Příspěvek
od Shiva » 11 čer 2007 10:16
Nezlob se na mne, ale pripadas mi tak trochu uplne mimo. Mozna by neskodila navsteva u lekare.
Neznam nikoho, kdo si koupi pastiku, salam, parek nebo jinou uzeninu, ze premysli z ceho to je.
Pravda je za ja premyslim z ceho to je a pri predstave semletych vsech moznych zbytku a mozna i krys, to jim velice zridka. Ale aby nekdo premyslel o tom ze v tom burtu je semlety ucho prasete, ktere bylo, pred tim nez ho nekdo necim zabil, chovano ve chlivku a diky mne abych mohl mit burta s jeho uchem, mu zkratili zivot a mohlo zit az by chciplo starim. To je absurdni.
Tva prirovnani jsou tak nejak uplne jinde. Ikdyz musim priznat ze by se mi leccos libilo.
Myslim ze jsi uplne mimo realitu, mozna veg. a k tomu jeste s uplne vymytym mozkem. Potreboval by jsi tak na 2 mesice nekam do pustiny jen s nozem. Pak bychom si popovidali co by jsi konzumoval a co ne.
Lov jako sport je od nepameti a vzdy bude. A je to naprosto komercni zalezitost, a ver mi, tomu zvireti je to uplne jedno jestli ho nekdo zastreli pro jidlo v ramci chovu, nebo ze sportu a pak ho sni.
Nevim co nam tady temi prispevky chces rici. Abychom prestali jist maso? jake maso, ktere zvire se muze jist a ktere ne? Jak je asi rybe, ktera visi na hacku, pak se da do kade a pak se bouchne do hlavicky a pichne do vocasku. A jeste se mele na panvicce.
Podivej, mi radi strilime a proto strilime jak do terce, tak do zviratek a treba nekdo i do lidi. Radi jime maso a nejen savcu. Neni nad 300g krvevy steak z argentincke kravicky ktera si vesele spasa travu a pak prijde nekdo a zabijeji k vuli tomu ze nekdo jako ja to rad ji. A muzu ti rici, ze mi to je uplne jedno.
takze nam to tady nevnucuj, cpi se klickama, ryzi, brambory a sojou. Ja se ti do toho nemontuju a maso ti necpu.
Jeste jsem si jednou precetl tvuj prispevek a mohu ti rici, teda nazyvat prase nebo kralika za "obet", to je tresinka na dortu.