Strelecka videa
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: 601 skss
najlepsie su tie bandasky na benzin vpredu alebo aspom myslim ze je to na palivo... jedna rana a mozu si ist piskat... fakt inteligentne riesenie
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 601 skss
Je fakt, že tohle řešení měla i vozidla použitá v poslední misi v Afghanistánu a chlapci si ta auta hodně chválili, jedno vozidlo bylo zasaženo RPG7 a všichni to přežili, tvrdili, že kdyby to bylo celopancéřované vozidlo jako hummer, že by už byli všichni posmrti. Tohle co je na videu jsou nová vozidla, která vznikla na základě zkušeností právě z poslední mise, bylo např. doplněno neprůstřelné sklo před řidiče a další vylepšení. Ty kanystry mi spíš připadají jako ochrana proti pancéřovkám, samozřejmě pokud by zůstaly prázdné, ale to je moje spekulace.tomcat píše:najlepsie su tie bandasky na benzin vpredu alebo aspom myslim ze je to na palivo... jedna rana a mozu si ist piskat... fakt inteligentne riesenie
2 Xaver 2 a 2 kanistry jako ochrana proti pancéřovkám?
No to se mi nějak nezdá
Spíš to budou opravdu kanistry na benzín a vepředu, aby jim to domorodci při zastavení na křižovatce neukradli a nebo aby se to vozidlo třeba nějak vyvážilo nebo aby byl prostě lepší záběr na přední kola ... nevím.
Ale ochrana proti pancéřovkám Nebyl by v tom případě už lepší pytel s s pískem ?
No to se mi nějak nezdá
Spíš to budou opravdu kanistry na benzín a vepředu, aby jim to domorodci při zastavení na křižovatce neukradli a nebo aby se to vozidlo třeba nějak vyvážilo nebo aby byl prostě lepší záběr na přední kola ... nevím.
Ale ochrana proti pancéřovkám Nebyl by v tom případě už lepší pytel s s pískem ?
Hard Way to Hell
NIC PRO SLABŠÍ POVAHY, sem tam brutus.
Všiměte si té střelby uprostřed...zajímavé...
Všiměte si té střelby uprostřed...zajímavé...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: