jojo čtyřipětky ...
Hraju si s laděním výkonu - obdobný princip jako na Duchu lesa - bicí mechanizmus je na principu modifikovaný revolver single action - bicí kladívko tedy není přímoběžné alem na principu předeplé "půlpáky" - v jednoduchosti je krása.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
A jak se ti žije Aleši s digitálním ukazatelem tlaku ?
Já si myslím, že to trochu popírá základní princip Edgunu pro který jsem si jej pořídil. A sice jednoduchost konstrukce a opravitelnost základní sadou nářadí. I když pokrok nezastavíš, tak tady bych dal přednost analogové klasice. Pokud máš na skladě manometr který by šel použít tak bych ten digitál vyndal.
Mně manometr oslepl po cca 300-400 výstřelech. Připravil jsem si novou baterii, ale nepřišel jsem na to, jak ji vyměnit. Jediné co se mi podařilo, tak po odšroubování krytky manometru a pootočení objímky chránící plnící otvor mi "něco" prolétlo kolem hlavy. Myslím že to byl nějaký zajišťovací kroužek. Protože jsem to dělal v garáži na ponku zmizel mezi regály a ani nevím, co mám vlastně hledat.
Představa že mám doma další věc, která je bez baterky k ničemu mně vůbec nebaví.
Krasne fotky Lelya 2.0 v laminatove pazbe a ten puskohled Discovery Compact tam taky pasuje.Nez kopirovat fotky,je jednodussi dat link a kliknete si na fotky,myslim ze jsou v plne velikosti.
Vzdy kdyz neco takoveho vidim tak zacnu premyslet ze napisu Jeziskovi https://www.airgunnation.com/topic/edgu ... cs-inside/
Ježíšek si asi popletl datum a včera přišel s papírovou krabicí a v ní Lelya 2.0 ). První pocity jsou skvělé. Výborně se drží, nabíjení potahováním je rychlé a intuitivní, přesnost na 30 metrů (více zatím nemám k dispozici) vynikající …