St?eleck? videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Bolo to brutálne, no zarážajú ma niektoré reakcie. Myslim ze vsetka cest tomu v cervenom, no ostatni, tomu nerozumiem. Podla mna to bola krizova situacia kde ide o ludsky zivot a tam rozhoduju sekundy. Zdalo sa mi to ako vecnost kým toho leva spacifikovali. Myslim uz pred tym ako mali zbran. Ten v cervenom si zasluzi uznanie, no zbytok? Jeden kameruje, ostatny sa prizeraju. Neviem, ale z mojho pohladu sa toho chlapa dalo vysobodit skor. Neviem ako by som sa zachoval ja lebo som az takto vyhrotenu situaciu nezazil, no mal som tu moznost zazit situaciu ked sa prasa pokusalo narusit integritu telesnej schranky mojho deda a tam sme leteli skoro vsetci. (Zabijacka, prasa strelene v chlieve, pichnute a dedo sa rozhodol ze podlozi lavor na krv, no nedoslo mu ze sa nesmie priblizit k noham. Prasa v poslednom krci kopalo nohami pricom si dva zlomilo a dvomi mlatilo deda do noh. V tom momente sme prasa pritisli k zemi , prilahli styria dokopi asi 350kg zivej vahy) Podla mna z toho mohol vyviaznut ten chlap aj lepsie, no samozrejme aj horsie.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
ja si myslim ze je to naky cirkus a ten chlap co ho ten lev trha je bud cvicitel nebo osetrovatel a k tomu lvovi chodil vzdycky do klece- byli na to oba zvykli ale jednou to proste nak neklaplo a ten revolver si myslim byl pouzit v nejkratsi mozne dobe- bud je to policajt ktery byl privolan a nebo naky uvadec ktery pro ni musel skocit k rediteli do supliku
kazdopadne je to dost tvrda scenka 

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Re: lev
Kubo 630 píše: Neviem ako by som sa zachoval ja lebo som az takto vyhrotenu situaciu nezazil, no mal som tu moznost zazit situaciu ked sa prasa pokusalo narusit integritu telesnej schranky mojho deda a tam sme leteli skoro vsetci. (Zabijacka, prasa strelene v chlieve, pichnute a dedo sa rozhodol ze podlozi lavor na krv, no nedoslo mu ze sa nesmie priblizit k noham. Prasa v poslednom krci kopalo nohami pricom si dva zlomilo a dvomi mlatilo deda do noh. V tom momente sme prasa pritisli k zemi , prilahli styria dokopi asi 350kg zivej vahy) Podla mna z toho mohol vyviaznut ten chlap aj lepsie, no samozrejme aj horsie.
No reknu ti Kubo, ze sem necetl vetsi pi****nu. Prrirovnavat 350 kilovy prase ktery je streleny a pichly se lvem ktere neni o nic lehci a je zive, nasrane a plnou hubu zubu. Uplne te tam vidim jak organizujes zachranou akci slovy: chlapy lehnem na neho a vytahnem mu z tlamy(ve ktere ma takovou silu ze by mu tu ruku oddelil na jeden kous jak nozem) ruku toho nebozaka. Trosku me to pripada jako bys sel na zachod a vytlacils ze sebe takovou sr**ku kterous pak napsal.
.577 T-Rex
Tento T-Rex tu tuším ešte nebol.
a
2 reaktor
Nehovorim ze by som to riesil ako s tou svinou, ten lev nebol ziaden obor, typujem okolo 200 kg co je aj tak dost. Jednym razom ruku ani nohu neodhryzne, nema taky tlak v paluli, to dokaze hyena ktora je na drvenie kosti odkazana. Chrup leva nieje primarne urceny k ,,strihaniu " tkaniva takze ako nozom by to neslo. Bol to moj osobny nazor ze sa mi to zdalo pomale, tiez ,,obdivujem" toho kameramana a jeho pokoj. S tm kto o to ma zaujem sa da diskutovat. Aj ty mas svoj nazor a ja ti ho neberiem, akceptujem to. Ak si si ulavil tak si posluz.
Nehovorim ze by som to riesil ako s tou svinou, ten lev nebol ziaden obor, typujem okolo 200 kg co je aj tak dost. Jednym razom ruku ani nohu neodhryzne, nema taky tlak v paluli, to dokaze hyena ktora je na drvenie kosti odkazana. Chrup leva nieje primarne urceny k ,,strihaniu " tkaniva takze ako nozom by to neslo. Bol to moj osobny nazor ze sa mi to zdalo pomale, tiez ,,obdivujem" toho kameramana a jeho pokoj. S tm kto o to ma zaujem sa da diskutovat. Aj ty mas svoj nazor a ja ti ho neberiem, akceptujem to. Ak si si ulavil tak si posluz.
Naposledy upravil(a) Kubo 630 dne 29 dub 2007 18:30, celkem upraveno 1 x.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
2 Kubo 630
Nandej to Reaktorovi
Myslím, že ti šlo o to, že tam hromada lidí jen čučela a okouněla.
Nevíc mě dostal ten kliďas s kamerou.
Já to pochopil tak, že jsi chtěl říct, že jsi od těch lidí čekal vic aktivity.
Já bych určitě něco dělal i když by to asi nebylo to nejrozumnější.
Třeba zlomil koště a píchal lva do oka z bezpečné vzdálenosti.
Nebo ho polejt ledovou vodou. Stříkat lvovi haloňákem do ksichtu a nebo pěNákem do huby. Palec do prdele, to nasere
Prostě něco a né jen okounět
Nandej to Reaktorovi

