Airgun Technology - URAGAN
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Airgun Technology - URAGAN
Jak se s takovým těsněním závěru mají rády Matchky? Vypadaj úplně natěšený se v šlicu seknout.
V uložišti zásobníku v prohlubni kde dosedá rozšíření trnu ale nějaké těsnění je.. Párátkem tlačím do měkkého.. A když O kroužek přiloží k místu tak je průměr totožný s vnějším průměrem.. I když ho tam dostanu bude vlivem velikosti nakrabacen a diabolka ho veme s sebou..
A v hlavní nevidím nějaké vybraní kde by se těsnění rozprostřelo..Jo a při výstřelu nikde vzduch neunika..Když od ústí hlavně po nabíjení žádný jiný o kroužek není tak to je pro mě záhada..- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Válec ... ono výkonný větrovky nejsou na Matchky stavěný
A odkud je tedy ta gumička co ti vypadla to nevím ...
A odkud je tedy ta gumička co ti vypadla to nevím ...
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Prosvítil jsem hlaveň od zásobníku jestli ji mám pročistit a vidím v moderátoru překážku.. Párátkem jsem vytáhl O kroužek.. Není nějaký za závitem pro dodatečnou montáž moderátoru? V tom pajšlu?
Mám dotaz.. Na deset metrů nemůžu nastřelil puškohled.. Mířím střed a zásah 20cm dole.. Výškový komíně nestačí.. Nejsou možné výškově rozdíly v montážních?
V manuálu je napsáno max. 7J!!
Neni to málo na 6,35?
Ja myslel že je v této ráži nachystaný Uragan na 16J..
Budu rád za radu ohledně zvýšení výkonu na 16J..o kolik asi povolit regulátor vzduchu? Proti směru hodinových ručiček? Díky moc
V manuálu je napsáno max. 7J!!
Neni to málo na 6,35?
Ja myslel že je v této ráži nachystaný Uragan na 16J..
Budu rád za radu ohledně zvýšení výkonu na 16J..o kolik asi povolit regulátor vzduchu? Proti směru hodinových ručiček? Díky moc
Uz jsi to meril pres chrono abys mel predstavu jaky to ma vykon,ze chces hned tocit reglem ? V 16 J je kalibr .22 uz docela minomet a ta .25 je tim tuplem,to je dobre tak na skudce do 15 - 20 m.
Kalibru .25 pasuje 60 J a ne 16 J
Kalibru .25 pasuje 60 J a ne 16 J
Nemám chrono.. Na 30m vidím jak King 1,64g doplachti k cíli
V ČR je povolen prodej tuším jen do 16J,ne? Těžko tam budu mít víc...
V ČR je povolen prodej tuším jen do 16J,ne? Těžko tam budu mít víc...
Bez chrona bych se do toho asi moc nepouštěl. Jinak nemusíš točit přímo regulátorem, ale stačí jen povolit červík (označený červeně) a pak jen tím regulačním šroubem (zeleně) Po směru ručiček přidáváš výkon, proti směru ubíráš. Bych je to dost citlivé, jedna otáčka udělá u 5.5 skoro 30J.
Stavitko výkonu jsem o jednu otáčku zasrouboval a na 10m mi padala střela 15cm pod střed.. (King Heavy 2,20g)
Točítko mám na doraz a jsem na středu.. Ale už nemůžu představit
Točítko mám na doraz a jsem na středu.. Ale už nemůžu představit
Tak stavítko zašroubuj víc. Jako tady jsou chrona nenahraditelná, víš přesně jak to lítá, jen tak od oka je to pokus omyl. Já třeba nemít chrona, tak nepřijdu na to že jsem měl u nového Uragana vadný regulátor ( propouštěl ). Jednání výrobce úplně super, poslal jsem jim ho poštou, za tři dny přišel opravený a nastavený na správný výkon.
Na 30m strom a musel jsem hodně zvedat Uragana aby dolétla.. Odrazila se a takhle vypadá..
I po půl otáčkách jsem přidával..a to už šlo hodně ztuha natáhnout..
Pořád si myslím že je priškrcený vzduch..
Pořád si myslím že je priškrcený vzduch..
To vypadá ako by to bolo vyrobené alebo nastavené pre nemecký trh. Ja ju mám v. 22 z Čiech a výkon mi ide ladiť s továrensky nastavením regulatora od 7J do cca. 50 J.
SPA P15 .22 Optisan EVX 4-16x44i
AGT URAGAN.22 Optisan EVX 6-24x50 F1
AGT URAGAN.22 Optisan EVX 6-24x50 F1
Já přece nebudu plkat 7J v ráži 6,35..
Jestli bych ji neměl vrátit..
A je možné že je nastavena pro ještě přísnější trh.. Nebyl v balení český návod.. Jen AJ
Jestli bych ji neměl vrátit..
A je možné že je nastavena pro ještě přísnější trh.. Nebyl v balení český návod.. Jen AJ
Kontaktuj přímo výrobce, domluva s nima je úplně suprová. Určitě se to vyřeší...