2Jaroslav:
Jsem rád, že ty máš v kategorizaci lidí jasno, a víš kdo se chodí dívat na u nás nejpopulárnější sport.
V jaderce jsem nebyl a kdo střeží B. Pita včetně jeho rodiny je mi úplně jedno (to je ten herec ne?). Taky nebudu komentovat kolik umím jazyků atp.
Zato vidím plno těch lidí z ochranek právě v supermarketech nebo na těch sportovních utkáních a upřímně pochybuju, že někdo z nich umí víc než jeden jazyk a u některých bych pochyboval i o tom jednom.
Prostě s nimi mám špatné zkušenosti. Podobně jako nedávno v Bauhausu, když na mě dva zakrslí dementi číhali za pokladnou, že prý viděli jak jsem ukrad sklíčidlo do vrtačky. Čuměl jsem na ně jak puk. Chtěli mě tam prohledávat, trapas jak cip. Chtěl jsem ať k tomu zavolají vedoucího, ale ten je poslal do prd*ele, tak pak policajty, k tomu se moc neměli a když jsem si představil dobu, za kterou by přijeli, tak jsem se na ty jejich ksichty nevydržel koukat a nechal je ať mě přejedou detektorem. Jejich úlovek byl můj telefon, klíče a peněženka. Sklíčidlo samozřejmě žádné, vůbec nevím jak je to napadlo. Tak mě bez omluvy nechali jít, což bylo jejich štěstí, protože jsem pomalu začínal chytat nerva.
Pár vrátných nebo jak se jim dnes moderně říká ochranek, jsem zažil v mnoha firmách a souhlasím s rozdělením jak je popsal Tonda pár příspěvků nazpátek.
Teď jsem navíc slyšel, že na fotbalové utkání už nebudou chodit policajti, protože to daňové poplatníky stojí strašné prachy. No bodejť,když se tam stejně nic neděje a musí tam tvrdnout pár set policajtů, kteří tam jsou spíš kvůli hlídání tzv. "bezpečnostních služeb", což jsou namachrovaní blbečci z posilovny, kteří se těší na pořádnou "akci" s policajty v zádech a akorát provokujou. Těch pár ultras co se chtějí mlátit se stejně napříč kluby všichni navzájem znají a mobilem si domlouvají bitky někde v parku kde mají klid. Když si chtějí navzájem rozbít držky, tak je to jejich věc, pokud tím neotravují normální lidi.
No nic, dneska v 17:15 jdu na fotbal na Žižkov, tak poreferuju jaké to tam bylo.