Ahoj střelci a střelkyně,
dnes jsem se dozvěděl a následně žehlil incident se střelbou v lomu.
Obyvatel obce Trněný Újezd si stěžoval, že někdo střílel v lomu dlouhou vzduchovkou, lom nebyl nijak zabezpečen a nikdo o akci nebyl informován. Na dotaz, s kým to má domluveno mu bylo sděleno, že s motorkáři.
Sice se v lomu pořádají závody, ale to neznamená, že je možné tam libovolně střílet. Naopak, trénování a jiné střílení, než 4× do roka závody, není žádoucí a starosta si ho vyloženě nepřeje (což motorkáři nevěděli). Z lomu do vesnice k nejbližším barákům je to cca 200 metrů, lidé do lomu chodí na procházky nebo venčit psy a často přicházejí ne po příjezdové cestě, ale hranou lomu.
Proto apeluji, nejezděte do lomu na vlastní pěst! Je to nejkratší cesta k tomu, aby v lomu nebyly ani závody. Má vzniknout i návštěvní řád, takže jak je vidět, lidé jsou na to citliví a nechcete-li podávat vysvětlení hlídce PČr, držte se výše napsaného. Věřte, že ani my do lomu mimo závody nejezdíme.
Díky za respektování a těšíme se na Vás závodech
Váš Bumbác
(zakládám jako nové vlákno, bude do budoucna sloužit k informování o novinkách a věcech, které nesouvisí s konkrétním závodem)
Trněný Bumbác
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Trněný Bumbác
Zdravíme všechny střelce, střelkyně i střelčata.
Mám dobrou zprávu, už se nám povedlo domluvit termíny Bumbáce na rok 2025 a vyhlašujeme závody v následujících dnech:
6. dubna
4. května
29. června
31. srpna
Již tradičně jde o neděle. Co na Vás přichystáme se dozvíte s vyhlášením závodu. Ale předběžně tu máme dva termíny, kteréby mohli zajímat účastníky mistrovství – 6. dubna bude možnost potrénovat pro nadcházející Sardinii a 31. srpna, na samém konci prázdnin, bude jen týden do mistrovství Evropy ve Vacenovicích, tedy ideální chvíle pro poslední trénink.
Těšíme se na Vás!
Sajfi
Mám dobrou zprávu, už se nám povedlo domluvit termíny Bumbáce na rok 2025 a vyhlašujeme závody v následujících dnech:
6. dubna
4. května
29. června
31. srpna
Již tradičně jde o neděle. Co na Vás přichystáme se dozvíte s vyhlášením závodu. Ale předběžně tu máme dva termíny, kteréby mohli zajímat účastníky mistrovství – 6. dubna bude možnost potrénovat pro nadcházející Sardinii a 31. srpna, na samém konci prázdnin, bude jen týden do mistrovství Evropy ve Vacenovicích, tedy ideální chvíle pro poslední trénink.
Těšíme se na Vás!
Sajfi