Jednu akci, kde sis mohl otlapkat hned nekolik pistoli 1911 si uz promeskal.
http://www.leiko.cz/joomla/index.php/cs/kalendar.html
K tem vulim.
Vule mezi zaverem a ramem nema vubec zadny vliv na presnost strelby. Takze tve obavy jsou zbytecne. Sam jsem mel takovou pistoli. Zaver se pohyboval jak do stran, tak i nahoru a dolu. Jake bylo pak me zklamani, ze bezvulovy Kimber mel hned prvni rozptyl horsi, nez Ruger. Jenze Ruger uz byl prodany a Kimber koupeny. Kazdopadne jsem s novym majitelem Rugeru domluveny, ze kdyby ho chtel prodat, tak ho klidne koupim zpatky.
Na presnost strelby ma vliv jen vule mezi zaverem, hlavnovou objimkou a hlavni. Tahle vule, pokud by nastala se da docela dobre vyresit novou hlavnovou objimkou, kterou by ti puskar dopasoval k zaveru a hlavni.
Jinak co se tyka jak ti sedne do ruky, tak radeji vyckej na podobnou akci, co porada Leiko. Oni ty akce opakuji. I kdyz jsou pistole 1911 na prvni pohled stejne, tak to neni pravda. Kazda sedne do ruky jinak. Treba ten Ruger mi sedel v ruce lip, protoze mel mensi dlanovou pojistku. Ta se po uchopu do ruky vic schovala do ramu a ja mel tak hlubsi uchop a lip jsem dosahl a polozil prst na spoust, coz je pro strelbu docela dost dulezite. Kimber ma tu dlanovou pojistku vetsi a uz ten uchop neni tak hluboky. Zalezi, jak mas velke ruce.
Na druhou stranu je 1911 lego a da se individualne prizpusobit kazdemu. Jen se dily musi objednavat z USA a to se dost promitne do ceny.
Obhlidni strelnice v okoli, jestli ji nemaji na pujcovani a zkousej.
Preji dobry vyber.