Drulov Rada 5,5 mm CO2

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 12 zář 2007 20:34

No s tou pákou to byl jen pokus , teď v pátek u nás hraje Dj Aleš - mistr ČR v páce :wink:
Jinak uznávám možnost použití vlastního střeliva, ale prostě mi ta klapka nesedí.Jo a jestě nevíš jestli montáž s rybinou dodávaj normálně ? byl jsem tak natěšený , že jsem se zapoměl zeptat.
Nemohl bys mi dát odkaz na nějakou tu burzu, nebo to jde sehnat jen na tržištích?
Dík, pedro

Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 13 zář 2007 00:54

No ja to obcas sezenu na Kolbence na blesich trzich, ale vetsinou to ma propadlou tlakovku tak je to jen na domaci plneni.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 19 zář 2007 21:58

Dneska jsem volal do drulovu a prej mi ji ještě neposlali. Tak jsem si zrovna k objednávce přihodil ještě pár náhradních kyvet. ale zapoměl jsem se zeptat na cenu. Nevíte kolik asi stojí. Nerad bych aby mě to zruinovalo, až rada příjde
Jinak už mě ty jejich dodací lhůty pěkně štvou. vsadil jsem se s kamarádem o pivo, komu přijde dřív balík, no a už mu dlužím 2. Ale to mi drulov proplatí !!
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 19 zář 2007 22:28

Pedro klidek Rada ti dorazi, ale poradim ti .... Volej jimkazdy den :-) ale moje jmeno nerikej :-)) Kyveta stoji neco okolo 4set

pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 20 zář 2007 16:46

moje jmeno nerikej :-))
Copak, snad jim nedlužíš nějaké prachy :P
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 20 zář 2007 20:17

Ne Pedro nedluzim nic, naopak jsem tam zadobre, proste jen nechci aby vedeli ze radim nekomu aby je bombardoval telefonicky den co den :-) :-) :-)

pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 20 zář 2007 23:21

neboj já jim tam volal teprve podruhé za dva týdny
tak co , už ti došla rada .25
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 21 zář 2007 19:54

Ne jeste nedosal stale se cek na hlaven .. agrrrrrr

sifon

Kompenzátor

Příspěvek od sifon » 28 říj 2007 10:47

Slíbené fotky pro Pedro Gonzáles
Přílohy
Kompenzátor 1.JPG
Kompenzátor 2.JPG
pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 28 říj 2007 11:34

díky kámo. :wink:
notor

Příspěvek od notor » 21 bře 2008 19:55

Zdravim vsechny !

tak nejak panove uvazuji, ze bude brzy na case si udelat radost :D a tak nejak premejslim o RADA v .22

jake sou tedy nejnovejsi poznatky? Chtel bych to s nejkratsi hlavni bez pazby -proste jen pistol. Dostanu se doma jednoduse aspon na tech cca 12-14 joulu? :roll:

Nebo je nejakej lepsi "kauf" ?
Chci proste "jednoduchou picacku" na zabavu vsude mozne -samo ze 5.5 -tak nejak je mam radsi :lol:

Dik za vase postrehy zkusenosti doporuceni DB
CZ 200S 5.5mm
pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 22 bře 2008 01:57

no víš, nevím jaké máš představy o pistoli typu jednoduchá picačka, to bych ti spíš doporučoval lov 21, i když ta se zas bohužel nedělá v ráži .22, ale i u ní se dá dosáhnout dobrých výsledků po tuningu.
hlavní nevýhodou (nebo spíš výhodou ) u rady je , že je celá poctivě z oceli a dřeva = docela tíha, až mě to překvapilo když jsem ji poprvé držel v ruce, na střílení jednou rukou bez podpěry to moc není, s oběma rukama mě to moc nešlo, tak jsem nakonec namontoval tu drátěnou pažbu, a bylo to mnohem lepší, ale to už pomalu přecházím k pušce, brzo jim to tam pošlu ať mi vymění hlaveň za delší, teď mi můj dvorní obráběč vyrábí nové nabjecí zařízení, a až to dokončím bude stačit jen zatáhnout za kličku a rada bude nabita, tak jako u větrovek
ale to jsme odbočili, s pistolí mě to bavilo, ale chci víc, navíc mě tam vadilo umístění lišty na puškohled, ta je kvůli způsobu nabíjení moc vpředu, takže na puškohled to moc není, jedině tak na kolimátor. Ale i to budu mít vyřešeno, až bude nové nabíjení, lištu přidělám přímo na tu kostku kde drží hlaveň, teď už to jen stihnout vše upravit, než bude sezona.

