Tedy pominu-li chatrně a nehezky vyhlížející plastový "kolíček" za 200,-Kč s pochybným systémem nacvaknutí přímo na hlaveň...

...nebo stále předražené doplňky na paintball, airsoft atd. v řádu 800,- a více, kteréžto jsou navíc určeny k montáži na lištu a tuningu se tedy vyhnout stejně nedá...

...vojenské originály nepočítaje už radši vůbec - cena je přímo nesmyslná.
Takže prosím úspěšné pátrače, případně nadšené tuningáře, o dobrou radu. Berte to jako výzvu

Maximální náklady za tento doplňek přitom stanovuji na 500,- Korun českých.
podmínkou je pouze možnost stálého uchycení a z toho vyplívající sklopnost, ideálně i polohovatelnost (prostor na pažbičce slávky je pro tuto vychytávku jen cca 22 cm, aby nepřesahovala lučík spouště a zároveň se dala uchytit bez vlivu na natahování)
...
Aby to nevypadalo, že jsem se tomu sám vůbec nevěnoval, tak nějaký záblesk tuzingového nadšení mne napadl při pohledu na tento cyklo stojánek. Stačily by dva, plus lehce dotunit uchycení a krásná levná (jeden kus koštuje 99,- Kč) a dokonce polohovatelná dvounožka by byla na světě. Problém je v tom, že jsem u nás ve městě (Pardubice) obešel už čtyři cyklo obchody a nikde podobný stojánek nemají - všude jen masivní hliníkáče s monstrózním úchytem