Crosman Vigilante

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Chezzsterman
Crosman Vigilante

Příspěvek od Chezzsterman » 31 srp 2025 12:25

Nazdar, tak jsem poridil tohohle crosmana, protoze je to asi jedinnej CO2 revolver s vyvrtem (mimochodem dost smutny). Chtel jsem neco pro srandu do prirody, ale aby se to taky umelo trochu trefit. No a shrnuti je asi takovyhle:

1) Je velkej jak hovado, to jsem uplne necekal. Neni to uplne pro maly ruce.

2) Zpracovani by mohlo byt lepsi a jak by rekl Alexxxus... Plast, plast a zase plast. Napr. pazba je fakt des. Rozebiratelna na 2 casti a fakt mam pocit, ze se musi kazdou chvili neco urvat (resil jsem pridanym kusem ustrihly duse na kolo na miste pro prostrednicek).

3) Presnost velmi slusna (trefil jsem i plechovku od deodoratu na 20+ metru, coz je vazne neuveritelny (nekolikrat).

4) Velky plus je horni RIS, na kterou jsem dal okamzite kolimator a dolni RIS proste pro tu moznost pridat cokoli jinyho.

5) Spoust je dost tuha, ale pri trose snahy jde nestrhavat, je to dost o cviku. Pripadne natahnete kohout a o dost se to zlepsi.

6) Moznost dokoupit zasobniky, nebo ted zkousim s kamaradem vytisknout naky na 3D tiskarne, ale zatim to neni nic moc, jeste budem zkouset (ale data se daji stahnou zdarma).

7) Zere bombicky jak zbesilej... Teda pokud ocekavate presnost. Max 4 zasobniky/10 diabol (zasobnik na BB nepouzivam, nechci znicit vyvrt a je jen na 6 broku... proc?). Na plink je to ok. Verim, ze da vic nez 80 strel jak nic.

Zaverem bych rekl, ze to vubec neni spatna bouchacka vzhledem k cene, ale fakt netusim, proc se nedelaji tyhle pistole v lepsi kvalite. Klidne bych si priplatil, protoze ten vyvrt dela fakt divy, co se presnosti tyce. S vyrtem jsem mel vlastne jen ASG CZ P09, ale bylo to velky zklamani. Za dvojnasobnou cenu to byla fakt bida, co se presnosti tyce a i zpracovani mohlo byt lepsi. V tomhle ten lowcost Crosman rozhodne vyhrava.

P.S.: Pokud mate nejake tipy na mensi tuning, pripadne jine vychytavky, tak to rozhodne ocenim. Diky

Odpovědět