Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pěkný soustřel. Zkus to ještě na 25 metrů. Já mám King Cobru s hlavněmi 105 mm a na 25 metrů střílí velmi přesně, když ji vytáhnu na střelnici, budí velkou pozornost a jde z ruky do ruky. Dressler tyhle dvouranovky umí dobře udělat.
Dresslerovky, ZKM 451
Re: Dreslerovy flobertky
Tak jsem se konečně dostal na střelnici, abych tu moji krásku King Cobru se 127 mm hlavněmi vyzkoušel na 25 metrů. Střílel jsem 5x na pistolový terč po 10 ranách, tohle je ten nejlepší z nich. Je to trochu rozházené na výšku, stříleno z volné ruky, tak asi moje chyby.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
No dobrý, řekl bych že soustřel je o něco lepší než u té mojí s hlavněmi 105 mm. Ty delší hlavně se podepsaly na přesnosti. 3 devítky a 7 desítek, výborný výsledek na to že je to z volné ruky.
Dresslerovky, ZKM 451
Není to už moc těžké s tak dlouhými hlavněmi?
King Cobra, Fox Special, Kozumplík ZEP 6
Váží 1/2 kg, takže žádná těžká váha. Vyvážení je výborné, hmotnost je sousředěná do hlavní, takže se při spouštění chová stabilně a tak snadno se nestrhne, to přispělo k dobré přesnosti střelby.
S těmi dlouhými hlavněmi 127 mm vypadá dost impozantně, láká mě to, musím ji stihnout ještě v kat. C1, takže ji musím pořídit do r. 2026 na občanku, pak už bude na zbroják 

Dresslerovky, Špilas
Dnes bylo nádherné počasí, tak jsem ji vzal na střelnici pořádně si zařádit. Jsem s ní moc spokojený, střílí přesně a dobře se ovládá, nemá žádnou chybu. Nejlepší dvouhlavňovka co mám 

Na terčovou střelbu je ale nejlepší Fox Special, je na ni optimalizovaný a má nejlepší soustřel. No ale chápu tvoje nadšení, dvě rány jsou dvě rány přece jenom 

King Cobra, Fox Special, Kozumplík ZEP 6
Tak jsem taky neodolal a mám tu King Cobru s hlavněmi 127 mm doma. Opravdu krása, už se těším jak ji na střelnici pořádně vyzkouším. Zatím jsem s ní vystřelil pár ran v garáži, všechno funguje jak má a snadno se ovládá, dobře se nabíjí i vybíjí, k nábojovým komorám je po zlomení hlavní dobrý přístup.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Mám ji také, ale s hlavněmi 105 mm. Myslím, že to taky stačí, i když souhlasím s názorem který tady zazněl, že na terčovou střelbu je lepší Fox Special, který je bezkonkurenčně nejpřesnější ze všech flobertek, ze kterých jsem střílel. Tady z té dvouranky se dá taky slušně trefovat, když má ty delší hlavně.
Dresslerovky, ZKM 451
Tak jsem na střelnici pořádně vyzkoušel tu moji novou King Cobru s hlavněmi 127 mm střelbou na 25 metrů. Nejlepší výsledek na fotografii. Mysím, že splnila moje očekávání.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Přestala se zobrazovat příloha, tak tady je znovu.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Slušný výsledek. To je kuličkama nebo špičkama?
King Cobrou střílím hlavně nábojema se špičkou, mají větší rychlost a na větší vzdálenost, klidně i 50 metrů, nepadjī, majī plochou dráhu letu. Dělají také pěkné kruhové průstřely na terči díky střižné hraně na střele. Včera jsem s ní zase řádil na sřelnici a mezi kolegy střelci vzbuzuje stále velkou pozornost, obdivovali její precizní zpracování i velkou přesnost střelby na 25 m.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
V sobotu se mi podařilo udělat nový osobní rekord s mojí King Cobrou s hlavněmi 127 mm. Stříleno špičkami na 25 metrů na pistolový terč. Moje nejoblíbenější dvouhlavňovka

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky