Ahoj, to nadávání na málo lidí dost dobře znám...
Když jsme poprvé pořádali Airsoft Sniper Cup, přijelo 5 z 15ti přihlášených, sám jsem z toho byl na prášky - postavený terče, vymyšlený disciplíny, nakoupený jídlo a pití - vše pro 15 lidí a pak tohle
Letos jsem udělal pořádnou kampaň a ejhle - 16 přihlášených, 16 dorazilo
MaO mne rozhodně zajímá, je to další logický krok v mém snažení

Na soutěž bych rád přijel se podívat. Včera jsem mluvil s jedním z vás a uvidíme, třeba i vystřelit si. Na příští rok mám v plánu si "malou odstřelovačku" postavit a používat, vaší soutěže bych se samozřejmě zúčastnil rád. Výhledově předpokládám že nebudu sám, dobudoucna v týmu budeme mít víc lidí kteří se "snipeřině věnují" a střelba z malorážky bude součástí naší činnosti, takže uvidíme... Ale znáte to - nic nejde ze dne na den. Je to holt postupný vývoj a běh na dlouhou trať...
Co se týče střelby z různých pozic, myslím že to je jedině dobře. Jednak je tím každá soutěž zajímavější a také se tím více přibližujete odstřelovacím soutěžím, nikoliv sportovní terčové střelbě. Ta střelba po zátěži co máte je také skvělý nápad

Ještě přidat střelbu na neznámé vzdálenosti a máte z toho taktickou soutěž jako řemen!
Jen pro představu, nějaké foto z letošního
Airsoft Sniper Cupu
Harry
www.urna.net
PS: moc mi to kecá, chápu