Střelba na 25m, zaměstnanec má na 5 výstřelů 30 sekund...s oporou, bez upnutí.
Rozptyl nástřelky 105mm
Střední bod zásahů 2mm vpravo, 7mm nahoře od záměrného bodu
Tak nevím, je to dobrý, nebo špatný?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Souvislost je asi takova, ze za tu dobu co ZP vlastnim si taky lecos pujcim. Byla to odpoved na to, ze ty jsi me napadnul, ze narozdil ode mne mas s CZ zkusenostAndy píše: ZP jsem od malicka asi nemel, to da rozum. Tys me ale pred chvili napadl, ze mas ZP dele. Souvislost mi vsak unika.
Moje dohady jsou na zaklade realnych zkusenosti. Me nezajima zda to frajeri malujou tuzkou nebo propichavaj hrebikem. Me zajima to, jaka je realita mezi nastrelkou a tim jak to chodi. A ta je fatalni.Arnie píše: Souvislost je asi takova, ze za tu dobu co ZP vlastnim si taky lecos pujcim. Byla to odpoved na to, ze ty jsi me napadnul, ze narozdil ode mne mas s CZ zkusenostJa celou dobu jen reaguju na tvoje nesmysly a nepodlozeny dohady. Kdyz si je priste odpustis tak nebudu mit duvod do tebe rejt
![]()
Cili davam ti prvni varovani kamarade. Neprestanes-li me srat, tak te vykopnu, bez ohledu na nasi minulost. Uz me to prestalo bavit.Arnie píše:Jinak koukam ze Andy se opet projevuje
A můžeš prosím prozradit, kde jsi kupoval levněji, pokud to není tajné ? Také se mi zdají ceny v CZUB prodejně poněkud vysoké.jspalek píše:... Takže ve finále jsem objednal čízu 75 SP01 Shadow...ne však z CZUBu prodejny.../mají drahé/ a s lepším nástřelem /rozptyl 7cm/...i když vím, že nástřel není rozhodující...viz výše.