prvně s tím upravováním N1S by jsi neměl žádnou práci, stačí jen domluvit se druloven, jinak velmi vstřícná firma, zákazník se tam cítí jako zákazník, což je v našich končinách nevídané, jak říkám vše je jen o domluvě, Rada vychází konstrikčně z Pušky na uspávací šipky, takže to je konstrukce velice jednoducá, N1S je už (a jedině) od pohledu rafinovanější, a řekl bych i přitažlivější (pro mě jo). U vzduchovek z drulovu není problém měnit obažbení, neboť předpokládám že ten kontejner na co2 co je schovaný v rukojeti má stejnou velikost jak u rady , tak i u N1s.
Ohledně objednávky, záleží jak to chceš plnit, jestli pojedeš na malých bombičkách, nebo z velkých kyvet.
Jestli z bombiček, tak si přiobjednej redukci na české bombičky a další typy,
jestli z kyvet tak objednej plnící a přepouštěcí ventil
pro další příslušenství se podívej na
www.drulov.org
ale pár věcí mi tam nesedělo, např to dodávané příslušenství u rady, když jsem se ptal, tak mi řekli že si to musím přiobjednat, že se to normálně nedává, to chce ale probrat s alexxxusem, ten jim ty stránky dělal a má s nimi dobré styky
Nechci tě od rady odrazovat

, ale taková upravená N1S by nemusela být špatná, vždyť podle mého názoru je to další vývojový stupeň rady, i když na to od prvního pohledu nevypadá, nejvíc mě láká to natahování jen těmi křídélky na boku, vypadá to líp než to táhlo zepředu na Radě.
Taky by mě samotného zajímalo jak by N1S vypadala ve verzi pistole, nechceš být průkopník, byl by jsi první a měl bys něco co nikdo zatím nemá