V?b?r low-cost kulovnice
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
V ceně do 15 ještě tak Ruger American, ale určitě v téhle ceně nebude varmint flinta.
Re: Výběr low-cost kulovnice
koukam na CZ 527 - ne zase tolik draha, varmint, v diskuzich celkem chvalena... 

Radím dlouhou od CZUB raději ne.
Má .308 na takovou vzdálenost vůbec smysl? Nestřílíš dálku v otevřeném terénu a nevyužiješ to ani jako myslivec. Dražší žrádlo... Snad jen do té post-apo doby je to v tomhle případě dobrá volba, ale hádám, že to není hlavní parametr.
》》》》》FORTES FORTUNA ADIUVAT《《《《《
-
Mohl bys to prosím rozvést? Co já vím, tak na 557 varmint zrovna Balda a Grinch docela pěli chválu.onevan74 píše:Radím dlouhou od CZUB raději ne.
-
http://www.zelenysport.cz/pusky/mossber ... vaci-puska
je to sice .308 ale low-cost .Teď ji nemají ale třeba budou.
je to sice .308 ale low-cost .Teď ji nemají ale třeba budou.
toho mossberga jsem měl v ruce a nevypadal zle. Jen mu chyběla varmintová hlaveň k (v mých očích ) dokonalosti 

Mohl bych to rozvést. Už jsem měl v rukách spousty luxusních pušek. Za rok 2016 jsem byl v Ludvíkovicích asi sedmej s Remingtonem v .308win. Pak jsem ty Ludvíkovice flákal, protože se vyskytli mnohem zábavnější závody. Všechno přede mnou byly speciálysapér vodička píše:Mohl bys to prosím rozvést? Co já vím, tak na 557 varmint zrovna Balda a Grinch docela pěli chválu.onevan74 píše:Radím dlouhou od CZUB raději ne.

-
Ok, díky za příspěvek. To jsou všechno ale poměrně nákladné věci. Když si vyhledáš frázi >Co se tyce moznosti "co nejvice za co nejmene"< v googlu, tak první příspěvek, který vypadne, jsou právě zmínění střelci, vyjadřující se k 557 varmint, která se tématu této diskuse blíží asi nejvíc.
Ano jsou to nákladný věci ale dotyčnej nebude muset po nákupu řešit věci typu proč to střílí blbě. Na druhou stranu, znám střelce, kterej má pušku Marlin v .308win za cca 13000,- (už se asi nová nedá koupit) a s tou ukazoval pěkný výkony.
Nicméně zrovna dneska jsem koukal na www.strelectvi.cz kde řeší nějakej problém s kvérem od CZUB a nevypadá to dobře.
http://www.strelectvi.cz/forum/problem- ... 42388.html
Nicméně zrovna dneska jsem koukal na www.strelectvi.cz kde řeší nějakej problém s kvérem od CZUB a nevypadá to dobře.
http://www.strelectvi.cz/forum/problem- ... 42388.html
....... politováníhodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně… kolikrát sestro?
a co na nějakého mausera nechat nasadit hlaveň 308 ? Zabýval se tím někdo? Je to k něčemu ?
Jde to, ale v tomto směru nesmysl. Protože to obnáší novou pažbu, spoušť, vyřešit montáž a cena je vyšší, než za hotovou pušku od normálního výrobce.
Přečetl jsem si, zhodnotil, vyslechl si rady od lidí s praktickou zkušeností a v teoretické rovině mám vybráno... CZ 557 varmint ve .308 Win.
Mám nabídku na reálné porovnání .223 Rem a .308 Win na 300m střelnici, a taky možnost zkusit si přímo 557 varmint. Snad mi to nerozhodí teorii
Mám nabídku na reálné porovnání .223 Rem a .308 Win na 300m střelnici, a taky možnost zkusit si přímo 557 varmint. Snad mi to nerozhodí teorii

A az zjistis ze to strili cca stejne jak onevanova Tikka za cca 2x vetsi peniz budes spokojen 
Jak rika onevan, chce to ruce, hlavu, naboj a ono to pujde

Jak rika onevan, chce to ruce, hlavu, naboj a ono to pujde

No ona Tikka v základní pažbě v ráži 6,5x55se je minimálně balisticky o třídu vejš. A je samozřejmě přesnější. Nemusí se nutně měnit pažba. To co se natrápí na 300 metrech s 308 je s 6,5x55se mnohem snazší.