Tlakov? lahve a pln?n?

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Peterko78
Re: Tlakové lahve a plnění

Příspěvek od Peterko78 » 15 čer 2024 21:44

Napumpovat půjde i při 0 barech, ale musí být natažená bicí pružina, aby se kladívko nedotýkalo jehly ventilu, jinak by bez tlaku v kartuši ucházel vzduch.

„Já jsem ta cesta, pravda a život,“ odpověděl Ježíš. „Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne. Kdybyste mě znali, znali byste i mého Otce.
Black Powder
Administrator

Příspěvek od Black Powder » 20 pro 2024 22:06

Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Arcturus

Příspěvek od Arcturus » 21 pro 2024 11:25

Ano. Říkám to všem, kteří věří, že ušetří když si koupí za 5,50 čínský pomaloběžný kompresor s miniaturním bavlněným inline filtrem a vesele si tím plní svoje PCP za desítky tisíc. Ale je to marný, je to marný, je to marný...
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 26 pro 2024 11:53

takových popravených dílů mám plnej šuplík ... popravit pušku tyhle kompresory umějí fakt fofrem, a když radím silikagel do extra filtru tak jsem zpátečník
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Peterko78

Příspěvek od Peterko78 » 27 pro 2024 12:51

Samozřejmě nesmíme taky zapomenout na levné čínské pumpy, které prakticky nemají žádný filtr. Někdo to neřeší a pak to uvnitř větrovky vypadá jak ......
Dá se koupit kvalitní pumpa, třeba od Hill, ale ten filtr na vstupu při nasávání to taky úplně nezachrání. Při přílišném rychlém pumpování se vzduch zahřívá na vysokou teplotu a potom klidně může kondenzovat a hned je vlhkost v kartuši, přestože máte filtr. Jinak doporučuji pumpovat pomalu s přestávkama a pouze v interiéru + pravidelně kontrolovat náplň filtru, protože vlhkost je prevít. Sám osobně používám Hillku ještě s filtrem na výstupu.
„Já jsem ta cesta, pravda a život,“ odpověděl Ježíš. „Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne. Kdybyste mě znali, znali byste i mého Otce.
slinti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slinti » 06 led 2025 18:15

dobry den,
kdyby mel nekdo zajem, bude moznost plnit ve zlinskem kraji(kousek od luhacovic), prave jsem koupil coltri, v pripade zajmu me kontaktujte na mail jrrs@seznam.cz
js
Odpovědět