Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Těsnění pístu
Ahoj,testoval někdo kůži jako těsnění pístu?
Re: Těsnění pístu
Jj, před mnoha lety mne to napadlo, protože jsem nemohl sehnat těsnění do Slávky, kterou jsem tenkrát měl. Jako nouzovka dobré, ale lepší to není, spíše naopak..datel píše:Ahoj,testoval někdo kůži jako těsnění pístu?

634ka
Zdravím...Sem nováček a jako malej sem vzduchovkou střílel a chtěl bych to teď zkusit sportovně a občas možná i na "hubení škůdců"
A chtěl bych si teda pořídit nějakou vzduchovku jen abych se do toho znova tak nějak dostal no a zůstanu věrný CZ a uvažuju o koupi 634ky ale hodle lidí tady s ní mělo problémy tak váhám...A na větrovku zrovna nemám finance...A možná chci hodně ale dá se s 634kou slušně trefit na 30m???Děkuju za odpovědi...

I against the World...
-
- Moderátor
Re: 634ka
ahoj, já střílím na 50m na 3cm širokou tyč bez optiky a pokud moc nefouká cinkne 10 z 10ti. 

Naposledy upravil(a) šedivák dne 29 srp 2007 12:29, celkem upraveno 1 x.
klobouk dolů
Tak to klobouk dolů šediváku. Asi teda bude pravda co říkal bratranec. Říkal, že když byl menší střílel(jako úplně běžně) s 630-cítkou circa na 30 m na 3cm velké jablko.To s mou 5,5 mm Gamo je to jako, kdybych chtěl sestřelit měsíc. No...možná, že po tvých slovech koupím 634 místo Hatsana 125, ikdyž vypadá dobre.
Re: klobouk dolů
... a určitě to není rukama, protože když přišel soused (kterej o sobě neustále prohlašuje, že je pacifista) cinknul 9x 

-
- Moderátor
Věřím, že jste dobrý střelci, sice nejsem admin, ALE není náhodou zákázáno citovat poslední příspěvek a ještě k tomu celý??? Pravidlo č.10
Pravidla http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=1381 Poslední dobou se todle tady nějak moc rozmáhá... 

-
- Moderátor
Hujer, meteleskublesku! 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.