UFF. no jak to čtu po sobě tak jsem ti moc neodpověděl, ale k tomu ladění, rada se ladí vpohodě, pro větší výkon stačí zakoupit silnější pružinu, kterou si klidně objednej už se vzduchovkou, prostoru pro ladění je sposta, a konstrukce rady je jednoduchá, až se divím kam se poděly ty peníze co jsem do toho vrazil. Po zvýšení výkonu ale musíš počítak i s vyšším odběrem co2, jak tady psal alexxxus až 1gram na výstřel, protože krátká hlaveň nedokáže přenést tolik energie na diabolku v tak malé vzdálenosti jako dlouhá hlaveň.
Snad jsi se něco dozvěděl, já když se rozepíšu, tak ztrácím hodně rychle nit a ulítávám. Ještě mě napadlo že by nemuselo být špatné udělat pistoli z té N1S co teď začali v drulovu vyrábět, požádal bys o kratší hlaveň a to předpažbí by sis už zmenšíl doma, pistolovou rukojeť z rady a byla by perfektní pistol na světě, jediným rozdílem mezi radou a N1S je způsob nabíjení a natahování bicího kladívka, které už se mi líbí víc.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 22 bře 2008 06:20

Presne tak jak píše PedroGonzales, Rada vychazi z pušky GAP tedy narkotizační pušky. Měl jsem ji jak v 10" tak s 20" hlavni, v pripade 10" hlavně to byla fakt pistole se vsim vsudy ( kdo strilel jednoruc sn Desertem ten Radu udrží ) Natunil jsem ji přez 20 joule pokud si dobře pamatuju tak jsem jí naštavil až na 24 ale musel jsem mít nasazenou kyvetu permanentně strašně to žralo 1,7 gramu na ránu.
Pak měl kámoš Radu s 20" hlavní a to byl už fakt mazec. 19 joule jako prd. Ani jsem nedával silnější pružinku jen jsem zvetšil otvor přepoušteciho kanálku.
Nevíhodu á rada opravdu jen jednu , problematická montáž puškohledu , ale měl jsem kolimátor s 4 násobným přiblížením a to bylo hodně v pohodě , více méně jsem přemyšlel nad zvýšením lišty a že by to šlo bezproblému cca 4 hodiny frezování :-) Ale zase díky nabíjení odzadu jedna urputná výhoda, když jsem si udělal podklaiberní šipky 3cm dlouhé tak jsem nemusel řešit problém s nabíjením
Co se N1Sky týka určitě ti v Drulovu vyhoví s krátkou hlavní to bych si byl 100pro jistej.

notor

Příspěvek od notor » 22 bře 2008 19:40

TAk panove -predne velke DIK za povidani.

Abych upresnil -pistolku na picani -to je predstava neceho, co neni problem vzit proste treba do prace -na hale si na nocni zastrilet do blbosti (nikdo nikde -jen sem tam kolega) -zkratka jednoduse prenosnou, malou , ALE relativne presnou a celkem trosku vykonou -ne gamo a spol.
Vaha neni problem -aspon mam pocit ze drzim kus zeleza.
Urcite max. nejakej levnej kolimator -puskohled nee -a stejne asi jen klasicky miridla -proste ne na dalku -ale vykon joo 8)
Jinak LOVku sem mel -ale nejak to nebylo to pravy orechovy a ponevadz sem uz z CZ200S zvyklej na 5.5 -tak i toto.

Rozhodne sem teda ziskal pocit, ze RADAou :D nic nezkazim a asi nebudu litovat.
Ta N1S -no nevypada spatne -ale sem nejak casove v tisni, takze premyslet o zkracene hlavni, predelavani pazby a pod. se me nejak nechce.
Jeste poprosim o radu ohledne rady - co mam krome tedy pruzinky jeste pripadne priobjednat? Kufr apod. nechci -ale nejakej prepoustak, redukci?

Dikec moc DB
CZ 200S 5.5mm
pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 22 bře 2008 20:18

prvně s tím upravováním N1S by jsi neměl žádnou práci, stačí jen domluvit se druloven, jinak velmi vstřícná firma, zákazník se tam cítí jako zákazník, což je v našich končinách nevídané, jak říkám vše je jen o domluvě, Rada vychází konstrikčně z Pušky na uspávací šipky, takže to je konstrukce velice jednoducá, N1S je už (a jedině) od pohledu rafinovanější, a řekl bych i přitažlivější (pro mě jo). U vzduchovek z drulovu není problém měnit obažbení, neboť předpokládám že ten kontejner na co2 co je schovaný v rukojeti má stejnou velikost jak u rady , tak i u N1s.

Ohledně objednávky, záleží jak to chceš plnit, jestli pojedeš na malých bombičkách, nebo z velkých kyvet.
Jestli z bombiček, tak si přiobjednej redukci na české bombičky a další typy,
jestli z kyvet tak objednej plnící a přepouštěcí ventil

pro další příslušenství se podívej na www.drulov.org
ale pár věcí mi tam nesedělo, např to dodávané příslušenství u rady, když jsem se ptal, tak mi řekli že si to musím přiobjednat, že se to normálně nedává, to chce ale probrat s alexxxusem, ten jim ty stránky dělal a má s nimi dobré styky

Nechci tě od rady odrazovat :D , ale taková upravená N1S by nemusela být špatná, vždyť podle mého názoru je to další vývojový stupeň rady, i když na to od prvního pohledu nevypadá, nejvíc mě láká to natahování jen těmi křídélky na boku, vypadá to líp než to táhlo zepředu na Radě.
Taky by mě samotného zajímalo jak by N1S vypadala ve verzi pistole, nechceš být průkopník, byl by jsi první a měl bys něco co nikdo zatím nemá
Odpovědět