cz nebo glock

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
Arnie

Příspěvek od Arnie » 10 kvě 2007 12:57

No nevim, me 2kg na spousti pri cca centimetrovym chodu prijdou jako slusny. Vetsina DA i SA pistoli ma na spousti kolem tech 2kg. A maloktera sluzebni zbran za penize jako je G17 bude mit bodovou spoust. Nastrely z G jsem taky nevidel spatny. Ja osobne vidim velkou vyhodu v tom ze se neni treba o tu pistoli moc starat, nerezne (ani nehnije jako Trabant) a muzu mit naboj v komore a hned na prvni ranu budu mit na spousti 2kg.

Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 kvě 2007 12:57

Zajímal by mně poločas rozpadu Glocka. Tuším, že se napřed musí nějak rozložit na ropné prvky a potom se to rozpadne, ale běh na krátkou trať to teda není.
Takže prosím všechny uvědomělé Glockaře - po použití odhazujte do kontejnerů pro plasty.

Třiďte odpad!.... :lol:
S474N
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S474N » 10 kvě 2007 13:17

Childeater: myslim ze vetsi problem budes mit ty driv s liskou na svym zazraku Obrázek, nez se rozlozi G Obrázek
| [url=http://www.MujGLOCK.com]MujGLOCK[/url] | - < [url=http://forum.mujglock.com]Forum[/url] > < [url=http://foto.mujglock.com]Fotogalerie[/url] >

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 10 kvě 2007 13:22

Je fakt, ze me se RAMI oloupala po mesici ... mozna ani ne. Nicmene netvrdim ze to nemusel byt zrovna "spatny kus". Nebo to jen nebyl ten dobry?? :D

Cerneni se stalo mym druhym zamestnanim :twisted:
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 kvě 2007 13:28

Teda chlapi,ať mám pocit že jste totálně mimo téma,nejde o to si to navzájem poplivat ale probrat klady a zápory.Já měl ty zbraně obě a vyhodnotil sem to podle osobní zkušenosti.Tak se snad někdo přidejte ať to tu není jak v jeslích!!! :wink:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Pavel-K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel-K » 10 kvě 2007 13:29

Childeater - prst nahoru....

Doufám, že to všichni bereme jako srandu, resp. jak vypadá čertík, nerad bych ho měl s jeho airoftkou za zády a nevěděl to :lol: :lol:

No, stejně všichni víme o čem to je, a když to nikomu neřeknete, tak mě se z glocka střílí hoodně dobře....
Jen , kdo říká, že mnoho, třeba SP-01 jsou šmejdi, kecá, není tomu tak. I když na druhou stranu si neumím představit někoho, kdo to myslí se střílením trošičku vážně, aby zašel do prodejny CZUB, koupil si CZtku a šel střílet. To je potřeba nechat si vybrat kousek (slícování, nástřel) a pak hupky dupky za puškařem, ale proč ne ????? Co je na tom špatného ? prostě to tak je.

A neštvi mě, čerte s kolečkovýma bruslema. Já i když jdu kupovat brusle, protože tomu nerozumím, beru si poradce, který mi je vybere.
A stejné je to i s autem a stejné je to i s čízou a stejné by to bylo i s Glockem, kdyby nebyl tak hnusný a plastový.... :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Pavel-K dne 10 kvě 2007 13:32, celkem upraveno 1 x.
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 10 kvě 2007 13:32

Pavel-K píše:A právě proto my, rozumní , nosíme CZ-tky, 1911, Colty, a jiné opravdové zbraně. Čertík má plastový recyklát, to je zase prospěšné životnímu prostředí, petek je mnoho - to bych ocenil.

mezi plaštovými hračkami a pořádnýma ocelovýma zbraněma je a bude stálá rivalita......
No a vis proc?

Zatimco zastanci plastaku berou zbran jako celek, resej presnost, spolehlivost apod dohromady, zastanci ocelaku jen povysene rvou "strcte si ty vase ropaky (plastove hracky, pet-lahve apo...) nekam..."

Nu - a kdo je pak za tou nezdravou casti rivality?
Naposledy upravil(a) cmk dne 10 kvě 2007 13:35, celkem upraveno 1 x.
Pavel-K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel-K » 10 kvě 2007 13:33

Já?
Pavel-K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel-K » 10 kvě 2007 13:35

a nech si to :lol: :lol: :lol:
taky sis nechal postříbřit závěr, aby vypadala "kovově" :lol: :lol: :lol: :wink:
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 10 kvě 2007 13:36

BINGO :-)

A co se tyce zaveru - taky toho dodnes lituju :-)
Pavel-K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel-K » 10 kvě 2007 14:07

ale je hezký - jkovově hezký, ne ?? :lol: :lol: :lol:
Už je to v pohodě, ne?
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 10 kvě 2007 14:26

Mlock ma byt cerny... jinak to neni ono :D Cezeta zase musi byt osoupana... jinak je podezreni ze to nestrili jak ma :D
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 kvě 2007 14:46

Už jsem to psal, porovnání CZ a Glock je kravina. Nemůžete porovnávat dvě zbrojovky, aniž byste si určili kritéria pro srovnání. Pokud budete vybírat zbraň kde budete klást důraz na estetické tvary, chod spouště a přesnost střelby, nebude to Glock. Sorry.
Pokud preferujete spolehlivost, účelnost a praktičnost, a nejste estét co se chce bavit mířenkou a baví vás akční disciplíny, Glock je jasná volba. Tahle flame je fakt legrační.... :lol:

Pokud chcete diskutovat na úrovni, srovnávejte jednotlivé modely s podobným zaměřením a stanovte si pro srovnání kritéria.
Jinak se ale do sebe můžeme klidně šít, fakt je to sranda... :lol:
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 kvě 2007 14:51

S474N píše:Childeater: myslim ze vetsi problem budes mit ty driv s liskou na svym zazraku Obrázek, nez se rozlozi G Obrázek
Zachovej dekórum, upusť páru a nedej se vyprovokovat.
Radši se podívej, jestli byl rám z recyklátů zpracovaný správně a nemáš lučík ve tvaru víčka od Mattonky... :D
4mike

Příspěvek od 4mike » 10 kvě 2007 15:59

Pavel-K píše: To je potřeba nechat si vybrat kousek (slícování, nástřel) a pak hupky dupky za puškařem, ale proč ne ????? Co je na tom špatného ? prostě to tak je.
to nemůžeš myslet vážně, to je jako vybrat si za komanče z výroby nezprasenou š120 a pak ji dát rovnou na generálku aby se s ní dalo vůbec jezdit, vystříkat podvozek a dutiny aby do pěti let neshnila

žijeme v 21. století a DO-DO by se produkovat neměly
Zamčeno