Ja som sa dostal k starym malinovkam v PET flaskach. nechal som ich "dozriet" tak tyzden na slniecku az kym nabobtnali ze by strelili aj same. Polozil na hnojisko a strelil do nich. Staci maly zasah a efekt malinovkoveho vybuchu s premerom 3 metre. Lepsie ako keby mali diabolky v sebe C4.
Susedovi som pomaly likvidoval stare cementove skridle (tasky). Samozrejme tie co su najvyssie

. Sused sa nalozil po streche az mu z toho bolo zle. Nakoniec kupil Tondach, tie uz vydrzia potvory.
oproti na neobyvanom baraku odchadzali okenne tabulky. Nakoniec dom zburali.
Vlasske orechy najme vtedy, ked pod orechom sedeli susedia.
Paradajky, zvlast uz dobre zrele. Namiesto jednej dierky v nich zostala len stonka.
vsetko co po zasahu vyvola zvukovy efekt CINK a najlepsie ak sa to aj pohne.
S kolegom sa chodime kupat a na zaver strielame toez po PET flaske na hladine dopoly napustenou vodou.
Baloniky nafukane heliom a na dlhej snurke. Ako chodili ludia z kolotocov okolo nasho baraku im zazzacnym sposobom vybuchovali. AK bola snurka kratsia ako 2 metre som to neriskoval.
Este na zakladnej sme zobrali nase TAUky zo skoly a sli sme na kolotoce vystrielat vsetky ruze na spajdlach. Po utoku 10tich faganov bola viac ako polovicka zostrelena. Samozrejme ze sme neplatili a mali sme vlastne broky. Kym sa teta spametala uz nas nebolo.
Peter