Glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Childeater: No ja se prave pokusil rozvest debatu o moznych modifikacich spoustaku. Neni to tak jednoduche jak pises. Jsou 3 stojiny, 3 udernikovy pruziny (maji vliv na velikost odporu spouste v posledni fazi) a jeste pruziny ktere upravuji chod spouste pri promacknuti - to jsou originaly. Pak existuje cela rada podobnych soucastek od jinych firem.
Walthera ve verzi QA myslim Glock prekonava, takze jedina konkurence je HK P2000 s podobnym spoustakem ...
Walthera ve verzi QA myslim Glock prekonava, takze jedina konkurence je HK P2000 s podobnym spoustakem ...
epetr2008: ja mel za to, ze si uz tady ban mel a ze mas vystrahu. Ale jak se rika, kdo chce kam, pomozme mu tam.
| [url=http://www.MujGLOCK.com]MujGLOCK[/url] | - < [url=http://forum.mujglock.com]Forum[/url] > < [url=http://foto.mujglock.com]Fotogalerie[/url] >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
epetr2008 jelikoz je v podmince ma opravdu vazne varovani, jelikoz dalsi BAN nebude na tyden ale nadobro. Nedrzi se debaty o vytvari flame.
Ostatni diskutujici / plkajici durazne zadam, aby se stejne jako Arnie snazili debatovat vecne a hlavne o pistolich glock.
Kdo tak nebude cinit, bude vzapeti potrestan.
Ostatni diskutujici / plkajici durazne zadam, aby se stejne jako Arnie snazili debatovat vecne a hlavne o pistolich glock.
Kdo tak nebude cinit, bude vzapeti potrestan.
Naposledy upravil(a) Andy dne 27 kvě 2007 21:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodussi jemne polestit - nejlepe nechat udelat nekoho, kdo uz delal aspon 2 spouse
1. svoji, kterou prepiloval moc, takze musel delat
2. kterou uz udelal dobre, takze
3. uz bude umet
Pak se misto 2.5kg da dat 2kg stojina. Pro me lepsi na mirenku, horsi na obranku (2kg ma delsi reset).
A nebo - hodit to sikovnymu zbrojiri (prej to na Leiku umej dobre, ale nevim, jestli ted fungujou) a rict mu, co s tim...
Ja osobne budu chtit upravit 2.5kg spoust na idealne hladkej prubeh s odporem kolem 2.3kg a zkratit reset. Zkousel jsem to sam, ale vysledek nic moc...
1. svoji, kterou prepiloval moc, takze musel delat
2. kterou uz udelal dobre, takze
3. uz bude umet

Pak se misto 2.5kg da dat 2kg stojina. Pro me lepsi na mirenku, horsi na obranku (2kg ma delsi reset).
A nebo - hodit to sikovnymu zbrojiri (prej to na Leiku umej dobre, ale nevim, jestli ted fungujou) a rict mu, co s tim...
Ja osobne budu chtit upravit 2.5kg spoust na idealne hladkej prubeh s odporem kolem 2.3kg a zkratit reset. Zkousel jsem to sam, ale vysledek nic moc...
Chce to IMHO najit kompromis mezi delkou chodu a odporem pri spousteni. Z principu veci pokud mam stojinu s mensim odporem, tak bude kratsi prvotni namacknuti a delsi cast se zvysenym odporem. Kdyz pak nejsou vstycny plochy idealne vylesteny, tak to stoji za ... (s takovym pripadem jsem mel tu cest se setkat).
To mi prijde lepsi trosku vyssi odpor a kratkej chod, kde po prekonani toho "schodu" v odporu zbran okamzite spusti a nemuze dojit k nejakemu zadrhnuti, atd.
To mi prijde lepsi trosku vyssi odpor a kratkej chod, kde po prekonani toho "schodu" v odporu zbran okamzite spusti a nemuze dojit k nejakemu zadrhnuti, atd.
Nejhorsi je, ze ja vlastne nevim ani jakou spoust mam. Koupil jsem z komise a bylo tam uz dost veci vymenenych. Spoust mi docela vyhovuje a v porovnani s kamaradovou G26 nemam na konci takovy ten zvyseny odpor. Takze hadam ze mam uz 2KG stojnu.
Ta mi vyhovuje. Zejmena kdyz se strili rychle za sebou.
Ta mi vyhovuje. Zejmena kdyz se strili rychle za sebou.
panove mam dotaz, jen prosim zadny flame- ptam se proto protoze me to zajime ne ze bych chtel shodit boha z olympu- je pravda ze z G diky jeho hexa nebo kolikagonalniho vyvrtu hlavne nejdou strilet olovene strely?- myslim bezplastove, protoze to by znamenalo celkem likvidaci prebijenek v pripade ze si nekdo sam lije strely 

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,