Byl jsem několikrát vyzván k odpovědi, ale pokud by se mělo vlákno o videích rozrůstat o mluvený slovo a videa nikde, tak raději založit nové vlákno aby mohl edelweiss klidně spát
Jmenovat by se mohlo třeba: pravda jak ji vidím já. Ale s tímto názvem by to měl založit někdo jiný než já.
AREYOU píše:
S tím točením videa mě to taky šokuje to si nedovolí asi nikdo, já se každého ptám zda muže být na videa a zda ho mohu zveřejnit to samé i u focení. V Mokré řekneš reaktorovi do očí, že si to nepřeješ a on tě ignoruje s tím sem se nesetkal.
Točil jsem video se souhlasem MAJITELE střelnice. Byl jsi tam na soukromém pozemku, kde jsou pravidla (točit, netočit) na MAJITELI pozemku! Upřímně říkám, že jsem neslyšel jestli mě říká že nechce být točen, nebo že když se vidí, že by se raději neviděl. Přes sluchátka a za doprovodu střelby jsem to asi přeslechl. Ale zaznamenal jsem jeho nesouhlas a proto to rozmazání.
AREYOU píše: Ani nemá tu slušnost mi ty videa poslat. To prostě nechápeš.
Na videu kde jsi ty, jsou i ostatní střelci. Pokud ti to video pošlu, tak musím buďto získat souhlas všech kteří se tam ukáží, nebo je rozmazat a nechat jen tebe a ani jedno neplánuju.
AREYOU píše:
Otázka do placu, když uspořádám závod na popery kde bude zátěž dojdete (Reaktor a ostatní)? Byl bych rád kdyby jste si to vyzkoušeli jen přímotažné pouzdra, záslepky na očích, páky na zbraních nechte doma přijďte tak jak nosíte, co vy na to?
Nenosím, protože sebevědomí mám dobrý a ohrožen se necítím. Moc rád bych přišel, protože kdo viděl i jiný videa o de mě tak ví, že rád střílím do všeho a ve všech polohách, dokonce i ve skoku

.
Jenže ten závod se zátěží co budeš pořádat je nereálný. Pokud budu postupovat podle tvojí logiky a tedy střílet na závodech s tvými pravidly (zátěž) tak jak já jsem zvyklí (tvoje slova), tak je jasné jak to dopadne že.
Ty se budeš točit dokolečka jak pes za svým ocasem, dělat kliky a angličáky a já budu (jak jsem zvyklí) stát na místě a střílet ze stabilní polohy. Pak se s tebou budu hádat jako ty zde, že jsi mimo realitu, že jsem nepřišel závodit, ale zatrénovat a střílím jak jsem zvyklí a že jedině ta moje střelba je správná. Takže závod co máš na mysli je ohrožen.
A co když můj kolega do dvojice je zvyklí střílet do lidí a ne do poprů? Teď babo raď.
Kubajzz píše:Poprosil bych o re-mix Reaktorova videa s "Kdo je tady hňup?", za to bych byl ochoten i objednat placený kanál.
Tak tohle by nemělo chybu! Ale už by to bylo moc

.
msss píše: No co dodat způsob natočení toho videa, střih a kamera je naprosto žalostná, ale vy tady řešíte kliky AY, ale nikdo z vás kvalitu kameramana. Tohle natočit bych se styděl to dát na veřejnost.
msss píše:Jo jo, chtělo by to videa, zatím jediný kdo má koule sem dát něco svého je AREYOU, Reaktora nepočítám, není tam nic vidět. Mohl by si pořídit stativ. Jsem přesvědčen, že to bude přínos pro všechny.
Pan msss, registrace po datumu kdy jsem oznámil práci na videu a že se u toho dost zasmějete. No, podle obsahu příspěvků by možná stálo za to porovnat IP adresy msss a někoho z přispěvatelů na posledních cca 3 stranách že