No, zrovna to moje pouzdro byl trochu unáhlený kauf z druhé ruky. Když jsem ho kupoval, tak se mi zdálo, že je celkem ok, jen jsem chtěl protáhnout fixační popruh na pásek. Jenže původní majitel byl asi malej prďola, takže jsem zjistil, že ramení kšír je mi těsnej a vůbec jsem se v tom nějak ošíval... Jinak kvér se z toho tahal skvěle! Tak jsem zkusil jiný podpažáky, už ne kožený, ale z nějaké uměliny (tušim, že to byla značka Dasta. Dastu mám taky to vnitřní). Ty mi taky nevyhovovaly, protože se mi zas zdály oproti koženýmu takový moc fórový, nijaký, nevýklopný. No prostě jsem se s tim nějak nesžil. Dalším důvodem, proč jsem podpažák zavrhl je, že furt na sobě musíš mít nějakou svrchní vrstvu šatstva. Třeba lehkou, ale musíš. Když mám vnitřní pouzdro, tak klidně shodím bundu, vytáhnu triko z gatí, přehodím přes pažbičku a je to. Vnitřní pouzdro je prostě jednoduchý a dá se líp schovat.
Ale kdybys náhodou ten podpažák chtěl, tak ho mám ještě doma a je volnej
Co se týče volby zbraně, tak jsem šel do revolveru, jako obranné zbraně, z více důvodů (krátká hlaveň, jednoduchost, nulové opotřebení ve "stand by" režimu, je tomu vidět do válce, takže každej ví na čem je, a je jasný, že v ruce nedržíš zapalovač nebo nějakou "airsofťárnu"). Válec je sice širší, ale nějak mi to nevadí. Co se týče pistolí, subkompaktů, který by snad ve vnitřním pouzdře nemusely vadit, tak s nima nemám zkušenost. Proto radit nemohu, ale subjektivně se mi zdají "větší". Je to jen dojem, tak prosím kolegy, aby mne za tento názor nekamenovali.