Glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Staci stare strelecke pravidlo - vystrel te musi prekvapit, proste namir, az si srovnas miridla, musku a cil tahej pomalu za spoust poslednim clankem prstu - stejnomerne, prip. pridavej na sile, ne rychlosti... Dokud to nevystreli - ty nesmis predem vedet, kdy to vystreli.[/quote
Naprosto souhlasím...i já udělal často tu chybu, že v očekávání výstřelu zbraň strhnu...vím o tom, je to o psychice
Naprosto souhlasím...i já udělal často tu chybu, že v očekávání výstřelu zbraň strhnu...vím o tom, je to o psychice
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
můžu to zkusit přeložit, neznám ale úplně správně střeleckou terminologii, tak možná to nebude uplně košer 
Ve směru hodinových ručiček, jednička je nahoře:
1 Lámání zápěstí nahoru
2 "Náklon Očekávání zpětného rázu" - tlačení rukojeti spodní částí dlaně
3 "Palcování" - příliš mnoho nebo nekonzistentí tlak palcem
4 Svírání celé ruky během spouštění
5 Lámání zápěstí dolů nebo příliš brzké uvolnění
6 "Cukání" - rychlé škubnutí spouští místo plynulého spouštění
7 Svírání špiček prstů během spouštění
8 "Příliš mnoho nebo málo ukazováku" - špatná poloha ukazováku při spouštění
9 Tlačení Očekávání zpětného rázu nebo nedotažení spouště až na konec
Já jsem řešil číslo 7, to už jsem odstranil. Teď mi to lítá doleva, tak zkouším různou polohu prstu na spoušti. Občas mi to taky letí do 6, to vím naprosto jasně proč - zbrklý škubnutí za spoušť

Ve směru hodinových ručiček, jednička je nahoře:
1 Lámání zápěstí nahoru
2 "Náklon Očekávání zpětného rázu" - tlačení rukojeti spodní částí dlaně
3 "Palcování" - příliš mnoho nebo nekonzistentí tlak palcem
4 Svírání celé ruky během spouštění
5 Lámání zápěstí dolů nebo příliš brzké uvolnění
6 "Cukání" - rychlé škubnutí spouští místo plynulého spouštění
7 Svírání špiček prstů během spouštění
8 "Příliš mnoho nebo málo ukazováku" - špatná poloha ukazováku při spouštění
9 Tlačení Očekávání zpětného rázu nebo nedotažení spouště až na konec
Já jsem řešil číslo 7, to už jsem odstranil. Teď mi to lítá doleva, tak zkouším různou polohu prstu na spoušti. Občas mi to taky letí do 6, to vím naprosto jasně proč - zbrklý škubnutí za spoušť

-
- Kontaktovat uživatele:
řeším lehké dilema , ocitla se mi v rukou CZ75SP01 za slušný peníz málo střílená,s pár věcma a tak přemejšlým jestlo to vyměnit za G17 nebo ne 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom, co myslíš pojmem "slušný peníz". Pokud je to výhodná koupě, zbraň lze vyzkoušet, a je vpořádku, já bych neváhal...golfkiller píše:... ocitla se mi v rukou CZ75SP01 za slušný peníz málo střílená,s pár věcma ...
Glocka bych si pořídíl nového (ten je vpořádku snad vždy) později, třeba na nošení, např. 26ku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Glocka mám funglovku a ta SP01 by byla za 16tis s mikrometro miřidlama,pouzdrama a tak , je stara pul roku ma najeto baj oko 1500 ranj.v.h. píše:Záleží na tom, co myslíš pojmem "slušný peníz". Pokud je to výhodná koupě, zbraň lze vyzkoušet, a je vpořádku, já bych neváhal...golfkiller píše:... ocitla se mi v rukou CZ75SP01 za slušný peníz málo střílená,s pár věcma ...
Glocka bych si pořídíl nového (ten je vpořádku snad vždy) později, třeba na nošení, např. 26ku.

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?