Glock

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
4mike

Příspěvek od 4mike » 29 črc 2007 21:30

PB
že by to bylo tím, že jeden o voze, druhej o koze
golfkiller píše:zkus www.mujglock.cz já ted chci 1,6kg stojinu a mikromet.mířidla a doufám že to bude lepší :D a taky by mne zajímalo jestli dát vratnou pružinu měkčí ? co to udělá?
PB píše:kdyz das mekkou vratnou pruzinu tak by se v krajnim pripade mohlo stat ze ti to nesebere naboj ze zasobniku a nezasune do komory- zaver se nekde zastavi- pruzina to neutlaci. a asi bude i tvrdsi zpetny raz
Golfkiller
viděl jsi někdy na vlastní oči mikrometry od AZ ??
golfkiller píše:na ty jsem koukal a řekl bych že jsou z plastu ....

PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 29 črc 2007 21:44

to je hlavne o tom, ze G je primarne urcena na denni noseni a ne na mirenku a tomu je podrizeno vse. kdyz se daji mikrometry a ocelovy ram a lehka spoust tak se podstatne zhorsi nositelnost a na mirenku to stejne nebude ono takze vysledek bude naky hybrid na vse a zaroven na nic :roll:
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
sniperKE

Příspěvek od sniperKE » 30 črc 2007 00:32

to: glock69, crowe napiste linky a podtrebne info a ja sa pokukam
You find a place, steady your gun, you take a breath, you take aim, your heart stops, you squeeze the trigger - One shot, One kill.
glock69

Příspěvek od glock69 » 30 črc 2007 15:46

Máte někdo link na solidní mířidla na GLOCK? Díky
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 30 črc 2007 16:01

4mike píše:PB
že by to bylo tím, že jeden o voze, druhej o koze
golfkiller píše:zkus www.mujglock.cz já ted chci 1,6kg stojinu a mikromet.mířidla a doufám že to bude lepší :D a taky by mne zajímalo jestli dát vratnou pružinu měkčí ? co to udělá?
PB píše:kdyz das mekkou vratnou pruzinu tak by se v krajnim pripade mohlo stat ze ti to nesebere naboj ze zasobniku a nezasune do komory- zaver se nekde zastavi- pruzina to neutlaci. a asi bude i tvrdsi zpetny raz
Golfkiller
viděl jsi někdy na vlastní oči mikrometry od AZ ??
golfkiller píše:na ty jsem koukal a řekl bych že jsou z plastu ....
neviděl , ty z toho odkazu vypadaj prostě plastově
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 30 črc 2007 16:03

glock69 píše:Máte někdo link na solidní mířidla na GLOCK? Díky
http://www.brownells.com/aspx/NS/store/ ... 10&si=True

a nebo zkus www.midwayusa.com
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 30 črc 2007 16:39

Pochlubte se, už někdo z Vás přišel o mikrometrická mířidla při nošení :lol: :lol: ?
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 30 črc 2007 17:18

epetr2008 píše:Pochlubte se, už někdo z Vás přišel o mikrometrická mířidla při nošení :lol: :lol: ?
asi by jsi se divil ale spousta lidí má mikrometrická mířidla na zbraních co se nosí :wink: a prostě origo glock mířidla je hnus :evil:
a až se naseru tak ho nechám udělat růžově se zlatejma hvězdičkama 8)

epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 30 črc 2007 17:44

Já jsem možná hloupý a problematiky neznalý, ale dobrá mikrometrická mířidla jsem vždy považoval za přesnou a poměrně choulostivou věc. A o lidech nosících zbraň na které mají mikrometrická mířidla si myslím svoje.

A) Mikrometrická mířidla se ti mohou při tasení do něčeho zamotat a prostě nevytáhneš zbraň.

B) Mikrometrická mířidla nošením samozřejmě víc trpí a jejich přenost jde do háje.

Takže když vidím někoho jak vytasí z pouzdra pistoli, kde má mikrometrická mířidla, tak si říkám že to je mameluk, která si své zbraně neváží, neví co s prachama a prostě jen hloupě frajeří. A že jich je spousta, jo to je možné. Blbců je taky jako much a nechci být jedním z nich.

Ale ty o tom víš jistě víc, jo klidně si je tam dej :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: Mikrometrická mířidla mám rád a vím co s tím dokážou lidi nastřílet, ale ty to vyndají z vystlaného kufříku a ke své zbrani se chovají odpovídajícím způsobem.
Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 30 črc 2007 17:52, celkem upraveno 1 x.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 30 črc 2007 17:48

Takže když vidím někoho jak vytasí z pouzdra pistoli, kde má mikrometrická mířidla, tak si říkám že to je mameluk, která si své zbraně neváží, neví co s prachama a prostě jen hloupě frajeří.

jo aha epetr vidí dnes a denně jak někdo tasí pistol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 30 črc 2007 17:53

Ty asi na střelnici moc nechodíš že?

Já na střelnici byl minulý týden, tohle jsem si vzal abych se kouknul co dělám za chybu. A možná si nechal poradit od ostatních. Není to 25m, jen 20m.

Zajímá mě, co mi na to řeknou ostatní Glockaři. Je to normální výsledek na Glock, špatnej, dělám nějakou chybu?
Přílohy
Snimek005small.jpg
GLock 17, 20metrů, 1 zásobník, nabíjím 16, střelba obouruč, limit 1 minuta, foceno proti oknu(podmrakem, světlo lehce z prava).
Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 31 črc 2007 09:51, celkem upraveno 1 x.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 30 črc 2007 18:28

tak to je bych řek podobnej rozptyl co z mého na 25 .Ještě mně napadlo zkusit koupit origo štelovací hledí od glocka a tu stojinu a uvidí se fakt prostě potřebuju ty mířidla poštelovat a u těhle to snad nejde ani do strany poklepáním jako u jinejch zbraní , nebo se pletu?

4mike

Příspěvek od 4mike » 30 črc 2007 19:13

epetr
světlo zleva či zprava ?
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 30 črc 2007 20:15

JINAK MI TO TAKY LÍTÁ DO LEVA :lol:

glock69

Příspěvek od glock69 » 30 črc 2007 21:04

Moje zkušenost je, že většina pravorukých střelců po přechodu na G střílí doleva...
Odpovědět