Na soutěž jsem se těšil a měl jsem určitou představu jaké to asi bude. A musím říct, že se mé očekávání plně potvrdilo a soutěž byla velmi povedená. Vše běželo jako po drátkách a bez zádrhelu, položky byly zajímavé a všichni zúčastnění byli velmi kamarádští. Takže z našeho pohledu veliká spokojenost a do budoucna počítáme s tím, že se budeme účastnit i dalších soutěží MaO. Doufám že jsme rozptýlili vaše obavy z airsofťáků a děkujeme za přijetí
Co se střelby týká – přijeli jsme především se seznámit se soutěží i střelci, podívat se na průběh soutěže a něco se naučit. Já jsem chtěl především seřídit optiku a zastřílet pušku a trochu si na ní i zvyknout. Ta první položka také podle toho vypadala – nastřílel jsem 35 ran a seřídil puškohled (proto ta „divoká kanonáda“, jak se smál Harp

), takže na ty rukojmí jsem se nesoustředil tak jak bych měl a podle toho to i dopadlo… V ostatních položkách už jsem neměl možnost experimentovat, tak jsem se snažil střílet zodpovědně...
Před soutěží jsem v žádném případě nepřemýšlel o výsledku, nebo dokonce umístění. O to více mne přakvapilo, jak to nakonec dopadlo
Takže už se těším na další setkání
Harry