Vzduchovky Diana
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevim jestli jsi prohlednul vse ,ten link ma 3 stranky , je tam celkem Diana 32krat
Re: Vzduchovky Diana
Jj vsetky som pozrel, 350 n-tec je tam len jedna .22 compact.Mini Me píše:Nevim jestli jsi prohlednul vse ,ten link ma 3 stranky , je tam celkem Diana 32krat
Mine me děkuju. Nemohl jsem najít Diana 350 N-TEC Pro Compact.
A jak je to v tomto obchodě s dodávkou?
Možná ještě budete moci najít T06 N-TEC s pístem?
keram1
Střílel jsem z Diana 340 N-Tec - nelíbilo se mi. Suchý a krátký výstřel. Mylím si, že pružina byla moc silná, ale u těchto pružin není možnost vypustit plyn. Ale napínala se bez skřípotu jak to je u Diana 34.
Kolík toho pružina přesně vydrží nevím. Myslím si, kolem 10-15tis výstřelů. Diana 350 N-TEC bude jednoznačně lepší než 340. Ale brát takovou vzduchovku na pro 16J nemá smysl. Při plném výkonů je lepší s 5,5. Krátká hlaveň je lepší.
Abych dělal pružiny pro Diana 350 N-Tec potřebuju rozměry. A nejspíš vkládání bude tyčí do závěru.
A jak je to v tomto obchodě s dodávkou?
Možná ještě budete moci najít T06 N-TEC s pístem?
keram1
Střílel jsem z Diana 340 N-Tec - nelíbilo se mi. Suchý a krátký výstřel. Mylím si, že pružina byla moc silná, ale u těchto pružin není možnost vypustit plyn. Ale napínala se bez skřípotu jak to je u Diana 34.
Kolík toho pružina přesně vydrží nevím. Myslím si, kolem 10-15tis výstřelů. Diana 350 N-TEC bude jednoznačně lepší než 340. Ale brát takovou vzduchovku na pro 16J nemá smysl. Při plném výkonů je lepší s 5,5. Krátká hlaveň je lepší.
Abych dělal pružiny pro Diana 350 N-Tec potřebuju rozměry. A nejspíš vkládání bude tyčí do závěru.
To: Strix71 - Neni zac,ohledne toho Solvare obchodu - podle toho co jsem procetl na jejich strankach,tak pouze Anglie ale jsou cca 20 minut od Birminghamu a v dnesni dobe ma snad kazdy ve svem okoli nekoho kdo jezdi do UK,tak to zase jako velky problem nevidim.Prikladam jeste link na stahnuti manualu snad vseho co Diana produkuje.
http://www.diana-airguns.de/index.php?i ... height=768
http://www.diana-airguns.de/index.php?i ... height=768
Tak som nakoniec objednal blaser ar8 n-tec (+export), uvidime co to bude za zazrak.....
Ta pazba nevyzera lakavo..... No lepsie drzat ako stokrat nepocut (lebo nepodarilo sa mi dopatrat nikoho, resp. recenzie, kto to uz drzal v ruke a vedel by sa podelit o dojmy....).
Ked ma ta flinta bude bavit, pojde na predaj a kupim si to iste v luxusnom prevedeni v podobe D350 n-tec...

Ked ma ta flinta bude bavit, pojde na predaj a kupim si to iste v luxusnom prevedeni v podobe D350 n-tec...
Tak flinta dorazila..... aj s exportnou pruzinkou 
dufam ze coskoro si najdem cas vyskusat....

dufam ze coskoro si najdem cas vyskusat....
uf uf....
...takze flinta od schneidera s "F" v trojuholniku robi 170-175m/s, ovsem s diabolkou .177 JSB Heavy 0.670g... Tak si to mozte prepocitat, plnokrvnych 10J
Natahovanie je velmi lahucke a linearne....
neviem ci nato ti skopcaci seru, alebo nevedia to nejako ukrotit....
Presnost som v garazi nevedel otestovat.... Priebeh vystrelu velmi kultivovany, na "pruzinovku".....
...takze flinta od schneidera s "F" v trojuholniku robi 170-175m/s, ovsem s diabolkou .177 JSB Heavy 0.670g... Tak si to mozte prepocitat, plnokrvnych 10J

neviem ci nato ti skopcaci seru, alebo nevedia to nejako ukrotit....
Presnost som v garazi nevedel otestovat.... Priebeh vystrelu velmi kultivovany, na "pruzinovku".....
Ahoj chlapi,nemate někdo informace o vzduchovce Diana 35? Diky
Co by jste se chtěli dozvědět? Pokud se nemýlím, zrovna od tohoto modelu vzduchovky se válec u Diany stal 28mm. Před tím byl 25. Kdyby si Slavia zvolila tuto cestu, u nás by byla Slavie 6 35 s 16J.
MAUSER K98 Diana 4,5 15J je doma 

Bylo by možné nějaké subjektivní zhodnocení. 

Proti gustu... Na tom mi chybí už jen bajonet. 

Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
@CUSTOS:
subjektívne to krátko zhodnotím. Diana Mauser v ráži 4,5 je ťažšia ako som čakal. Prepracovanie je "nemecké". Kúpená za 349€ (+nikko sterling za stopade). Nastrelená na 10-15-20 metrov, sústrel drží. Padlo cca 400 diaboliek, takže ťažko hodnotiť. Občas sa mi stáva že svoj nákup oľutujem. Tento pocit sa pri DIANA MAUSER nedostavil
.
Drevo je skutočne drevo, súčiastky sú masívne, konštrukcia odolná.
subjektívne to krátko zhodnotím. Diana Mauser v ráži 4,5 je ťažšia ako som čakal. Prepracovanie je "nemecké". Kúpená za 349€ (+nikko sterling za stopade). Nastrelená na 10-15-20 metrov, sústrel drží. Padlo cca 400 diaboliek, takže ťažko hodnotiť. Občas sa mi stáva že svoj nákup oľutujem. Tento pocit sa pri DIANA MAUSER nedostavil

Drevo je skutočne drevo, súčiastky sú masívne, konštrukcia odolná.
Nějakej nástřelnej terč s Dianou Mauser by se nenašel
a nějaké podrobnější informace např,jakej má opravdu výkon,chod spouště,jak kope při výstřelu atd. Dík.

To je ta stejná Diana 460. JSB Exact Heavy 270-290 m/s. Při montáži silné pružiny, dřív čí pozdějí se zlomí napínací páka. U nových vzduchovek je nádherná spoušť - T06. Vz 47 se více podobá Mauzeru 98k, Diana 48-54 je pohodlnější, Diana 350 je výkonnější.