cz nebo glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
K tý CZ 82: ve škole střílíme 83 7,65 a za dopoledne okolo 300 z každý a odpoledne přibližně 500, tj asi 800 za den. Takže minimálně 2000 týdně, ty zbraně jsou tam už hodně let a prostě fungujou a pochybuju, že to někdo čistí každej týden. Jediný závady jsou blbym držením, nebo nabíjením. Maximálně občas nezůstane závěr vzadu, jinak nic.
a až obě tyto skupiny vyřeší tyto otázky, tak příznivci CZ budou mít dobrej pocit, že mají v ruce výbornou zbraň, ale glockaři budou furt prudit, protože ať to tuní jak to tuní furt mají v ruce jen papírovou piču4mike píše:starosti čezetářů:
kde mi nechají vybrat těsnej kousek?
-pokud nikde, tak: kdo mi to správně stáhne ve svěráku?
kde mi odladí spoušťák?
kde seženu pružiny namísto těch vytahanejch?
kde sehnat záchyty?
kde sehnat novej lauf a kdo mi jej do toho "co kus to originálu" dopasuje?
kdo na ten krám proboha vlastně dělá holstry?
starosti Glockařů:
kde seženu 2kg stojinu o 20Kč levněji než všude jinde?
totéž se záslepkou pažby
koupím Fobuse, či UncleMika, či ................ ?
že bych po půl roce konečně vypáskoval šuple?
koupím si triko nebo i vestu MG?
že bych si na blbnutí pořídil 30 raný šuple, jež je do čízy prakticky nesehnatelný ?
jasně že jsem to celý trošku nadnesl ale podstatný zústává
bud řeším zásadní potíže či ptákoviny

Další věc je, že příznivci CZ přiznávají že jejich oblíbená značka má občas potíže s nevyrovnanou kvalitou produkce, ale příznivci Glocka jsou přesvědčeni, že G nemá chybu. Když někdo poukáže na to že viděl vypadanej vývrt, nebo prasklej závěr, tak je označen za lháře. Nebylo by od věci kdyby někteří slétli z nebes a raději se drželi při zemi......
o tvrzení že Glock vyhrává v poměru cena/kvalita doufám nikdo nepochybuje. Já bych za novou CZ ty peníze taky nedal.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, zjevně zakopaná válečná sekera byla opět vykopána a Glockaři v pásmu Gazy zahájili mohutnou ofenzívu do čezeťáckých pozic. Alfonss odpověděl salvou raket typu SCUD. Míč je na straně Glockařů. Pravděpodobně Gaston mísí do svého tajuplného plastu nějakou substanci, která způsobuje paličatost a neúnavnou snahu majitelů Glocků obracet všechny pistoláře na víru pravou.
Něco jako látky které mísí koncern VW do plastů z palubovek u modelů TDi, které nutí majitele svých vozů předjíždět na nejdebilnějších místech a zásadně z konce kolony která se vleče za Avií...
Něco jako látky které mísí koncern VW do plastů z palubovek u modelů TDi, které nutí majitele svých vozů předjíždět na nejdebilnějších místech a zásadně z konce kolony která se vleče za Avií...

Andy
ale to jsem jen shrnul realitu co se tady i na jiných forech řeší v treadech o čízách
a porovnal s tím co se řeší na MG
já nikdy netvrdil že G nemůže vyprodukovat zmetek
jen bych se rád dobral k číslu kolik jich tady doopravdy za poslední dekádu bylo a pak to srovnal třeba s čízou či jinými výrobci
osobně jsem viděl prasklý obě zadní vodítka na rámu, zbytek jen z obrázků a povídání
ale to jsem jen shrnul realitu co se tady i na jiných forech řeší v treadech o čízách
a porovnal s tím co se řeší na MG

já nikdy netvrdil že G nemůže vyprodukovat zmetek
jen bych se rád dobral k číslu kolik jich tady doopravdy za poslední dekádu bylo a pak to srovnal třeba s čízou či jinými výrobci
osobně jsem viděl prasklý obě zadní vodítka na rámu, zbytek jen z obrázků a povídání
-
- Kontaktovat uživatele:
Miku, to nikdo netvrdí. Jenomže mně zase nákupka na géčko v šuplíku nikdy ležet nebude, protože se mi ten kvér prostě nelíbí. Je to jak holka která je šikovná, umí psát těsnopisem, skvěle vaří a je chytrá, ale má malý kozy. Já vím že je to jedno a že ty ostatní vlastnosti po racionální úvaze převažujou a pro praktickej život jsou lepší. Ale mě se velký kozy líbí a holt překousnu že vaří blbě.
Rozumíme si?
Rozumíme si?
no a to je ONO !!
pokud je rozhodnutí co koupit jen na tom jestli se líbí či ne
pak je to super, poněvadž Ti ve výběru zůstaly jen zbraně, jež
kvalitou, cenou, životností, .... v porovnání s G nepokulhávají výrazně
a je to jen o tom, co se líbí víc
nebo nevíš co s prachama a jsi estét a pak Tě nic krom designu netrápí
pokud je rozhodnutí co koupit jen na tom jestli se líbí či ne
pak je to super, poněvadž Ti ve výběru zůstaly jen zbraně, jež
kvalitou, cenou, životností, .... v porovnání s G nepokulhávají výrazně
a je to jen o tom, co se líbí víc

nebo nevíš co s prachama a jsi estét a pak Tě nic krom designu netrápí

-
- Kontaktovat uživatele:
projed forum zjistíš že i já jsem G vyloučil a řikal že glock nikdy,no a hele už ho mámChildeater píše:Miku, to nikdo netvrdí. Jenomže mně zase nákupka na géčko v šuplíku nikdy ležet nebude, protože se mi ten kvér prostě nelíbí. Je to jak holka která je šikovná, umí psát těsnopisem, skvěle vaří a je chytrá, ale má malý kozy. Já vím že je to jedno a že ty ostatní vlastnosti po racionální úvaze převažujou a pro praktickej život jsou lepší. Ale mě se velký kozy líbí a holt překousnu že vaří blbě.
Rozumíme si?

Aha, a pak ze Glockari prudejAlfonss píše: a až obě tyto skupiny vyřeší tyto otázky, tak příznivci CZ budou mít dobrej pocit, že mají v ruce výbornou zbraň, ale glockaři budou furt prudit, protože ať to tuní jak to tuní furt mají v ruce jen papírovou piču![]()

Vsichni? Ja myslim, ze Glockaru, kteri bezedne chrani svoji znacku jako etalon nejlepsi zbrane je asi stejne, jako CZtaku... Ale jen jedna skupina k tomu ma blizDalší věc je, že příznivci CZ přiznávají že jejich oblíbená značka má občas potíže s nevyrovnanou kvalitou produkce, ale příznivci Glocka jsou přesvědčeni, že G nemá chybu. Když někdo poukáže na to že viděl vypadanej vývrt, nebo prasklej závěr, tak je označen za lháře. Nebylo by od věci kdyby někteří slétli z nebes a raději se drželi při zemi...

To je pravda, spickovy model sluzebni CZ, ktery vydrzi alespon polovinu toho co temer kazda seriova G17 je o 5kKc drazsiO tvrzení že Glock vyhrává v poměru cena/kvalita doufám nikdo nepochybuje. Já bych za novou CZ ty peníze taky nedal

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: