ešte si nepočul termín "krycia streľba" ?Co se týče krytí - můžu se krýt střelbou????

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pokud je pro tebe slovo "sport" synonymem pro IPSC, tak ano, pro tvoje ucely asi vhodna nebude.Childeater píše:Ale nemusí být vhodná na sport, nebo alespoň na IPSC. Já myslím že se dá zvyknout na dva typy zbraní....
A v tom to je, kdybys pravidelne nosil a byl i zodpovedny, tak bys trenoval se zbrani, kterou nosis.Childeater píše:Takže - dva kvéry. Aspoň. Já to mám jednodušší v tom, že zbraň u sebe téměř nenosím.
Proc bys nemohl? Jak jinak bys vubec chtel strilet?Alfonss píše:Co se týče krytí - můžu se krýt střelbou????
System hodnoceni je nejvice spravedlivy vuci vsem zavodnik. Proc hodnotit vahu situace, kdyz jsou jine parametry, kde lide i tak mezi sebou mohou byt objektivne hodnoceni?Alfonss píše:Asi nejvíce mě na tom vadí systém hodnocení, přičítání času za miss, C,D, a sčítání celkovýho času. Jednotlivý situace nemají svoji váhu podle toho jak jsou obtížný.
Problem je ten, ze na ulici asi taky tezko vykropis 3 krabicky a preci jenom LOS ma k te ulici o dost blize, nez IPSC.Alfonss píše:A ta zásadní věc která mě vadí je, že si na LOS málo zastřílím, celej den tam člověk blomcá a čeká a za celej den vystřílím s bídou 30 ran. Pro mě jsou to vyhozený peníze za startovný a zabitej den. Na většině klubovek IPSC si člověk zastřílí mnohem víc.
No nevim, ale dle meho soukromeho nazoru ma IPSC k treninku obranne strelby asi tak blizko, jako vojsko na Vaclavakdemon píše:Vazne?Ja myslel, ze IPSC je vlastne nejlepsi trenink obranny strelby aspon teda jedna divize
No, ja bych řekl, že Walther P99 splňuje většinu podmínek. Spolehlivost a odolnost určitě. Ta spoušť je sice trochu diskutabilní, ale řekl bych, že na nošení je bezpečná až až. A navíc je prostě hezčí než G. Klidně mne kamenujteArnie píše:Existuje vubec nejaka zbran spolehliva jako G, stejne odolna jako G(plast+tenifer) s SA nebo kvalitni SA/DA spousti, vhodna k noseni nejlepe v rezimu cocked and locked??Na cene nezalezi.
P99 jsem chtěl, nakonec jsem vzal jako první zbraň USPc a myslím že jsem chybu neudělal.S474N píše:Lanky: souhlasim si tim, ze P99 je krasnejsi. Dle meho nazoru je to nejkrasnejsi zbran - prijde mi strasne nadcasovy design. Nicmene bych ji jako hlavni zbran nechtel. G se mi proti tomu vubec nikdy nelibil, ale jak jsem do nej sel, tak jsem se zamiloval. V te jednoduchosti je opravdu krasa.
S474N píše:Childeater píše:Ale nemusí být vhodná na sport, nebo alespoň na IPSC. Já myslím že se dá zvyknout na dva typy zbraní....
A v tom to je, kdybys pravidelne nosil a byl i zodpovedny, tak bys trenoval se zbrani, kterou nosis..Childeater píše:Takže - dva kvéry. Aspoň. Já to mám jednodušší v tom, že zbraň u sebe téměř nenosím.