Myslím, že ti šlo o to, že tam hromada lidí jen čučela a okouněla.
Nevíc mě dostal ten kliďas s kamerou.
Já to pochopil tak, že jsi chtěl říct, že jsi od těch lidí čekal vic aktivity.
Já bych určitě něco dělal i když by to asi nebylo to nejrozumnější.
Třeba zlomil koště a píchal lva do oka z bezpečné vzdálenosti.
Nebo ho polejt ledovou vodou. Stříkat lvovi haloňákem do ksichtu a nebo pěNákem do huby. Palec do prdele, to nasere

Prostě něco a né jen okounět

Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 29 dub 2007 13:27, celkem upraveno 3 x.
a
2epetr:
Ty si to pochopil presne
Tiez neviem co by som robil, mozno by to bola jedna z veci co si pisal. Kazdopadne nieco robit, lepsie ako nic. Pre vecsinu zvierat je extremne citlivy nufak, ma tam vela nervovych ukonceni. Jeden muz sa zachranil pred ladovym medvedom v zoologickej v presne rovnakej situacii. Ocitol sa v objati medvedice, medzi nim a nou iba mreze ku ktorym si ho priatelsky pritisla. Odhryzol jej nos a v tom momente bol volny. Jedna zena v cesku zachranila svojho pudla zo zubov staforda tym ze sa utocnikovi zahryzla do chrbta. Ich necinnost ho mohla zabit.
P.S: epetr, dikuji, ty víš proč
Ty si to pochopil presne

Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
S tim lvem je to pekny...
Docela brutus. Skoda lva a tezko soudit kde se tam ten clovek vzal. Mozna to byl opravdu krotitel. Jinak kdyz ho drzel za ten krk... a ten chlap dychal jen sem tam a mohutne ... tak jsem myslel, ze uz bude brzy konec. IMHO stacilo par desitek sekund a byl by tuhej
Kdyz tak piste u takovyhle scen, ze se jedna o brutalni zabery.

Docela brutus. Skoda lva a tezko soudit kde se tam ten clovek vzal. Mozna to byl opravdu krotitel. Jinak kdyz ho drzel za ten krk... a ten chlap dychal jen sem tam a mohutne ... tak jsem myslel, ze uz bude brzy konec. IMHO stacilo par desitek sekund a byl by tuhej

Kdyz tak piste u takovyhle scen, ze se jedna o brutalni zabery.
a
Tak zas nieco ineho.
Gulickovka domacej vyroby. Kropi to ozaj slusne
Gulickovka domacej vyroby. Kropi to ozaj slusne

Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Re: a
No kubo fakt se bavim. Uplně tě vidím jak spolu s epetrem strkáš zlomený koště do oka lvovi a epetr zrovna rejdi lvovi prstem v prdeli. Podle mě se nic nedělo proto aby ho moc nenasrali než přiběhne chlápek s krochnou na kterýho čekali. Vypadá to jako bys viděl lva jen v zoologické zahradě jak tam líně leží a líže maso který pravidelně dostává tak aby byly přežraní a neagresivní. A to tě utvrdilo v tom že lev je vlastně takové živé plyšák. No ale je vidět že tě má první reakce dost rozhodila, takže se ti omlouvám za způsob projevu, ale za obsahem a názorem si stojím.Kubo 630 píše:2epetr:
Ty si to pochopil presneTiez neviem co by som robil, mozno by to bola jedna z veci co si pisal. Kazdopadne nieco robit, lepsie ako nic. Pre vecsinu zvierat je extremne citlivy nufak, ma tam vela nervovych ukonceni. Jeden muz sa zachranil pred ladovym medvedom v zoologickej v presne rovnakej situacii. Ocitol sa v objati medvedice, medzi nim a nou iba mreze ku ktorym si ho priatelsky pritisla. Odhryzol jej nos a v tom momente bol volny. Jedna zena v cesku zachranila svojho pudla zo zubov staforda tym ze sa utocnikovi zahryzla do chrbta. Ich necinnost ho mohla zabit.
Naposledy upravil(a) reaktor dne 01 kvě 2007 19:03, celkem upraveno 2 x.
a
2reaktor
aj ja som vystartoval, nie sme si nic dlzny. Ticho zavidim ak si ty mal moznost vidiet leva vo volnej prirode, ja som ho nevidel ani v zoologickej. Zrejme sa nic nedialo preto ze ten cvicitel levy pozna a vedel ze to bude trvat dlhsie, mal cas cakat na kver. Z chovania leva je zrejme ze nezabijal od hladu, znie to blbo ale on sa hral. Ak by ho chcel zabit tak je mrtvy v momente. Vsimol som si to u levov (iba z dokumentov a velmi starych kniziek) ze ak je lev nazrany, obcas zalovy a strhnute zviera pritisne svojou vahou k zemi , no necha ho dychat, tesi sa z toho ze ho ma vo svojej moci. Myslim ze toto bol podobny pripad. Je to proste KING.
aj ja som vystartoval, nie sme si nic dlzny. Ticho zavidim ak si ty mal moznost vidiet leva vo volnej prirode, ja som ho nevidel ani v zoologickej. Zrejme sa nic nedialo preto ze ten cvicitel levy pozna a vedel ze to bude trvat dlhsie, mal cas cakat na kver. Z chovania leva je zrejme ze nezabijal od hladu, znie to blbo ale on sa hral. Ak by ho chcel zabit tak je mrtvy v momente. Vsimol som si to u levov (iba z dokumentov a velmi starych kniziek) ze ak je lev nazrany, obcas zalovy a strhnute zviera pritisne svojou vahou k zemi , no necha ho dychat, tesi sa z toho ze ho ma vo svojej moci. Myslim ze toto bol podobny pripad. Je to proste KING.
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630