bude tím novým těsněním, nějakej aušus. Uvidím až přijde další. Mělo by dorazit tento týden. Nemá někdo návod jak si zatím poradit a vyrobit nějakou náhradu?Kubo 630 píše:Z akeho roku je ta slavia? ja som mal 1978 a bez problemov, teraz mam zelezo z 1973 a taktiez bez problemu.
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Neviem,čo to máte za problém?!Dlhé roky opravujem Slavie a takú hlúposť som ešte nepočul.Tie tesnenia pasujú do:S-620,630,631,roky sa nemenil rozmer,634 som ešte nerozobral,ale bude dtto.A kde to bývaš,že si to objednávaš od výrobcu?Veď v každom priemernom obchode majú aspoň tri záladné veci:Spružinu,tesnenie,a tesnenie hlavne.
Rok výroby si prečítaj na svojej vzduchovke v pravo pod výrobným číslom./dvojčíslie/
Rok výroby si prečítaj na svojej vzduchovke v pravo pod výrobným číslom./dvojčíslie/
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
Těsnění
Mám stejný problém s těsněním na píst.Těsnění jsem měnil po 15letech.Koupil jsem dvě nová těsnění a mém ten stejný probléml jako píše Líba.Testoval jsem kůži i gumu
(nedoporučuji).

Re: Těsnění
Nojo ale kde tedy udělali soudruzi z Brodu chybu a co dál? To mi nikdo kvalitně neporadídatel píše:Mám stejný problém s těsněním na píst.Těsnění jsem měnil po 15letech.Koupil jsem dvě nová těsnění a mém ten stejný probléml jako píše Líba.Testoval jsem kůži i gumu(nedoporučuji).

myslím že je to zbytečné. Už jednou jsem se jich ptal proč na jejich vzduchovkách mají rybinu 13mm když je všude běžné 11mm a jestli by mi nemohli doporučit jakou tedy si mám objednat montáž na optiku a nic se nestaloErix píše:Tak napiš email do CZUB.Tam to musí vědět nejlépe.

Diana Panther 31; 35j 5.5mm puškohled diana 4×32
Už několik dní listuji v tomto tématu a chci se zeptat.
Po velmi dlouhém hledání jsem našel tuto dianu na ZP, ale nevím jestli mám koupit s vyrovnávacím závažím na hlavni nebo s mířídli.
Dík za názor.
Po velmi dlouhém hledání jsem našel tuto dianu na ZP, ale nevím jestli mám koupit s vyrovnávacím závažím na hlavni nebo s mířídli.
Dík za názor.
Diana Panther 31; 35j 5.5mm puškohled diana 4×32
Přihlášení je na zbroják to vím,ale váham nad vyrovnávacím závažím
hlavně, nebo mířidly.
hlavně, nebo mířidly.