Zdar , SPA ARTEMIS PP700S-A 4,5 mm má rovnou z krabice 16J a v ráži 5,5 mm 21J
https://www.balistas.cz/vzduchova-pisto ... 0s-a-4-5mm
A nebo Hatsan Jet II v 5,5 mm též 21J
S.P.A. PP 700W
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Re: S.P.A. PP 700W
Děkuji, vyzkouším si tu PP700. Obával jsem se, že těch 16J je jen taková reklama, zvláště když jsem na německých webech viděl u této pistole hodnoty jen 6-7J
V Německu jsou volně prodejné vzduchovky omezeny na maximální výkon 7,5 J, proto i PP700 je v Německu přiškrcena na tuto hodnotu. U nás se prodávají v plném výkonu.
Zdar ve spolek. Měl bych dotaz,nevíte někdo prosím kde sehnat díl číslo 21 v rozkresu na pp700. Naproti spoušti. Je to nějaká funkce regulatoru " nevím jak to přesně nazvat"
Nejde mi vložit foto. Díky za každou radu...

Zdravím, nezkoušel jste náhodou někdo štelovat jemnost spouště? Připadá mi příliš tuhá. Na 36 straně tohoto vlákna jsou sice 2 odkazy na videa jak to udělat, ale je to v AJ, což je pro mě problém. Můj dotaz je, zda je nutné mít při sundání pažbičky a štolování šroubku úplně vypuštěný vzduch? Případně zda stačí, že budu někde ve žluté oblasti. Jde mi o to, že mám jen pumpičku a prý pokud úplně vypustím vzduch tak budu muset někde sehnat láhev. Můj druhý dotaz je zda někdo nevíte, na kterou stranu se povoluje ten šroubek a jak hodně. Děkuji za radu
Odpor spouště u této pistole nastavit nelze.Ke zlepšení chodu spouště se leští styčné plochy spoušťového mechanizmu. Po sundání pažbičky je možné tím prostředním šroubkem nastavit délku chodu druhé fáze spouště. Zde je nezbytné dát pozor nato, aby se chod nezkrátil natolik, aby nedocházelo k samovolnému výstřelu. S tlakem vzduchu v kartuši nemá tato činnost nic společného, takže může zůstat natlakována. Pozor na bezpečnost, nutno ověřit, že je komora prázdná