Americk? vojensk? z?kladna na ?zem? ?R

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět

Chceme u nás americkou základnu?

ANO
74
40%
NE
110
60%

Celkem hlasů: 184
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nakadah » 29 kvě 2007 14:06

Radar neradar, rakety nerakety. Rusko privre evrope ropne kohoutky a hned bude zpivat jinak :D

Osobne se mi cizi zakladna vubec nezamlouva. Kdo vi co tam budou tajne kutit za prasarny a spehovat vsechno co bude v dosahu. Nak

CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 29 kvě 2007 14:49

Kdyby rusáci evropě přivřeli ropné kohoutky tak do čtrnácti dnů zkrachujou. :lol:
Jestli si někdo myslí, že přestanou dodávat ropu, tak se plete, pokud poteče tak oni ropu nikdy nepřivřou, protože potřebujou zlaťáky. Není ropa = nejsou peníze, to je jednoduchá rovnice. Znamenalo by to pro ně ohromné ztráty.
A i kdyby, tak jsme poměrně vysmátí, máme ropovod z Ingolstadtu a pak je tu i ropovod Adria. Strategické zásoby máme na tři měsíce a do té doby bychom to začali brát odjinud.
To by mě fakt zajímalo, co by s tou ropou dělali, kdyby ji do Evropy zastavili. :lol:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 29 kvě 2007 15:06

Mám taký pocit že by ťa asi rýchlo prešiel smiech. Pozabudol si totiž na to aký dopad by to malo na cenu PHM a aj iných vecí s tým súvisiacim (teda všetkého).

Možno sa raz dočkáme seriálu NCSI - CZ :roll:
heikon

Příspěvek od heikon » 29 kvě 2007 15:29

kubajzz:
a o ruskym narazovym stitu vis? mylsim ten jaky z nas meli za totace?
Pro upresneni: prevedli misto bojiste mimo svou zem (teda co se tyce hlavniho dopadu raket). chteli pomoci nas expandovat az k francii a cekali ze kdyz se do toho vlozi zapad tak to odneseme my, pac by na nas dopadlo mraky raket z US.
Radarem si amerika neoficielne a legalne "rozsiruje" Akcni radius a v pripade ze by bylo potreba zakrocit proti jakenukoliv nebezpeeci tak nebudou vahat z polska vypalit rakety.......a co je neuucinjsi obrana nez znemoznit nepriteli videt (v tomto pripade radary) a odneseme to my, aby se nasi "spojenci" nemohli branit, polsko bude az v druhe rade.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 29 kvě 2007 15:32

Cenu by to zvýšilo, ale oni by z toho měli ztrátu, to je to, oč tu běží. :wink:
A jejich ekonomická síla není taková, aby si mohli dovolit tento druh nátlaku, který by se navíc minul účinkem.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 29 kvě 2007 15:37

Jsem myslel, že se nebavíme o konvenční válce, ale o raketách. Kdyby rusáci stříleli na Ameriku, tak to lítá z Kamčatky přes Aljašku nebo ze Sibiře přes severní pól.
heikon

Příspěvek od heikon » 29 kvě 2007 16:09

ja nemluvim o konvencni valce, ale kdyz si ten vzor prohlidnes vice z blizla tak ten konecny vysledek je stejny.
a pokud by americani z jakehokoliv duvodu zautocili jako prvni, tak by zautocili nejspis z polska a tudiz my a polaci bysme i pri proti uderu byli prvni na rade. Musis uznat ze i takova varianta tu je. Kdyz totiz zautoci na nas, tak pak bude nejspis US a Rus bude jednat o mirovve ceste reseni, kdyby ale Rusaci zautocili hned na US tak si budou navzajem vymenovat hlavice do chvile nez nebude nikdoo kdo by je odpaloval na jejich kontinentecch. Nechci se s tebou hadat,ale zkus nad tim premyslet i tomto zpusobem. A ver ze nic nebude takove jak o tom mluvi.
Mimochodem, proc asi se nemci snazi zbavit americanu i s jejich stavajici zakladnou? ptal ses jich? a to v tomto pripade mluvim jen o socialnich nasledcich
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 29 kvě 2007 16:47

Njn, prostě jsme kde jsme, uprostřed Evropy, tak si musíme vybrat s kým budem držet basu, sami jsme v háji.
Jinak je IMHO jedno, kam by rusáci vystřelili. Atomovky na nás by zamořily celou Evropu, takže by to do nich našili minimálně Francouzi a Angláni. A kam to hoděj Britové, tam amíci taky. A v ten sam okamžik by zúčtovali židi s arabama, to by si nenechali ujít. :wink:
O tom že v Německu nechtějí americkou základu nic nevím, ale jestli jsou to ti samí lidi, co jsem viděl v sobotu na Václaváku, tak potěš pánbu. :roll:
heikon

Příspěvek od heikon » 29 kvě 2007 17:14

Ne, jsou to normalni lidi.Jednalo se o vytrznictvi, znasilneni, napadeni. Pokazde se vratili na zakladnu, politicky se to ututlalo a delali ze se jich to netyka, pac se na ne nevztahuji nemecke zakony. Budes porad chtit US zakladnu i po tom co ti 4 amici zbouchnou pritelkyni pred ocima, tebe zbijou do bezvedomi a prava se nedomuzes? Pochybuju.
My ale spojence uz mame_NATO, tak proc za kazdou cenu pribirat dalsi.

