CZ 75 D compact P-01 police ws Walther P99
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze ono te zklamanych je uz fakt dost...Lanky píše:Ach jo, to se dalo čekat, že zarytí Géčkaři nemohou zůstat zticha - kurňa, chlapi, vy jste jak inkviziceJediná správná víra je Glock a nevidím vlevo, vpravo... Ne, nic ve zlým, Glock je jistě výborná zbraň, ale spoustě lidí se prostě nelíbí, jak vypadá - a Golfkiller už tady jasně deklaroval, že je jedním z nich. A ještě něco (prostě mi to nedá) - ještě jsem nikde neslyšel rozumný a objektivní argument, v čem je Glock lepší, než Walther...
"Glocka nechci, je hnusnej, nelibi se mi spoust..." a za pul roku:
Walther kopal a mel dlouhou spoust,
CZ75 kopala min, ale spoust se div ne zadirala, jak drhla a tim malym vyhozim okynkem kazdou chvili neco nevyletelo,
Sig se strasne po vystrelu zvedal,... Tak jsem poridil toho Glocka a jsem spokojen...
Jde jen dostat z Golfkillera, proc vlastne nechce Glocka...
Priznejme si - jestli Golfkiller vybira prvni nebo jednu z pravnich zbrani, mozna sam poradne nevi co chce (tim netvrdim, ze to tak konkretne u nej je - je to spis obecny tvrzeni).
-
- Kontaktovat uživatele:
Do kamene tesatS474N píše: ... Nicmene znam spoustu lidi, co jim G nesmel pres prah a ted ho maji doma a zbavuji se zbytku, ale kazdy si tim musi asi projit sam.

