Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
dnes som bol kupit gamo pro magnum a ts - 10 a obycajne broky (gulky)
vzduchovku mam slaviu 634 s pet flasou v pieste
3x 1.2cm sadrokartony obyacjny brok (gulka) prestrelila, pro magnum sa do tretieho zapichol, ts-10 urobil len "stopu" do tretieho sadrokartonu...
2 cm drevotrieska ... pro magnum uz skoro prestreila na druhej strane uz to bolo cele rozbite... ts-10 na druhej strane nebolo ani vidno, brok (gulicka) urobila malu stopu na druhej strane dosky
vzduchovku mam slaviu 634 s pet flasou v pieste
3x 1.2cm sadrokartony obyacjny brok (gulka) prestrelila, pro magnum sa do tretieho zapichol, ts-10 urobil len "stopu" do tretieho sadrokartonu...
2 cm drevotrieska ... pro magnum uz skoro prestreila na druhej strane uz to bolo cele rozbite... ts-10 na druhej strane nebolo ani vidno, brok (gulicka) urobila malu stopu na druhej strane dosky
Hej ale vravim ze ja som v USA:) mna by to vyslo za tu cenu co je tam, plus par drobnychtomcat píše:tu stranku uz poznam dost dlho, ceny maju dobre, horsie je to s postovnym, posielaju zasadne letecky cez kurierske spolocnosti a cena postovneho zavisi na hmotnosti a rozmeroch, zatial mi vzdy vyslo cokolvek som odtial chcel, ze postovne bude drahsie nez ten objednany tovar... a v tom pripade bolo lacnejsie si to objednat trebars z hociktorej krajiny EU aj ked to bolo drahsie, lebo sa to vyrovnalo na postovnom...
You find a place, steady your gun, you take a breath, you take aim, your heart stops, you squeeze the trigger - One shot, One kill.
Zkus se podívat na Beeman.
Od Crosmana (tuším to vyrábějí oni) možná model Benjamin Sheridan, je to taková zajímavá kuriozitka.
Ale stejně myslím, že pokud za to nechceš dát aspoň $500 tak neber žádnou.
K těm levným jsou alternativy i tady, a asi i lepší.
Od Crosmana (tuším to vyrábějí oni) možná model Benjamin Sheridan, je to taková zajímavá kuriozitka.
Ale stejně myslím, že pokud za to nechceš dát aspoň $500 tak neber žádnou.

K těm levným jsou alternativy i tady, a asi i lepší.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Nemělo by už být, že homologované věci v EU mají aut. homologaci i v ČR?
EDIT: Předpokládám, že většina nabídky v USA se prodává i v zemích EU.
EDIT: Předpokládám, že většina nabídky v USA se prodává i v zemích EU.
Naposledy upravil(a) Yizreel dne 26 črc 2007 09:37, celkem upraveno 1 x.
Slavia 620+šmelo 4x20, vz.47
Yizreel: ale on to chce doviezt z USA...
SniperKE: ja by som zobral nejaku vetrovku alebo CO2 ale ty chces pruzinovku ... maju obrovsky vyber, vzdy slintam ako to vidim... lenze zacina to vsetko na 450$
ak pruzinovku tak urcite daco s pevnou hlavnou, asi Dianu (RWS) alebo Weihrauch ale to zozenies aj tu... este AirArms TX200 MkIII, to je aj tu taka kuriozitka, ale to su vsetko ceny nad 400$
na tvojom mieste by som siahol hlbsie do vrecka a kupil daco z tych lepsich drahsich, neviem ako casto mavas prilezitost kupovat a vyberat z podobneho vyberu...
SniperKE: ja by som zobral nejaku vetrovku alebo CO2 ale ty chces pruzinovku ... maju obrovsky vyber, vzdy slintam ako to vidim... lenze zacina to vsetko na 450$
ak pruzinovku tak urcite daco s pevnou hlavnou, asi Dianu (RWS) alebo Weihrauch ale to zozenies aj tu... este AirArms TX200 MkIII, to je aj tu taka kuriozitka, ale to su vsetko ceny nad 400$
na tvojom mieste by som siahol hlbsie do vrecka a kupil daco z tych lepsich drahsich, neviem ako casto mavas prilezitost kupovat a vyberat z podobneho vyberu...
ak by sa rozhodol pre QB, tak radsej vo verzii deluxe http://store.airgunforum.ca/product_inf ... 911d890359, ta sa od normalnej lisi nahradou plastovych dielov kovovymi a lepsou pazbou...Voris píše:A co říkáš na QB-78? Jasně, můžeš ji koupit tady, ale ve státech seženeš spoustu "tuningových" dílů. Po jejich použití získáš perfektní vzduchovku.
ale ja by som asi radsej kupil prepustaci ventil na plnenie z CO2 flase a ine ako ty hovoris tuningove suciastky a tu QB kupil tu ... nevlacil by som to odtial
sice ju maju v inom obchode http://store.airgunforum.ca/ ktory je v Kanade, ale myslim ze by sa to oplatilo
R
Za 600$ se ¨tam před pár lety dal koupit starej mustang ( to je auto
) a a zkussi tam pořešit nějakou raritu něco co se sem nedováží nebo tak

Vycerpavajuce chlapci, vdaka za rady a namety, ale viac ako 200 nie som ochotny na teraz ivestovatpretoze setrim na STI:P takze asi to urobim tak ze radsej nic ako lacny sit, vystacim si zatial s mojimi slavkami co mam doma, a raz ked budem velky a uz nebduu ViZA tak si priesiem poriadnu SUPU:P heh, takze tak radsej usetrim 200 ako vyhodit sa nieco slabe a mono este mat problemos v lietadle a atd...takze tak. ale puskohlady maju brutal lacne na tej stranke , na to sa mozno ulakomim
You find a place, steady your gun, you take a breath, you take aim, your heart stops, you squeeze the trigger - One shot, One kill.