CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
aha! vdaka! ja som si ten papierik vsimol, ale ozaj som si myslel, ze je to nejaky omyl pokladnicny blok. tak som sa hrabal v kosi
citujem:
# 175.03M
# 175.15M
# 174.87M
#173.08M
#175.77M
no ale strelivo tam je uvedene len JSB a nespecifikovane, takze tazko hovorit o energii... s priemernou diabolkou (8 grainov) to vychadza na 8J (podla chairgunu)

citujem:
# 175.03M
# 175.15M
# 174.87M
#173.08M
#175.77M
no ale strelivo tam je uvedene len JSB a nespecifikovane, takze tazko hovorit o energii... s priemernou diabolkou (8 grainov) to vychadza na 8J (podla chairgunu)
A fakt máš S-ko? Nemáš náhodou T-čko?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Hmm, tak to máš S-ko, co je seřízené jako T-čko. 

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
V tom bude problem. Viem ako dlho cakal raduzs na vetrovku, teraz to zasa posielat tam a neviem ci by sa s tym vobec babrali. V tom je prave hacik, na zbrani je napisane ,,Max 15J" a to splnuje, dolna hranica nieje udana. Myslim ze kazdy sudny clovek uzna ze ak tam je napisane ze moze mat maximalne 15J tak sa k tejto hranici ma blizit s urcitou rezervou, no oni ked nebudu chciet tak proste zo zakona nemusia. So zbrojovkou som nekomunikoval ani nemam skusenosti takze neviem. Len som chcel upozornit na riziko ze reklamacia nemusi byt uznana.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
kubo 630
Správny postreh.
Síce off topic ale ja som reklamoval pripojenie do internetu lebo som mal mať linku 1024 a išiel som ledva 512. Na t-come mi povedali že to max. rýchlosť akou pôjdem a nie rýchlosť akou by som mal bežne íst.
Je to na reklamáciu. Jednoznačne je dobré sa obrátiť na výrobcu telefonicky ako v takomto prípade postupovať a poslať aj stanoviso v písomnej forme so žiadosťou o urovnaie sporu.
V tomto prípade ty si ten poškodený ale záleži na firme !
Správny postreh.
Síce off topic ale ja som reklamoval pripojenie do internetu lebo som mal mať linku 1024 a išiel som ledva 512. Na t-come mi povedali že to max. rýchlosť akou pôjdem a nie rýchlosť akou by som mal bežne íst.
Je to na reklamáciu. Jednoznačne je dobré sa obrátiť na výrobcu telefonicky ako v takomto prípade postupovať a poslať aj stanoviso v písomnej forme so žiadosťou o urovnaie sporu.
V tomto prípade ty si ten poškodený ale záleži na firme !
stará online súťaž, výsledku k dispozícií
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
no teda pani, ja cumim!
dufal som, ze slovo reklamacia nepadne... lebo ako spravne podotkol kubo, ak by ju aj uznali a nieco by s nou chceli robit, tak by to pri mojom stasti trvalo 2 mesiace, kym by sa zase zbran dostala ku mne. v ziadnom pripade to nebudem reklamovat. preco vlastne, ked sa puska da nastavit? chrono budem aj tak potrebovat, tak si ho proste objednam a naladim ju. ak sa nebude dat vykon nastavit - potom je to jasne, idem reklamovat. ale preco by sa nedal nastavit? obe skrutky na regulaciu vykonu tam su, staci ich pouzit. akurat mi chyba chrono... okrem toho na blocku s rychlostami su uvedene tie cca 175 m/s, to znamena, ze vyrobca vedel, aku mi predava pusku, a to znamena, ze to pravdepodobne preslo kontrolou kvality, a to znamena, ze mensi vykon ako maximalny zrejme nepokladaju za chybu na reklamaciu.

Vzhledem k přiloženému protokolu je vidět, že ji tak nastavili schválně.
Třeba je to puška co měla jít do Německa. Tam mají 7,5J.
Na Slovensko potřebovali v CZUB nějakou slabší, tak vzali tuhle, vyrazili na ni MAX 15J, žádné cavyky, padla a jde se na oběd.
Třeba je to puška co měla jít do Německa. Tam mají 7,5J.
Na Slovensko potřebovali v CZUB nějakou slabší, tak vzali tuhle, vyrazili na ni MAX 15J, žádné cavyky, padla a jde se na oběd.

Lenže keď to pošteluješ tak ti padne záruka, takže sa žiadna reklamácia konať už nebude (resp. ti to neuznajú ako reklamáciu). V MT si kupoval kde? v meste? lebo ja som kupoval v meste v tom "kombinovanom" obchode a no problem
. Chrono síce nemám ale podľa priloženého papierika mám mať cca 14,5J (ak si dobre pametám) a tak to cca aj strieľa.

nie v martine. ide to cez tri firmy: CZUB, autorizovany dodavatel v Martine a puskarstvo (maloobchod) v bratislave. odporucam kazdemu, kto chce na slovensku kupovat vetrovku a nie je z martina, nech priamo kontaktuje fabriku v cechach, nech si tam objedna pusku s max.15J a nech si ide pre nu sam. lebo ak chce dodrzat oficialny postup (maloobchod - autorizovany diler - vyrobca), pride o nervy ako ja.
a pokial ide o stratu zaruky - kazdy z tych ludi, ktori tu maju vetrovku a nastavovali vykon kvoli konzistentnosti, tak robili az po uplynuti zaruky? nechce sa mi verit... okrem toho, vyrobca priamo v manuale pise, ze ustovu rychlost a energiu je mozne nastavit, poznamenava len, ze "kvuli zavaznosti zmeny ustove energie doporucujeme konzultaci se zastupcem prodejce"...
a pokial ide o stratu zaruky - kazdy z tych ludi, ktori tu maju vetrovku a nastavovali vykon kvoli konzistentnosti, tak robili az po uplynuti zaruky? nechce sa mi verit... okrem toho, vyrobca priamo v manuale pise, ze ustovu rychlost a energiu je mozne nastavit, poznamenava len, ze "kvuli zavaznosti zmeny ustove energie doporucujeme konzultaci se zastupcem prodejce"...