http://world.guns.ru/handguns/sig-p226.jpg
SIG Sauer P226
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pánové reagující na názor, že je HK P7 M13 nejlepší, asi si ji pletete se současným modelem USP. P7 je pistole s pevnou hlavní, bržděním závěru plyny a dlaňovým napínáním bicího mechanizmu. Hlaveň je u této zbraně naopak dosti nízko. Zkrátka tahle pistole má skoro všechno jinak...Anonymous píše:HK mi nepřipadají nedospělé, ale rozhodně mají hlaveň při běžném úchopu výš nad dlaní, než Sig 226. Což při rychlé střelbě trochu vadí.
P38 jsem teď vyladil, že mi chodí "na flek", a znovu jsem si ho proto oblíbil. Dlouho jsem se bál posouvat mušku, ale po výrobě nové, vyšší, v kombinaci se správným stranovým nastavením, je to teď moc prima střílení. Rozptyl je malinko horší než u P08, ale u té mi zase začíná zlobit spoušť, každá třetí rána vyžaduje snad 5 kg tahu na spoušti, to zamrzí a zatím nevím, co s tím.
Pan "každé přistání dobré" má doma zbraní asi dvacet. Popravdě má doma Glocky, HKčka, Čízy, Walthery, dva revolvery. Prostě hafol pistolí.Anonymous píše:Je zvláštní že každé pako co vidělo pistoli jen v televizi no a pak taky pan „Každé přistání je dobré“ veřejně prezentuje že SIG Sauer je chlapácká zbraň…![]()