CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj,dneska se mi stala při střelbě docela nemilá věc po vystřelení cca. 50 ran,divná rána a bolest v prstu na spoušti,zjistil jsem že mi vypadl šroubek kousek před spouští a tlak s té díry mi prorazil nehet nejhorší je že jsem ten šroubek už nenašel ,takže smůla.
Stalo se vám tohle už někomu?
Horší je že nevím jak ten šroubek vypadal ani nevín jestli se dá sehnat,nevíte někdo?
Stalo se vám tohle už někomu?
Horší je že nevím jak ten šroubek vypadal ani nevín jestli se dá sehnat,nevíte někdo?
Pokud je to ten šroubek co myslím tak reguluje odpor spouštění, ten hned u něj kousek blíž dopředu je pro namáčknutí. Nějak si ale neumím představit jak mohl vystřelit
Každopádně v CZUB v Opletalce by ho měly bez problému mít. V manuálu jsou uvedeny jako stavěcí šrouby, ale bohužel bez specifikace rozměru.......

2dodo:
Nezapomněl.
Napsal jsem to tak schválně, protože takhle to spousta lidí bere a bral to tak i ten borec, co ho to zabilo.
(jinak samozřejmě 16atm=1,6MPa)
Nezapomněl.
Napsal jsem to tak schválně, protože takhle to spousta lidí bere a bral to tak i ten borec, co ho to zabilo.
(jinak samozřejmě 16atm=1,6MPa)

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
pl
Ohledně výbuchu láhve jsem se informoval u potápěčů.Láhev,když neni v krit.stavu tak nebouchne(pokud neni Al),ale vždy při prekročení krit.hranice tlaku vystřelí ventil.Takže staré hliníkové bouchali,ale moderní slitina ne!
pl
no já nevim jestli lahve s CO2 se plní na podobnej tlak, ale čekal bych že jo . . . no každopádně sem byl při skládání, když tam jedna spadla a . . . hádejte ! ! ! ! - všichni sme se strašně lekli, že sme prorazili nějakou bečku s pivem - ono to jen syyčííííííí (obal byl proraženej dole na dně . . .)
kdy se vyráběly ty trojovy dvojčata???
kdy se vyráběly ty trojovy dvojčata???
Protože CO2 je v té flašce kapalný. Když ji prorazíš, tak unikne něco málo CO2, který je tam v plynném stavu a zbytek se teprve začne odpařovat, což trvá relativně dlouhou dobu, takže nedojde k prudké expanzi. Je to tedy mnohem bezpečnější.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
je to v poriadku. nasiel som v bratislave omnoho ochotnejsich ludi, ktori nerobili problemy. flase maju predsa platnu tlakovu skusku a ako pise troj, este zo desat rokov zivota. naplnili mi to na 300 bez problemov. jedna z mala vyhod kapitalizmu je v tom, ze mozes ist ku konkurencii, ak nie si spokojny u svojho predajcu (ak ta konkurencia za nieco stoji, samozrejme...)
nojo, uplne klasickej pripad..nekam prijdu, zeptam se a dostanu odpoved "to nejde, to nikdo nedela, to nikde nesezenete, to je hloupost" koukaj na me jak na idi_ta kterej spadnul z marsu..vzdycky kdyz tohle nekdo rekne tak bych nejradsi preskocil pult a dal mu do nosu..takze az vam nekdo bude rikat ze neco "nejde" zvednete prostrednicek a jdete jinam..sem se taky neudrzel nekomentovat..