Neni to nutnost, ale nekteri politii nam stake tvrdi ze ano.
Nechapu treba co dela Parkanova na postu ministryne obrany, dyt o armade a podobnych zalezitostech nic nevi...... ale asi musela udelat povinny kolecko :lol:
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 29 kvě 2007 17:25

Pokud někdo něco ukradne nebo někoho znásilní, tak by jistě měl být potrestán, ale nemyslím, že by tady ti vojáci byli kvůli tomu. Takové případy se nestávají jenom u kasáren. A pokud vím, tak ti američtí vojáci podléhají našemu právu, byl o tom někde článek.
Jinak, když nás podruhé osvobodili rusáci, tak se děly jinší zvěrsta a nevěděl jsi o tom vůbec nic. Nehledě k tomu, že díky nim degeneroval celý národ.
My bychom pořád tak nějak v koutku duše chtěli, aby nás někdo bránil zadarmo. Ale takhle to na světě nefunguje.
heikon

Příspěvek od heikon » 31 kvě 2007 15:44

kubajzzz:
Tady se ale nebavime o tom jaky prasarny delali Rusaci pred 30 lety.
Ja ti tady uvadim jasny priklad toho co se stalo v poslednich 2 letech.
Nikdy jsem nerek ze jsem jezdi proto aby kradli a znasilnovali.
Rikam ze to proste delaji(vzdy se jich takovych par najde kdyz vi ze se jim nic nestane).
Ano ten clanek o tom jake bude platit pravo jsem nekde cetl taky, pslao se tam ze ohledne toho podaji navrh......cetl jsi nekde ze by to amici potvrdili ze se tim budou ridit? ja ne a pochybuju ze to udelaji, protoze si mysli ze jsou neco vic-osobne jich znam dost na to abych to vedel a sam jsem nekolik let zil v cizine.
Jsem presvedcen ze ta sebranka ve vlade tu zakladnu prosadi (neboj ze z toho nedostanou),......ale az za nekolik let budem v poradnym srabu a nebudem z tech sracek moc ven, pac nebudem mit na nic pravo(kvuli nasi bezpeecnosti) , natoz je odtud vyhnat,.....tak si na me vzpomen
nedelaji nic jineho nez Rusaci pred lety, jen tomu davaji jina jmena

A pokud jsme u toho pred cim potrebuujeme branit,.....tak pred vnitrnim terorem-ilegalni pristehovalci z asie, cikani mistni a ze slovenska co vysavaji system a "terorizuji" slusny lidi(rovnez bez nasledku),dale pasovane a nekvalitni zbozi, ruska a zacinajici asijska mafie.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 31 kvě 2007 17:28

Jestli jsem to dobře pochopil, tak i kdyby nespadali pod naší jurisdikci, tak to neznamená, že si můžou dělat co chtějí, ale šli by k jejich vojenskému soudu. A řekl bych, že v tvrdosti posuzování znásilnění americkým soudem a naším soudem je to jedna nula pro amíky, na to jsou obzvlášť hákliví.

Jinak k boji proti mafii a pašování zboží je určena policie a boj proti vysávání systému by měli mít na starosti úředníci, ale tady se bavíme o armádě a ta má úplně jiný účel.

Je mi jasné že nic není jednoduché, ale jestli k něčemu dojde, tak já chci, abychom vyhráli my a ne oni.
Další velká válka stejně nebude mezi národy, ale mezi náboženstvím.
A já pokud si můžu vybrat, tak chci stát na straně vítězů a je mi jedno jakými to bude prostředky. Jestli tomu pomůže radar v Brdech, tak jsem pro a anarchisti s komančema a zelenýma ať se třeba postaví na hlavu.
heikon

Příspěvek od heikon » 31 kvě 2007 20:08

Kubajzz píše:
Jinak k boji proti mafii a pašování zboží je určena policie a boj proti vysávání systému by měli mít na starosti úředníci, ale tady se bavíme o armádě a ta má úplně jiný účel.
Tim jsem jen chtel rict ze to mi prijde jako vetsi hrozba pro spolecnost nez nejaky strely.

Jinak uz jen dodam ze pokud tu nebude radar, navic americkej, tak si nas islamisti ani nevsimnou, pokud tu bude tak je to pro ne strategicky zajimavy cil.
houwgh
Hezkej zbytel tydne a serme na ne,.............oni si to stejne udellaj po svym a nas se nikdo z tech zmmetku z vladyptat nebude. Uz jsme toho tu rekli dost , ahoj :)
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 31 kvě 2007 20:20

Souhlasil bych se základnou, kdyby měla chránit Evropu (tedy i ČR). Taky mně irituje, že by základna měla podléhat americké jurisdikci. Stát se primary targetem v případě konfliktu se mi zajídá též....
Já za sebe říkám NE.
Smazaný uživatel 177

Příspěvek od Smazaný uživatel 177 » 01 čer 2007 08:37

Nevím, proč se pořád mluví o základně, vždyť by to byla radarová stanice s asi 200 zaměstnanci, ty řeči o cizí armádě nebo dokonce o okupaci /viděl jsem takového hlupáka v TV s tranparentem / jsou směšné. Otázka právního postihu trestných činů Amíků - kdybyste více sledovali co se děje ve světě ,tak byste zjistili,že americké zákony a tím i postih pachatelů je mnohem tvrdší než náš,to se nedá ani srovnávat . Navíc na takové stanici neslouží žádní prosťáčci,ale vzdělaní technici ,a byli by zde se svými rodinami .
Stejně ale myslím,že pro velkou většinu lidí, ktřeří se vyslovují pro či proti je jejich názor vyjádřením obecného a trvalého vztahu k USA, a samotný radar je jen prostředkem tohoto vyjádření.
A protože mám Ameriku rád,je to silný,svobodný a demokratický stát ,kterému vděčíme / a to opakovaně ! / i za naší svobodu,jsem pro radar i rakety, třeba u nás na sídlišti. A poznámka : za komoušů byla také taková diskuse,když se jednalo o ruské a to útočné rakety ? D.
Odpovědět