Muz mesic veznil v byte zenu, bil ji a znasilnoval
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Muž měsíc věznil v bytě ženu, bil ji a znásilňoval
http://www.novinky.cz/krimi/muz-mesic-v ... aijsa.html
,,Hrozí mu až osm let vězení."
OOoohhh....to je trest. Fakt mu hrozí AŽ 8 let?
Hm...takže dostane 4-5 let a za 1/2 bude stejně venku.
Rád bych se Vás zeptal, jestli náhodou semnou není něco špatnýho.
Protože mě se ten trest zdá poněkud směšnej.
Dejme tomu 30 let a když se bude dobře chovat tak ať je na 15 venku.
Ale jestli to za dva roky bude dělat zase, tak to potěš koště.
Asi semnou není něco OK
,,Hrozí mu až osm let vězení."
OOoohhh....to je trest. Fakt mu hrozí AŽ 8 let?
Hm...takže dostane 4-5 let a za 1/2 bude stejně venku.
Rád bych se Vás zeptal, jestli náhodou semnou není něco špatnýho.
Protože mě se ten trest zdá poněkud směšnej.
Dejme tomu 30 let a když se bude dobře chovat tak ať je na 15 venku.
Ale jestli to za dva roky bude dělat zase, tak to potěš koště.
Asi semnou není něco OK
na zaplakanie
Hmm v starej číne sa za pokus o znásilnenie stínala hlava.-Zlodej prišiel o pazúre a o vražde ani nehovoriac. Je to smutné ale ľudský život nemá v zákonoch dostatočnú opopru. Dostať za zabitie toľko ako za prebranie obálky z 10000 sk,/úplatok/ je smiešne- smiať sa mi ale nechce to teda vôbec nie....
Lidksej zivot ma nekdy v zakone oporu az mo velkou.
Zkus v nutny obrane zastrelit znamyho rvace kterej te napadne a reze do tebe hlava nehlava... Jeho zivot ma pro nase zakony obrovskou cenu - tebe budou tahat po soudech mozna nekolik let a kdyz budes mit kliku, tak po vsech rozsudcich "vinen" ti mozna nejvyssi soud rekne "nevinen"...
Zkus v nutny obrane zastrelit znamyho rvace kterej te napadne a reze do tebe hlava nehlava... Jeho zivot ma pro nase zakony obrovskou cenu - tebe budou tahat po soudech mozna nekolik let a kdyz budes mit kliku, tak po vsech rozsudcich "vinen" ti mozna nejvyssi soud rekne "nevinen"...
-
- Odborník na zbraně
- Kontaktovat uživatele:
Je to divné, ale je to tak! Jde o tr. činy § 241/1 a § 232/1 tr.z. v jednočinném souběhu. Na oba je stanovena horní hranice 8 let.
Jenže ... hoch je zřejmě sadista, takže až se do věci vloží psychiatři, klidně se může stát, že ani do krimu nepůjde a místo toho se bude rochnit v Bohnicích, chodit za dobré chování na vycházky... dokud ho to zase nepopadne a nějakou, která se bude moc bránit, nezabije. No a pak zase Bohnice...
Opět konstatuji blbost autora článku, který netuší rozdíl mezi zneužíváním (§ 242 a násl.) a znásilněním (§ 241).
Jenže ... hoch je zřejmě sadista, takže až se do věci vloží psychiatři, klidně se může stát, že ani do krimu nepůjde a místo toho se bude rochnit v Bohnicích, chodit za dobré chování na vycházky... dokud ho to zase nepopadne a nějakou, která se bude moc bránit, nezabije. No a pak zase Bohnice...
Opět konstatuji blbost autora článku, který netuší rozdíl mezi zneužíváním (§ 242 a násl.) a znásilněním (§ 241).
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !