Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
sportovec

Příspěvek od sportovec » 23 srp 2007 16:56

Tak pro zájemce o první místa v položce " po zátěži "musím upozornit, že střelec , který byl v této položce v minulých závodech nejrychlejší a nejpřesnější, bude opět střílet s opakovačkou :lol: / bylo opovrženo mojí Suhl :shock: /

Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 23 srp 2007 17:18

Nojo... slecna bude asi rychlik... hlavne aby ji harp neslap na nohu... to by bylo zleee ... no uvidime pozitri! 8)
sportovec

Příspěvek od sportovec » 23 srp 2007 17:28

By mu dala ránu... :) a nebo zastřelila lukem až by před ní utíkal :)
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 23 srp 2007 17:37

No uz bysme meli drzet takove to pred zavodove "klid zbrani" aby se harp na posledni chvili nelek. Tak uz klid. :twisted:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 24 srp 2007 07:30

No, no, no, člověk tady den není a už takovejch keců! Vy jste jak ti husiti, co si museli dodávat vodvahu bojovejma kecama a skřehotáním před bojem, aby se z toho nepoto.... Pamatujte ale na Lipany! Jenom, proboha nezačněte zpívat. To bych fakt asi nevydržel!
Jo a tý rány se nebojím. Fyzika a zákon setrvačnosti hmot nelže. V případě, že do hmotnějšího tělesa narazí těleso výrazně méně hmotné, je lehčí těleso odraženo, zatímco těleso hmotnější zůstává vlivem vlastní setrvačnosti ve směru původního pohybu nebo je jen minimálně odchýleno. Ta slečna má proti mně více než dvojnásobnej váhovej deficit...
Pro střelbu opakovačkou podotýkám - zásobník je povoleno nabíjet jen 5 náboji, jak je uvedeno už od začátku v pravidlech.
Zajímavá je psychologie jednotlivých závodníků - zatímco Andy odmrštil svou ZKM 452, slavnější, než Vinnetouova stříbrná ručnice, a vzal za vděk vypůjčenou Suhl 150, Irma naopak sází na smrtící kadenci repetýrky. Koukám, že Vás to docela bere... Jsem na tu sobotu zvědavej. Těším se, mohla by to být vydařená střelecká taškařice.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 26 srp 2007 08:02

Taxi myslím, že se závody docela vydařily. Řekl bych, že byly nejobtížnější, ale také nejvyrovnanější za dobu své krátké existence. Jo, a byly taky nejpohodovější - kdo zaváhal, neměl šanci vyzkoušet sqělé chlebíčky zhotovené Irmou (poslední jsem sežral já). Díky Zdeňkovi a Irmě za bezvadně připravený závod a vedení střelnice Magnum za perfektní zabezpečení a zázemí. Vítězi blahopřeji - jen si myslím, že je to trochu monotématické - ale kdo umí, ten halt umí :shock: . Rovněž blahopřeji celé královéhradecké squadra azzura qýkonu, který už nemohl být lepší. 1. a 2 místo mluví za vše. Budu muset přestat dělat zbytečné chyby. :oops:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 26 srp 2007 10:40

Díky!

Výsledky, fotky a komentář najdete na stránce soutěže ..

http://www.strelectvi.info/mao%5Fsoutez ... /index.htm
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 26 srp 2007 11:57

O dramatičnosti závodu svědčí i následující skutečnost, kterou jsem zjistil až po důkladném prohlédnutí výsledků:
V první položce jsem nastřílel 82b., přičemž na 4.terči jsem střelil poctivou desítku, která se ale na kalibr těsně dotknula -7 na rukojmím a byly z toho pouhé 3 body. To mě odsunulo na 4. místo v položce, přičemž vítěz měl 85b. Kdyby tato rána byla o 0,1 mm více vlevo, získal bych 89b, čímž bych položku vyhrál a získal bych tak rozhodující body na plichtu s konečným druhým místem. Když připočítám ještě jedno fatální minutí 16 mm zálepky, musím konstatovat, že Honza byl porazitelný jenže já jsem prostě střílel blbě. Na Roberta zatím v ležáku jednoznačně nikdo z nás nemá.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 26 srp 2007 12:12

Jo a pozor na dezinformaci - zbraň ve fotogalerii označená jako Harpův kombajn je ve skutečnosti puška Ondry Tázlara. Harpův kombajn je "levorukej".
sportovec

Příspěvek od sportovec » 26 srp 2007 14:14

Ahoj, zdravím všechny účastníky včerejšího závodu a rád bych ještě jednou všem poděkoval za účast a pohodovou domácí atmosféru na které se podíleli všichni beze zbytku. Paní Šulcová / správce střelnice / nás velmi chválila, obdivovala a ocenila pohodový průběh celého závodu. Teď trochu napodobím Harpa s "kdyby" :) tím, že v položce smiles jsme se s Irmou střídali o jeden pozorovák a tím na nás byl časový limit krátký a proto každému chyběl jeden smiles. Příště budeme rychlejší :), přesnější :) a chytřejší / smiles /. Další závod bychom rádi udělali ve druhé polovině listopadu.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 26 srp 2007 16:11

Dojel jsi, kamaráde, na vlastní návrh střílet to v jedné rundě. Buď musíš pořídit ještě jeden pozorovák, nebo to musíte střílet ve dvou směnách. To jsem najednou chytrej, co? :lol:
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 26 srp 2007 20:01

Diky vsem za skvelou soutez a prijemne proziti sobotniho dne. Pokud mi to situace dovoli, rad se zucatnim i priste.

PS: nekdo musi delat to krovi :lol: jste uz vsichni moc dobri a bez treningu nelze konkurovat.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 26 srp 2007 20:18

Ta jedna runda při sedmi položkách byla zrealizována kvůli celkovému času soutěže, jinak bychom tam byli do večera. A děkuji Robertovi za skvělé zhodnocení, nafocení a celé shrnutí soutěže. Je to prostě vlastně týmová práce. Harp: vynikající ,skvělý hlavní rozhodčí / Irma o Tobě pořd mluví v superlativech :shock: / Robert a Honza počítali terče. Bez Vás by ta soutěž nebyla nebo byla ale blbě. Díky ...
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 26 srp 2007 22:13

Omlouvam se za spatny komentar u fotky toho "kombajnu" .. ze je levej jsem uplne zapomel a jinak se poznavaji docela blbe.. :lol: hned to opravim..
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 27 srp 2007 07:29

Jsem rád, že se schází dobrá parta a že jedinej "prudil" jsem tam já - to ale rozhodčí bohužel má v popisu práce.
To Sportovec: Neboj, mám i své negativní stránky a je to pěkně tlustá brožura. :oops: :roll:
To Swdr.: Dyk je to jasný - Ondrova je pravá, moje je levá. :P Jinak jsou fakt skoro stejný. :lol:

Tak vzhůru do dalšího závodu, tentokrát to budou polohy - začněte trénovat stojáka a klečáka/sedáka :!: :twisted:
Odpovědět