Hlasoval jsem pro P99, neboť dovozce mám co by kamenem dohodil, takže vyřešení případných drobnějších problémů by bylo otázkou 3/4 hodiny. Vlastnictví CZ vyžaduje sklony ke kutilství a dost velkou kliku při nákupu.
Na druhou stranu, oběma jsem v minulosti prohnal hlavní pár set "kulí" (P99 verze AS + ALU kompakt CZ) a pokud jde čistě o střelbu, tak ČZ je (subjektivně pro mě) vítěz. Teď ještě zlepšit kvalitu, přestat kašlat na zákazníky a možná ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš to prosím upřesnit ? Také stojím před volbou vhodné nové zbraně (především na nošení), a hledám informace. Děkuji.cmk píše: Walther kopal a mel dlouhou spoust,
CZ75 kopala min, ale spoust se div ne zadirala, jak drhla a tim malym vyhozim okynkem kazdou chvili neco nevyletelo,
Sig se strasne po vystrelu zvedal,...
Všechny tři zmíněné (Sauer 229), plus Glock 19 či 23, a Steyr M-A1 jsou zatím v mém širším výběru.
Uff, projdi si strelectvi a mujglock.com, nebo i nekde tady uz jsem psal pomerne dlouhou esej na tema - co vsechno jsem vyzkousel...
Zkracene (moje pistole):
Alfa Defender - levna zbran, ale za u cenu vcelku presna a spolehliva (zpocatku, kdyz jsem si ji jen pujcoval mi nevyhodila 2 naboje, po vycisteni bez jedinyho problemu) - jediny negativum - predpoklad male zivotnosti
Walther P99 - 100% spolehlivy, hezky, plochy, vyborny uchop. Ale dlouha spoust a velkej zdvih po vystrelu (pri doublech jsem to lepil po celym terci) - tudiz na obrannou a praktickou strelbu nepouzitelny
Glock 17 - 100% spolehlivy, osklivy, ale me padne do ruky jak pr*el na hrnec, hodne solidni chovani po vystrelu (maly zdvih), slusne kratka spoust ale diky SfA rezimu nic moc na mirenku, kazdopadne velkej predpoklad dlouhy vydrze a spolehlivosti
CZ RAMI 2075 .40SW - koupena ve sleve u Brymovy - semtam se to kouslo (prubezne se to zlepsovalo) - super zbran na noseni, ale bobri ocas me stouchal pod zebra ;-( Navic jsem v ty dobe strilel z Glocka, tak jsem nechtel SA/DA
Norinco 1911 - to moje 100% spolehlivy, klasika, ale v hrubem baleni - hrozne opracovani, hrozny zvuk pri natahovani zaveru apod... Ale lita to z toho spolehlive a presne, po odladeni vyborna SA spoust s kratouckym resetem - premyslim, ze jeste nez to prodam si strelim nejaky IPSC v Singe-stacku
CZ 75 P-01 - opracovani podle me hrozny (jak kdyby to nekdo delal na kolene), hroznej chod spouste, z vyroby nastreleno tak, ze to na 15m litalo 5 cm doprava (nejen me), moc jsem z toho nenastrilel, ale semtam se neco seklo, jinak klasika CZ - vyborny uchop, hezka na pohled zvenku.
Keltec P-32 - idealni na skryty az utajeny noseni, nekomu praska zaver - me jeste ne. Na strelnici to ale beztak moc neni - opravdu ciste na obranu.
GranPower K100 - dobry uchop (i kdyz je to na kvalitu uchyceni trochu nachylnejsi nez Glock) - kdyz se to ale dobre chytne, tak naprosto spickovy chovani po strelbe - minimalni zdvih, ve spojeni s kratouckym resetem vylozene staveny na praktickou a obrannou strelbu, ja s tou svoji mam problemy se strelivem LIMIT, ale znam par lidi, co nemeli nikdy problemy zadny a jednu strelnici, kde meli problemy akorat zpocatku. Vyborny chod spouste i u neodladeny zbrane, u poladeny (priplatek kolem 1000 Kc) jeste lepsi.
Glock 26 - uplne super na noseni (maly a pritom solidni raze), s botkou jeste solidni uchop, na LOS do zalozky skoro bezkonkurencni zbran.
Pujceny pistole:
Sig Sauer P226/P229 - 100% spolehlivost, dlouhy reset spouste a velky zdvih op vystrelu - na obranku a praktickou strelbu seriovej Sig nic moc...
Pak ruzny CZ a dalsi Glocky, ale to bylo vzdycky jen par naboju (do 50 ran) - to nechci moc hodnostit.
Zkracene (moje pistole):
Alfa Defender - levna zbran, ale za u cenu vcelku presna a spolehliva (zpocatku, kdyz jsem si ji jen pujcoval mi nevyhodila 2 naboje, po vycisteni bez jedinyho problemu) - jediny negativum - predpoklad male zivotnosti
Walther P99 - 100% spolehlivy, hezky, plochy, vyborny uchop. Ale dlouha spoust a velkej zdvih po vystrelu (pri doublech jsem to lepil po celym terci) - tudiz na obrannou a praktickou strelbu nepouzitelny
Glock 17 - 100% spolehlivy, osklivy, ale me padne do ruky jak pr*el na hrnec, hodne solidni chovani po vystrelu (maly zdvih), slusne kratka spoust ale diky SfA rezimu nic moc na mirenku, kazdopadne velkej predpoklad dlouhy vydrze a spolehlivosti
CZ RAMI 2075 .40SW - koupena ve sleve u Brymovy - semtam se to kouslo (prubezne se to zlepsovalo) - super zbran na noseni, ale bobri ocas me stouchal pod zebra ;-( Navic jsem v ty dobe strilel z Glocka, tak jsem nechtel SA/DA
Norinco 1911 - to moje 100% spolehlivy, klasika, ale v hrubem baleni - hrozne opracovani, hrozny zvuk pri natahovani zaveru apod... Ale lita to z toho spolehlive a presne, po odladeni vyborna SA spoust s kratouckym resetem - premyslim, ze jeste nez to prodam si strelim nejaky IPSC v Singe-stacku
CZ 75 P-01 - opracovani podle me hrozny (jak kdyby to nekdo delal na kolene), hroznej chod spouste, z vyroby nastreleno tak, ze to na 15m litalo 5 cm doprava (nejen me), moc jsem z toho nenastrilel, ale semtam se neco seklo, jinak klasika CZ - vyborny uchop, hezka na pohled zvenku.
Keltec P-32 - idealni na skryty az utajeny noseni, nekomu praska zaver - me jeste ne. Na strelnici to ale beztak moc neni - opravdu ciste na obranu.
GranPower K100 - dobry uchop (i kdyz je to na kvalitu uchyceni trochu nachylnejsi nez Glock) - kdyz se to ale dobre chytne, tak naprosto spickovy chovani po strelbe - minimalni zdvih, ve spojeni s kratouckym resetem vylozene staveny na praktickou a obrannou strelbu, ja s tou svoji mam problemy se strelivem LIMIT, ale znam par lidi, co nemeli nikdy problemy zadny a jednu strelnici, kde meli problemy akorat zpocatku. Vyborny chod spouste i u neodladeny zbrane, u poladeny (priplatek kolem 1000 Kc) jeste lepsi.
Glock 26 - uplne super na noseni (maly a pritom solidni raze), s botkou jeste solidni uchop, na LOS do zalozky skoro bezkonkurencni zbran.
Pujceny pistole:
Sig Sauer P226/P229 - 100% spolehlivost, dlouhy reset spouste a velky zdvih op vystrelu - na obranku a praktickou strelbu seriovej Sig nic moc...
Pak ruzny CZ a dalsi Glocky, ale to bylo vzdycky jen par naboju (do 50 ran) - to nechci moc hodnostit.
Naposledy upravil(a) cmk dne 02 dub 2007 22:53, celkem upraveno 1 x.
Já to beru jako sňatek z rozumu, o svatořečení nemůže být ani řeč. Domácí mi víc bambitek nepovolí (sic!), takže potřebuji něco spolehlivého a když už se to náhodou vy***, tak abych si to rychle opravil pokud možno sám a z dostupných ND. A v tom podle mě nemá Gastonova Gumová Galoše konkurencigolfkiller píše:cmk: já Glocka nechci z toho důvodu že lidi o něm mluví jako o bohu a to nemám rád,stejný je to se mnou i u jiných věcí .Ale pro klid vašich duší Glock 19 by taky šel

Děkuji za odkaz i laskavost se kterou jsi přidal další informace a své zkušenosti. Půjdu vyzkoušet GranPower K100 a nějaké Glocky (19, 23, 26 ?) a Steyra M-A1 (zatím mne láká cena - sleva). Uvidím jak se budou chovat při střelbě ...cmk píše:Uff, projdi si strelectvi a mujglock.com, nebo i nekde tady uz jsem psal pomerne dlouhou esej na tema - co vsechno jsem vyzkousel...
No jelikoz jsem koupil, tak jsem to vlastne udelalgolfkiller píše:S474N: jasně že designem nestřílí ,ale dej si ruku na srdce a sám sebe se optej jestli by sis koupil sice funkční věc ale hnusnou jako prase ??

| [url=http://www.MujGLOCK.com]MujGLOCK[/url] | - < [url=http://forum.mujglock.com]Forum[/url] > < [url=http://foto.mujglock.com]Fotogalerie[/url] >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."